Kim Kardashian erter ny mann med et kryptisk Instagram -innlegg midt i skilsmisse fra Kanye West

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kim Kardashian har forlatt fansen overbevist om at hun er ute av markedet og dater noen spesielle.



Stjernen The Keeping Up With The Kardashians, 40, har vært singel siden hun begjærte skilsmisse fra ektemannen Kanye West tilbake i februar, men brunettbomben har antydet at det kan være en ny mann i livet hennes.



Det går nå rykter om romantikk etter at mor-til-fire har ertet sine Instagram-fans med en kryptisk bildetekst.



Kim sendte henne beundrende beundrere til nedsmelting på lørdag da hun la ut et fantastisk øyeblikk av seg selv som så oppsiktsvekkende ut i en turkis topp med grime i halsen.

Reality -TV -stjernen oser av utstråling i det forbløffende øyeblikket da hun hadde et bronsert, glødende sminke -utseende, mens brunettlåsene hennes fosset ned forbi livet i løse bølger.

Det går nå rykter om romantikk etter at mor-til-fire har ertet sine Instagram-fans med en kryptisk bildetekst

Det går nå rykter om romantikk etter at mor-til-fire har ertet sine Instagram-fans med en kryptisk bildetekst



Kim utløste kaos da hun skrev bildet til innlegget: Du får frem det beste i meg ....

Det kommer etter at rapporter hevdet at reality -tv -sirenen forfølges av noen av de største navnene i Hollywood siden hennes splittelse fra Kanye.



En kilde fortalte Page Six: Folk når ut gjennom felles venner og mennesker som hun har jobbet med for å sette henne sammen med alle, fra kongelige familiemedlemmer til A-listeskuespillere til idrettsutøvere til milliardærer.

Folk prøver også å nå henne via DM.

Kim vet hva hun vil og ikke vil fra sin neste romantiske partner

Kim vet hva hun vil og ikke vil fra sin neste romantiske partner

Til tross for at han mottok tilbud fra noen av de største navnene i bransjen, sammen med kongelige og milliardær -administrerende direktører, er Kim ikke ute etter noe alvorlig for øyeblikket.

Hun ønsker ikke å hoppe ut i noe, men holder et åpent sinn, la kilden til.

Selv om hun ikke har tenkt å hoppe inn i et forhold snart, vet Kim hva hun vil og ikke vil fra sin neste romantiske partner.

Stjernen, som er en stolt mamma til North, 7, Saint, 5, Chicago, 3 og Psalm, 2, er på jakt etter en familiemann som vil kunne støtte hennes travle arbeidsplan.

Kim begjærte skilsmisse fra Kanye i februar

Kim begjærte skilsmisse fra Kanye i februar (Bilde: REUTERS)

Egenskapene som er viktigst for henne er noen som verdsetter familie, er støttende, morsom, romantisk, liker de enkle tingene og er også hardtarbeidende, avslørte innsiden.

Noen som verdsetter familien først og fremst fordi hun er en mor til fire barn. Hun ville absolutt ikke at noen skulle være med henne i søkelyset, la de til.

Det kommer etter at Kims fans har hevdet at 'hennes gamle jeg' har kommet tilbake etter at hun ble skilt fra Kanye.

Eagle-eyed beundrere har lagt merke til at KUWTK-stjernen ser ut til å ha et 'nytt liv' og ser 'lykkeligere ut enn noensinne' etter å ha søkt om skilsmisse fra rapperen.

Se Også: