Fornøyd pappa synes denne In The Night Garden -boken er MYE grusommere enn den virker - og han er ikke alene

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

In the Night Garden Video fortsatt

Scenen i boken inneholdt et intimt øyeblikk mellom Upsy Daisy og Iggle Piggle



Det er lydsporet til de fleste foreldre & apos; sengetid rutiner, og du kjører sannsynligvis deg selv rundt svingen og nynner In the Night Garden -temaet til deg selv.



Men en pappa har påpekt at de uskyldige barna & apos; TV -program høres mye råere ut enn det burde.



David Lordan la ut et fotografi av en side i hans barns bok - som følger med Cbeebies TV -serie - på The Unmumsy Mum's Facebook -side , sa han: 'Fortell meg at jeg ikke er den eneste som synes dette er helt av?' (sic)

Siden han refererer til beskriver en scene der Upsy Daisy klemmer Iggle Piggle og gir ham et kyss. Så kommer det en splat -støy og det oppstår en skitten flekk på magen

Uten kontekst er det vanskelig å vite hva denne splaten refererer til, men David tror han vet. Han la til: 'Jeg antar at igglepiggle ble veldig spent. Happens to us all big fella '(sic)



Les mer:

Fornøyde foreldre var raske med å legge til egne bidrag, med noen som delte fotografier av andre barnebøker som høres litt frekke ut.



Michala Arthurs kommenterte In the Night Garden & rsquo; s andre frekke ting, og sa: 'Tombliboos har aldri hatt noen bukser på, upsy daisy løfter skjørtet sitt for alle og hver og en av barna mine tror de sier at de ** tybirds ....

shakespeare 2 pund mynt

'Jeg kommer ikke engang inn i macca pakka og vasker steinen hans' (sic).

Fotografiet har fått over 16 000 Facebook -reaksjoner

Se Også: