Johnny Depp ryktes å være 'romantisk involvert' med Made In Chelseas Sophie Hermann

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Johnny Depp sies å være & romantisk involvert & apos; med E4 reality babe Sophie Hermann.



Skuespilleren, 57, og den 33 år gamle Made In Chelsea-personligheten har angivelig nærmet seg de siste månedene etter å ha snakket i telefon etter å ha møtt på The Corinthia hotel i London, tidligere i år.



'Sophie la telefonnummeret sitt ligge på et stykke papir og skyv det mellom strengene på gitaren hans,' rapporterer tysk presse.



Publikasjonen hevder at etter at Sophie delte ut tallene sine til Edward Scissorhands -stjernen, snakket de mye i telefonen.

NEWSAM Online har kontaktet representanter for både Johnny og Sophie for kommentar.

Johnny Depp sies å være & romantisk involvert & apos; med E4 reality babe Sophie Hermann (Bilde: GC)



Johnny ryktes om ny flamme etter at rapporter hevder at Hollywood-hunken forbereder seg på å møte ekskona Amber Heard i retten igjen i en ny rettssak på flere millioner dollar.

hvor mye disponibel inntekt bør jeg ha

Ifølge Mail på søndag , Forventes Depps advokater å forkynne papirer i Amerika som kan føre til at Amber gir bevis igjen om deres turbulente ekteskap.



Amber, 34, tidligere hevdet at Hollywood -skuespilleren var voldelig og voldelig mot henne i løpet av de tre årene de var sammen.

To-far Johnny har sterkt benektet påstandene og tok The Suns utgivere News Group Newspapers for retten i juli på grunn av en artikkel som kalte ham en & apos; koneslager. & Apos;

I tillegg til saken mot NGN, tar Johnny også grep mot Amber i den amerikanske delstaten Virginia over en spalte hun skrev i Washington Post i 2018.

hvor er huset alene

Skuespilleren og Made In Chelsea -personligheten har angivelig vokst tett de siste månedene etter å ha snakket i telefon (Bilde: Dave Benett/Getty Images for Aspinal of London)

Selv om Aquaman -skuespilleren ikke oppga noen navn i artikkelen, beskrev hun seg selv som en offentlig person som representerer familiemishandling. & Apos;

Etter ryktene kan en annen rettsmøte være på kortene, sa en kilde nær Amber til Mail: 'Det ser ut til at [Johnny] ikke vil stoppe for å ødelegge henne.

'Uansett utfall [av Depps sak mot The Sun], forbereder Amber seg til runde to, men hvis Johnny vinner saken mot The Sun, så er det det, han vil gå og gå. Dette kan fortsette i mange år fremover, hevdet de.

Dommen i saken, som så påstander om overgrep fra både Amber og Johnny, forventes å nås i løpet av de kommende dagene.

Rapporter hevder at Hollywood-hunken forbereder seg på å møte ekskona Amber Heard i retten igjen i en ny & flere millioner dollar rettssak & apos; (Bilde: Getty Images for Art of Elysium)

Les mer

Johnny Depp injurierettssak siste
Voldsomme rad på bryllupsreise & apos; Han var vanvittig & apos; Depp var et & apos; trengende mann-barn & apos; Depp anklaget for å hate kvinner

Det tidligere paret møttes første gang på settet med filmen The Rum Diary i 2011. De giftet seg senere i Los Angeles i februar 2015.

Paret skilte seg et år senere med at Heard fikk en besøksforbud mot mannen sin i mai 2016 etter å ha anklaget ham for overgrep, noe han nektet.

Skilsmissen deres ble avsluttet samme år utenfor domstolen, og begge signerte taushetserklæringsavtaler som hindret dem i å diskutere forholdet deres offentlig.

Se Også: