Kate og William klare til å gå videre fra Kensington Palaces 'herlige fengsel' - ekspert

Kongelige

Horoskopet Ditt For I Morgen

Prins William og Kate er klare til å gå videre fra det «herlige fengselet» som er Kensington Palace, ifølge en kongelig ekspert.



Hertugen og hertuginnen av Cambridge, sammen med barna prins George på ni, prinsesse Charlotte på syv og prins Louis på fire, flytter fra London-residensen til Windsor.



De antas å ha nøklene til Adelaide Cottage, et fire-sengs hus på Berkshire eiendom , og vil formelt flytte innen slutten av sommeren.



Deres nåværende hjem, siden 2017, er leilighet 1A i det vidstrakte Palace - en turistattraksjon med hager og utstillinger - som også er residensen til kongelige som hertugene og hertuginnene av Gloucester og Kent.

  Prins William og Kate Middleton med barna prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis på balkongen til Buckingham Palace
William og Kate med barna George, Charlotte og Louis ( Bilde: Getty Images)

Prins Harry bodde der i en naboleilighet før de giftet seg Meghan Markle .

Flyttingen vil gjøre det mulig for William, 40, i rekkefølgen til tronen å være nærmere bestemoren sin, dronningen, som har blitt tvunget til å fjerne arbeidsmengden hennes etter pågående helseklager.



Det vil også tillate Kate (40) å være nærmere sin egen familie og der hun vokste opp i Bucklebury, Berkshire, samtidig som det gir barna mer frihet.

  Adelaide Cottage på Windsor eiendom
Adelaide Cottage på Windsor eiendom ( Bilde: Matrixpictures.co.uk)

Adelaide har ikke nok plass til å bo i personalet, noe som lar Cambridge-barna få en mer 'jordet' oppvekst.



Kongelig biograf og sjefredaktør for Majesty magazine, Ingrid Seward, sier at paret «trenger plass» for å oppdra familien, og beskrev Windsor som «perfekt».

Snakker til Solen , sa hun: 'Kensington Palace er et strålende fengsel for barn - de ønsker å kunne spille fotball uten å bli overvåket bak portene.

  Prinsesse Charlotte ankommer sin første skoledag, sammen med broren prins George og foreldrene hertugen og hertuginnen av Cambridge, til Thomas's Battersea
George og Charlotte skal starte en ny skole sammen med Louis ( Bilde: Getty Images)

'Jeg tror Windsor vil være perfekt for dem, siden de vil ha mye frihet og alle kan være på skolen sammen.'

william og harry søster

George og Charlotte har forlatt Thomas’s Battersea Prep School i det sørvestlige London, og skal begynne på en ny lokal skole i Berkshire i september sammen med Louis.

Det spekuleres i å være den sampedagogiske forberedelsen Lambrook School i Winkfield Row.

I mellomtiden tilbringer familien Cambridge sommeren på landet deres i Anmer Hall i Norfolk mens de i det stille forbereder seg på flyttingen, og det huset vil fortsatt sannsynligvis bli brukt til ferier og pauser.

  Kensington Palace, London
Familien Cambridge har bodd på Kensington Palace siden 2017 ( Bilde: Getty Images)

Kates onkel Gary Goldsmith sa til The Sun at William og Kate 'kommer til å ha hendene fulle' når flyttingen nærmer seg, og la til: 'Men jeg tror de er klare for neste kapittel i livet deres.'

Siden Prins Philip døde i april i fjor, har hertugen og hertuginnen trappet opp rollene sine i firmaet for å ta litt av vekten fra den 96 år gamle monarken.

Hennes Majestet har også måttet trekke seg fra noen kongelige engasjementer på grunn av mobilitetsproblemer.

Hun gjorde en kort opptreden på Buckingham Palace-balkongen for å markere slutten på Platinum Jubilee-feiringen i juni.

Og fikk selskap av Cambridges, inkludert barna, samt prins Charles og Camilla, og fremhevet det som nå er en strømlinjeformet sentral kongelig kjerne.

En flytting nærmere dronningen mens du trekker William, Kate og co vekk fra travelheten i London og publikums øyne, vil sannsynligvis bety å sette dem mer i søkelyset til tider enn noen gang.

Dette vil være nøkkelen da William hjelper til med å overvåke overgangen til sin far som konge og deretter seg selv, alt mens han forbereder George for fremtiden.

Se Også: