Kim Jong-uns hemmelighetsfulle eldre bror Kim Jong-chul som hadde et varmt hjerte av en jente

Internasjonale Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nye spekulasjoner om at Kim Jong-un kan være i koma, har fornyet debatten om hvem som skulle ta hans plass hvis han møtte en tidlig død.



Den siste påstanden om at den nordkoreanske lederen er i koma er blitt avvist, og statlige medier har sett for seg at han ledet et toppmøte i et regjeringsparti og undersøkte tyfonskader de siste dagene.



Nord-Korea har aldri offentliggjort hvem som ville følge Kim i tilfelle han ikke er i stand til å styre, men Pyongyang-tilskuere har nok en gang tippet søsteren hans, Kim Yo-jong, som hans sannsynlige etterfølger, men kanskje bare midlertidig.



Det er imidlertid et langt skudd - søsknene & apos; unnvikende og eneste gjenlevende bror, Kim Jong-chul, som spiller en støttende rolle for broren, og sannsynligvis er mest kjent for sin kjærlighet til Eric Clapton og besøket i London i 2015 for å se Brit på konsert.

Kim Jong-chul har vist mer interesse for musikk enn politikk (Bilde: REUTERS)

Observatører sier Kim Jong-chul, som er 38 eller 39, ikke er et levedyktig alternativ for å overta landet som har blitt styrt av Kim-dynastiet siden det ble grunnlagt etter andre verdenskrig.



Eksperter sa nylig til BBC at han aldri har vist seg interessert i politikk eller makt, og på det meste kunne han være en symbolsk lenke til Kim -familien, og muligens bli utnevnt til å lede en stiftelse eller lese den merkelige talen.

katie pris julefest

Faren hans, Kim Jong-il, oversett ham som en potensiell etterfølger i 2009, og hans eldre halvbror Kim Jong-nam falt i unåde da han ble tatt på reise på et falsk pass (og ble senere myrdet med et VX-nervemiddel på Kuala Lumpur flyplass i Malaysia i februar 2017.



Leder Kim Jong-un ledet et toppmøte i regjeringspartiet tidligere denne måneden (Bilde: KCNA VIA KNS / AFP via Getty Image)

Kim Jong-ils tidligere personlige sushikokk, som brukte pseudonymet Kenji Fujimoto, skrev en bok i 2003 og hevdet at herskeren så på sønnen Kim Jong-chul som 'ikke bra fordi han er som en liten jente', mens han vurderte Kim Jong-un skal være en gutt med 'indre styrke', den BBC rapportert.

Kokken skrev at Kim Jong-chul 'hadde det varme hjertet til en jente', Washington Post en gang rapportert.

Yngre bror Kim Jong-un, som sies å være 36 nå, ble valgt og preparert for å bli det tilbaketrukne regimets neste øverste leder, og overtok i desember 2011 etter farens død.

Kim Jong -chul - den tredje av Kim Jong -ils fem barn - sies å være mer interessert i musikk enn politikk, noe som har blitt foreslått basert på hans reiser til utlandet, men det hevdes også at han har sin brors respekt .

Det sies at han ble utdannet ved en internasjonal skole i Sveits, i likhet med den nåværende herskeren, før han returnerte til Pyongyang, hvor han studerte ved et militæruniversitet og jobbet i propagandaavdelingen.

Hans japansk-koreanske mor, Ko Yong-hui, som ble født i Osaka, ble rapportert å ha vært Kim Jong-ils favorittkonsort.

Det sies at han er en talentfull musiker, og han har fløyet rundt i verden for å se Eric Clapton på konsert - i Tyskland i 2006, Singapore i februar 2011 og i Royal Albert Hall i London i mai 2015.

I 2016 hevdet Sør -Koreas spioner at han hadde blitt stengt uten strøm og levde under overvåking, Nikkei Asian Review rapportert.

Kim & # 39; s yngre søster, Kim Yo-jong, har blitt tipset som en potensiell etterfølger (Bilde: AFLO/PA Images)

Thae Yong-ho, den tidligere viseambassadøren i Nord-Korea i London, var Kim Jong-chul's møter under turen til London i mai 2015.

Etter å ha hoppet til Sør -Korea i 2016, fortalte han Reuters han eskorterte Kim -broren rundt i London og tok ham med på to konserter for Claptons 70 -årsdagstur.

Thae sa at Kim var en høflig ung mann som ikke avslørte mye om livet hans i Pyongyang eller sin eldre bror.

Avhopperen, som forsvant fra ambassadekvarteret i Gunnersbury, vest i London, med familien sin før han dukket opp igjen i Seoul uker senere, la til: Han er veldig fri. Men han er bare interessert i gitarer og musikk. '

Video av Kim Jong-chul på konserten viste ham iført skinnjakke og iført aviator solbriller med en ukjent kvinne ved siden av ham, antatt den gang å ha vært kjæresten hans.

Thae sa at hun ikke var en kjæreste, men en rytmegitarist fra en nordkoreansk popgruppe kalt Moranbong Band, som ble dannet av Kim Jong-un etter at han tok makten.

Journalist Simeon Paterson, som deltok på en av konsertene, fortalte BBC den gangen: 'Han var akkurat som enhver annen fan, men det var tjenestemenn rundt ham.

'De var åpenbart ikke Clapton -fans, og så virkelig malplassert ut. Men han storkoste seg og sang med på alle ordene. '

Thae sa at Kim Jong-chul er en dyktig gitarist, og dager før lå konserten fast i gitarbutikker i Denmark Street i Londons vestlige ende.

everton vs man city tv

Han kjøpte utstyr for å ta med hjem til Pyongyang, men butikkeierne ante ikke hvem han var.

Thae sa: '[En] lot ham spille i 30 minutter. Handlerne av disse gitarbutikkene ble overrasket over talentet hans. '

Handlerne prøvde å lirke ham spent med spørsmål som 'Hva heter du?' og 'Hvilket band er du i?'.

Kim Jong-il, som døde i desember 2011, valgte Kim Jong-un til å etterfølge ham

Thae sa: Han sa ikke noe. Han bare smilte.

Lite er kjent om Kim Jong-chuls nåværende rolle i Pyongyang. Det sies at han spiller en støtterolle for sin yngre bror og har øret hans.

Før Kim Jong-uns historiske første toppmøte med USAs president Donald Trump, har han angivelig rådført seg med Kim Jong-chul og søsteren Kim Yo-Jong, Sør-Korea JoongAng Ilbo avisen rapporterte.

Kilder sa til avisen at Kim Jong-chul ikke spilte en vesentlig rolle i politikkutformingen, men 'det faktum at Kim Jong-un har diskusjoner med ham, kan tolkes som at han viser respekt for sin eldre bror'.

Nordkoreas ekspert Leonid Petrov fortalte News.com.au i 2017 at Kim Jong-chul var kjent for å ha en myk personlighet '.

De North Korea Leadership Watch bloggen beskrev ham som en 'hyggelig, utadvendt personlighet'.

Petrov la til: 'Det er rykter om at han (Kim Jong-chul) har feminine trekk ved karakteren sin og tok hormoner for å hjelpe ham med å oppføre seg mer maskulin.

Men Chul er heller ikke interessert i å styre, han er upolitisk og foretrekker i stedet popmusikk og konserter og reiser utenlands sammen med nordkoreanske tankere.

Registrer deg for NEWSAM Politics nyhetsbrev

Fra koronaviruset til Brexit er dette en tid med store endringer og usikkerhet. Hendelser i parlamentet har sjelden vært så avgjørende - eller forvirrende.

Vårt daglige politikknyhetsbrev er der kl. 08.30 for å veilede deg gjennom disse turbulente tider.

Skrevet av speilets politikksjef Jason Beattie, den inneholder skarpt skrevet kommentarer, en kortfattet oversikt over hendelser i Westminster og sprut av sladder. Det er deretter en 16.30 punktoppdatering med dagens overskrifter.

Ikke gå glipp av noe - registrer deg for NEWSAM Politics -nyhetsbrevet ved å besøke www.NEWSAM.co.uk/email.

I boken hans fra 2007 Bipolare ordrer: De to koreaene siden 1989, Nord-Korea-ekspert Hyung Gu Lynn skrev at en 15 år gammel Kim Jong-chul skrev et dikt da han studerte i Sveits og sa at han foretrekker en verden der mennesker er frie og det ikke finnes atombomber, våpen eller narkotika.

Han skrev også at han ville få verden til å snakke bare ett språk, koreansk, og alle ville ha like mye penger.

Studenten beskrev også en forkjærlighet for Hollywood-filmer og et ønske om å møte actionhelten Jean-Claude van Damme.

1022 engel nummer kjærlighet

Det rapporteres at Kim Yo-Jong nylig ble gitt mer ansvar innenfor de herskende Workers & apos; Fest da hun klatret gjennom lederhierarkiet.

Antatt å være 32 år, har hun hatt den mest konsekvente tilstedeværelsen rundt broren de siste to årene, mens hun uoffisielt fungerte som stabssjef.

Det har vært spekulasjoner om at hun kan bli en etterfølger, eller at hun kan danne regentskap inntil et av Kim Jong-uns barn er gammel nok til å ta over.

Den siste spekulasjonsrunden om at Kim Jong-un kan være i koma, brøt ut etter at Chang Song-min, en tidligere medhjelper til Sør-Koreas avdøde president Kim Dae-jung, fremsatte påstanden for mer enn en uke siden uten å gi bevis for det. .

Det var den samme som han laget for måneder siden, bare for at Kim skulle bli avbildet i offentlige dager senere.

Se Også: