Kylie Jenner viser ekstrem skulderpute-chic stil ute i London med Stormi

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kylie Jenner imponerte fansen da hun gikk ut i London torsdag kveld med en fire år gammel datter Stormi Webster ved hennes side.



Den 24 år gamle kosmetikkmogulen overveldet i en stroppeløs kort svart kjole som understreket hennes berømte kurver, og hun fullførte utseendet med en matchende clutch og hæler i flere bilder som ble delt med hennes 364 millioner Instagram følgere.



Datteren Stormi, som Kylie deler med den texanske rapperen Travis Scott , 31, tok også på seg et helt svart antrekk da hun grep morens hånd.



Tidligere på dagen tidligere, i mellomtiden, nøt mor-datter-duoen en ettermiddagste på Harrods etter at Kylie hadde sjekket ut hennes Kylie Cosmetics og Kylie Skin-serier i Londons flaggskipvarehus.

 Kylie og Stormi drar ut til en sen kveldsmiddag
Kylie og Stormi drar ut til en sen kveldsmiddag

Kylie spilte også inn Stormi mens hun nyter sitt eget private shoppingområde i butikken som sjefene hadde laget for henne, slik at hun kunne velge mellom en rekke designerklær, joggesko og leker.

'Se på hva Harrods gjorde for at Stormi skulle shoppe,' sa Kylie henrykt.



'Er ikke dette det galeste? Du er en bortskjemt, bortskjemt jente!'

Stormi lagde deretter et par rosa sommerfuglsko, som hun fortalte moren at hun ville gå og prøve.



Kylie gikk imidlertid fra alle smil 24 timer tidligere, etter å ha reagert sint på en Instagram-bruker som hadde kritisert hennes siste fotoseanse for hennes kosmetikkmerke.

Modellen ropte ut brukeren for å «spredning av falsk informasjon» etter at de slo ned de uhygieniske forholdene fra skytingen.

 Fansen hadde ventet utenfor paret's hotel for them to appear
Fansen hadde ventet utenfor parets hotell på at de skulle dukke opp

Brukeren, som tilfeldigvis er en kosmetisk utvikler, gikk hardt inn på skjønnhetsmogulen etter at hun delte bilder av henne i en hvit laboratoriefrakk og jobbet med det siste i produktserien hennes.

Han slengte på snapsene hennes, og kalte handlingene hennes en potensiell risiko for kundene hennes da hun ikke brukte riktig verneutstyr, for eksempel hansker, en engangsmaske eller hårnett.

Kylie tok imidlertid anstøt av ordene hans og bestemte seg for å prøve å få ham ned en knagg eller to, og fyrte tilbake at skytingen faktisk ikke ble tatt i et produksjonsanlegg.

( Bilde: Instagram/ @kyliejenner)

'Jeg ville aldri omgå sanitære protokoller, og det ville heller ikke noen kjendis- eller skjønnhetsmerkeeiere gjort,' sa hun.

'Det er helt uakseptabelt, jeg er enig. Dette er et lite personlig rom som lager mine egne morsomme prøver og tar bilder for innhold som ikke er i nærheten av masseproduksjon. Ingen setter kunder i fare.'

Hun avsluttet replikken med å si: 'Skam deg Kevin for å spre falsk informasjon!!!!'

Se Også: