Frail Phil Collins holder fast i spaken mens smykkedesignerkona Orianne avslører dramatisk blond forvandling

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Rex/Getty)



Phil Collins så skrøpelig og sliten ut da han haltet på en tung stokk for åpningen av kona sin smykkebutikk - bare 11 måneder etter at han ble tvunget til å avlyse turnédatoer etter et forferdelig fall på hotellrommet.



femstjerners hotell james

Den 67 år gamle sangeren var i Miami for kona Orianne åpning av sin nye butikk, og hadde på seg en lyseblå poloskjorte og flathette til arrangementet.



I kontrast avslørte 44 år gamle Orianne en dramatisk transformasjon da hun viste frem sine lyse blonde tumlende krøller og et ansikt fullt av glamorøs sminke.

Phil så skrøpelig ut da han møtte opp til sin glamorøse kones åpning av smykker (Bilde: REX/Shutterstock)

De koset seg sammen da Orianne lanserte butikken hennes (Bilde: Getty)



Orianne, iført en kort sølvkjole, hadde gjennomgått en blond forvandling (Bilde: REX/Shutterstock)

I juni i fjor ble Phil funnet bevisstløs på hotellrommet



Et innlegg på hans offisielle Facebook -nettsted kunngjorde nyheten og sa: 'Han reiste seg midt på natten for å gå på toalettet og skled inn på hotellrommet og slo hodet i høst på en stol.

'Han ble fraktet til sykehus hvor han hadde sting for et alvorlig gash på hodet nær øyet og er på bedringens vei.'

Hans fall kom bare dager etter at stjernen ble tvunget til å bli sittende gjennom forestillingene i Royal Albert Hall i London.

Phil ble skadet da han falt på hotellrommet i juni i fjor (Bilde: REX/Shutterstock)

Han bruker fremdeles en spaserstokk for å komme seg rundt (Bilde: REX/Shutterstock)

Den tidligere Genesis -trommeslageren, som var på bedring etter en ryggoperasjon, måtte til og med sette ut sin ikoniske trommeslaging - gi batongene, eller rettere sagt pinner, til tenåringssønnen Nic.

The NEWSAM fortalte hvordan Phil lider av tilstanden & apos; drop foot & apos ;, som gjør det vanskelig for ham å gå.

Collins satt også igjen med nerveskader og kan derfor ikke tromme.

Men til tross for hans dårlige helse, kunngjorde han i 2016 at han hadde planer om å gå ut av pensjonisttilværelsen for å gå på soloturnéen Not Dead Yet.

Phil har også nerveskader og ryggskader (Bilde: REX/Shutterstock)

'Jeg kommer aldri til å spille som jeg pleide, sa han den gangen.

'Det skjedde noe på Genesis reunion -turen. På slutten av hvert show hadde jeg en trommeduell med Chester Thompson, og en kveld skjedde det noe. Det gikk bare.

'Jeg prøvde alt - større trommestikker og så videre, men det kom bare aldri tilbake. Det er et mysterium hva som skjedde, jeg kunne bare ikke få det tilbake. Men jeg er 65 og jeg har spilt trommer siden jeg var fem.

james lumley joanna lumley sønn dør

'Jeg vil gjerne ha valget mellom å kunne spille, men jeg kommer ikke til å gråte meg selv til å sove om det,' la han til.

Phil innrømmet at han prøvde å trekke seg en gang - i 2007 - for å bli pappa på heltid og tilbringe mer tid med sin tredje kone, Orianne.

Den britiske rockestjernen Phil Collins (R) juli 1999 gifter seg med sin tidligere tolk Orianne Cevey (L) i en eksklusiv seremoni på Beau Rivage -hotellet i Lausanne, Sveits 24. juli

Phil og Orianne på bryllupsdagen 1999 (Bilde: Reuters)

Men ekteskapet deres gikk i stykker, han gikk ut i alkoholmisbruk og ble snart plaget av lamslående dårlig helse.

Utrolig, til tross for at de ga ut en rapport på 25 millioner pund til Orianne i skilsmissen hans i 2008, ble de igjen sammen.

Hun ga meg ikke pengene tilbake. Vi hadde aldri den samtalen, lo han, til tross for at oppgjøret var en av de dyreste utbetalingene noensinne.

Pensjonisttilværelsen fungerte ikke helt, legger arbeidsnarkomanen til med et skummelt smil. Men vi er alle sammen igjen.

Se Også: