Kodi fortsetter å plage opphavsrettseiere ettersom 3 MILLIONER mennesker ser Mayweather vs McGregor kjempe via ulovlige strømmer

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Etterspørselen etter piratstrømmer av sportsbegivenheter viser ingen tegn til å avta, etter at nye data avslørte at nesten 3 millioner mennesker så på Floyd Mayweather vs Conor McGregor boksekamp ulovlig.



Nettsikkerhetsfirmaet Irdeto identifiserte totalt 239 strømmer ulovlig omfordelt Mayweather vs McGregor-kampen . Disse 239 strømmene anslås å ha nådd omtrent 2 930 598 seere.



Av de 239 identifiserte strømmene ble 67 levert via tradisjonelle piratstrømmenettsteder, 165 var tilgjengelige på sosiale medieplattformer som Facebook, YouTube, Periscope og Twitch, og 6 var tilgjengelige via ulovlige strømmeplugins for den populære mediespillerplattformen Kodi.



Irdeto sa at mens en stor del av seerne oppsøkte piratstrømmene med vilje - for å unngå avgiften på 19,95 pund for å se den på Sky Sports Box Office - ble noen lurt til å velge en ulovlig tjeneste fremfor en lovlig.

(Bilde: USA Today Sports)

helen wood skuespiller avslørt

Selskapet hevder å ha sett en økning i pirater som lager profesjonelle nettsider, teknologi og tjenester, og lurer noen forbrukere til å tro at de har tilgang til en juridisk tjeneste.



På bare én dag i uken før kampen identifiserte Irdeto 42 annonser for ulovlige strømmeenheter som tilbyr Mayweather vs McGregor på e-handelsnettsteder, inkludert Amazon, eBay og Alibaba.

Dette peker tydelig på hvordan forretningskyndige pirater har blitt, og skaper en formidabel fiende for legitime tjenesteleverandører, ifølge Irdeto.



conor mcgregor-kampen kansellert

'Live sport er en hjørnestein i global piratkopiering, med tusenvis av nettsteder som tilbyr ulovlig innhold som tiltrekker seg millioner av seere,' sa Rory O'Connor, Senior Vice President for Cybersecurity Services, Irdeto.

«Når man bekjemper piratkopiering av direktesendt sport, er hurtighet i å forstyrre piratkopiering avgjørende. Dette er spesielt tilfelle med premium-arrangementer som forrige helgs boksekamp Mayweather vs McGregor.'

(Bilde: PA)

Nyheten kommer midt i advarsler om at menneskene bak de ulovlige strømmene kan få alvorlige konsekvenser, etter ørneøyne seere oppdaget en mystisk vannmerket kode vises på skjermene deres under superfighten.

Det har blitt antydet at koden, rundt 20 til 23 sifre lang, var Sky TV-kunde-ID-en til abonnenten som hadde betalt for å se kampen. Sky TV kunne deretter overvåke de ulovlige strømmene og finne ut hvilke kunder som ulovlig kringkastet opptakene sine på nettet.

Sky har ikke kommentert rapportene, men dette er en industristandardteknikk for å bekjempe piratkopiering. For enhver stor begivenhet som dette vil vertskringkasteren vanligvis ha ansatte som jobber om natten, ser etter piratstrømmer og tar dem ned.

«Tilbake i april dukket tusenvis av ulovlige direktesendinger av Joshua vs Klitschko-kampen opp på sosiale medier,» sa Kieron Sharp, generaldirektør for Federation Against Copyright Theft, til NEWSAM Tech.

'Heldigvis har store plattformer som YouTube og Facebook, støttet av kringkasterne, mekanismer for å identifisere disse ulovlige opptakene og automatisk stenge dem.'

(Bilde: Torrent Freak)

oscar pistorius båtulykke

En fersk rapport fra Storbritannias Intellectual Property Office (IPO) anslår at 15 % av britiske internettbrukere – omtrent 7 millioner mennesker – streamer eller laster ned materiale som krenker opphavsretten.

Spesielt strømmebokser som enkelt kan tilpasses for ulovlig streaming av premium TV-innhold som sport, brukes nå av 13 % av overtredere på nettet. Dette inkluderer ikke bare Kodi, men andre plattformer som Mobdro også.

Noen tjenester som Netflix og Amazon gir seerne pålitelige alternativer til piratkopiering, men de produserer også kvalitetsinnhold som kan kopieres ulovlig.

'Det har aldri vært mer valg eller fleksibilitet for forbrukere av TV og musikk, men ulovlige strømmeenheter og stream-ripping truer denne fremgangen,' sa Ros Lynch, direktør for opphavsrett og IP-håndhevelse ved IPO.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: