Cher Lloyd viser et stort sett med gnashere mens hun bukker under for Hollywood -smilet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Cher Lloyd før og etter

Cher blir chomptastic(Bilde: Empics, Rex)



Det siste året eller så har hun bodd i landet der de streber etter perfeksjon, spesielt når det gjelder tannpleie.



Men for en kvinne hvis tenner var helt fine til å begynne med, var det virkelig nødvendig for Cher Lloyd å bukke under for Mr Ed-stil porselen?



Teeny-weeny popstjernen ble knipset på iHeart Radio musikkfestival i Las Vegas i helgen der hun opptrådte for sin stadig voksende amerikanske fanskare.

groves v eubank tv

Men hvis fotografen ikke ble overrasket da hun smilte for kameraet, så var vi absolutt det, da hun blinket et stort sett med skinnende hvite finér som fikk oss til å rulle tilbake med et 'yikes'!

Den 20 år gamle popstjernen så fornøyd ut med sitt nye smil, som så massivt ut på det dukkeaktige lille ansiktet hennes.



Men hva var galt med tennene hennes før hun klatret inn i tannlegestolen? Absolutt ingenting i våre øyne. Hun hadde et lite mellomrom mellom de to fremre, men bortsett fra det var de rette og rene og ga henne en søt liten engelsk finurlighet som hjalp henne med å skille henne ut over dammen.

Lite ansikt, store tenner.



Cher har tidligere innrømmet at hun hatet sitt naturlige smil og snakket med Alan Carr i fjor, sa hun: 'Jeg hater tennene mine. Jeg hater dem, jeg ser ut som en fullstendig og fullstendig kanin. '

Men hun var også sterkt fast på at hun aldri ville ha finér og sa til ham: 'Åh, jeg vet ikke, de ser bare rare ut. Som Chloe fra TOWIE. Hvis hun får gjort noe annet, kan hun like godt stå opp på Madame Tussauds!

Hmmmm ... det er et tilfelle av 'grytekoker' hvis vi noen gang har sett en! Tanker, frøken Sims?

Cher er imidlertid ikke den første britiske stjernen som falt for amerikansk samsvar, og hun vil absolutt ikke være den siste.

Ta for eksempel idolet hennes Cheryl Cole - hun hadde et helt akseptabelt smil i begynnelsen av Girls Aloud.

Men da pengene begynte å strømme inn, startet solokarrieren og hun fikk X Factor -jobben, det gikk til tannlegen for Chezza vår!

Hun må ha hatt det bra fordi hennes faktisk ser ganske naturlig ut - i motsetning til den stakkars bandkameraten Nicole Roberts gikk også den samme ruten, men dessverre forlot de rødhåret og så ut som om hun ikke klarte å lukke munnen.

Tror vi heller vil ha litt skjevhet enn å se ut som om vi kan spise en sandwich gjennom en persienne.

La oss se på andre britiske stjerner som har gått etter det helt amerikanske smilet.

Kjendis tenner før og etter Se galleri

Se Også: