Kate Silverton gjenskaper bryllupsbilder etter å ha mistet 2,5 stein i lockdown

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kate Silverton snudde årene tilbake ved å glide tilbake i brudekjolen for å feire sitt tiende bryllupsdag med ektemannen Mike Heron



Kate Silverton har glidd tilbake i brudekjolen for å gjenskape bilder fra hennes store dag da hun feirer 10 -årsjubileum med ektemannen Mike Heron.



Paret, som knyttet knuten 18. desember 2010, kom tilbake til finalen og returnerte til bryllupet for et fantastisk nytt fotografering.



De poserte for bilder foran St. Pauls katedral i London, og gjenskapte de fange som ble tatt på bryllupsdagen for 10 år siden.

Kate, 50, som mistet rundt 2,5 stein under lockdown, hadde på seg den samme Pronovias silkekjolen som hun gikk ut i på bryllupsdagen mens Mike hadde den samme morgendrakten.

Snakker til Hallo! magasinet, Kate innrømmet at hun var begeistret for å ha den flotte kjolen på nytt.



Kate Silverton og ektemannen Mike Heron gjenskapte bryllupsbildene sine i et opptak for Hello! magasin (Bilde: PA)

Hun sa: 'Å være tilbake i brudekjolen min er himmelen, jeg elsker det.



'Det fikk meg til å føle meg som en prinsesse da, og å ha hatt det igjen når jeg har hatt to barn, har virkelig fått meg til å smile.'

Kate, som kaller Mike hennes 'soul mate', er mamma til to barn, Clemency, ni og Wilbur, seks.

Paret møttes for 15 år siden da Kate deltok på et kurs arrangert av sikkerhetseksperten.

Hun har kalt Mike hennes & apos; soul mate & apos; (Bilde: PA)

Les hele historien i denne ukens hei! magasin (Bilde: PA)

De knyttet knuten til St Bride's Church i London Fleet Street og bryllupsbildene deres ble tatt nedover gaten utenfor St Paul's.

I intervjuet snakket Kate også om sitt vekttap i år og innrømmet: 'Jeg skulle enten legge på to og en halv stein under lockdown eller miste det, og jeg har mistet det.'

Den tidligere Strictly-stjernen avslørte at hun kjøpte seg en sykkel, trente DVDer og begynte å jobbe med en ernæringsfysiolog for å slippe kiloene.

Les hele historien i denne ukens hei! bladet som er ute nå.

Se Også: