John Terrys fem potensielle destinasjoner etter at Aston Villa gikk ut for å forfølge managerrollen

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Etter tre år med å lære sitt fag sammen med en av de mest høyt vurderte engelske trenerne rundt, er John Terry klar for ledelse.



40-åringen leverte sin melding til Aston Villa kunngjorde Terrys avgang i en uttalelse mandag med umiddelbar virkning, bare tre uker før starten av sesongen 2021-22.



Det var ingen tvetydighet om hva som venter i Terrys karriere.



Min umiddelbare plan er å tilbringe litt kvalitetstid med familien min, og deretter forhåpentligvis ta imot invitasjoner til å besøke klubber og ledere rundt i Europa for å utvikle mitt mål og mål om å bli manager, sa han.

Det var forventet. Som tidligere kaptein i England og Chelsea er han av natur en leder og ønsker et lag han kan kalle sitt eget, der han kaller skuddene på taktikk, overganger og mannsledelse.

John Terry har sikte på ledelse etter å ha forlatt Aston Villa

John Terry har sikte på ledelse etter å ha forlatt Aston Villa (Bilde: PA)



Selv om paret er nære venner, må Terry ha følt et snev av misunnelse som løp gjennom kroppen hans da Frank Lampard ble utnevnt til Chelsea -sjef i 2019 etter bare en sesong i ledelsen i Derby County.

ksi vs logan paul gratis live stream

I mellomtiden ble Terry oppført som en av frontløperne for Bournemouth -stillingen etter at Jason Tindall ble sparket og pensjonert sjef Harry Redknapp ga ham den ultimate godkjenningen.



-Gitt muligheten, kan han bli en virkelig leder i toppklasse. Hvis jeg var en styreleder på utkikk etter en leder nå, ville John Terry være øverst på listen min, sier han til talkSPORT.

Mens The Cherries valgte å ansette Jonathan Woodgate i stedet, fullførte Terry sin UEFA Pro License -kvalifisering i juni og er nå klar for sin første test i ledelse.

Det eneste spørsmålet som gjenstår er ... hvor?

Swansea City

Steve Cooper forlot Swansea etter gjensidig samtykke i juli

Steve Cooper forlot Swansea etter gjensidig samtykke i juli

Er det snakk om en ren tilfeldighet, eller har Terry frigjort seg fra kontrakten sin for å sette navnet sitt på banen for den eneste ledige rollen i de øverste divisjonene?

Det ville være fornuftig å starte i mesterskapet, en tøff divisjon som han kjenner veldig godt fra sin tid på Villa Park.

South Wales -antrekket har også blitt kjent som en klubb som har fokusert på å utvikle talent, både i spillertroppen og lederteamet, de siste årene.

For eksempel fikk Garry Monk sin første jobb på Liberty Stadium, og Steve Cooper, som forlot stillingen sin forrige uke, hadde også sin første smak i daglig ledelse på klubbenivå.

I følge Betfair , de siste bookmakernes odds har Swansea som den sikre ildfavoritten som hans neste lederdestinasjon 1/8, og bare tiden vil vise hvor lenge Terrys korte pause fra spillet varer hvis svanene kommer og ringer.

England under 21-årene

John Terrys forhold til FA har vært anstrengt gjennom årene

Tidligere spillere har ofte inntatt denne rollen tidligere år - Gareth Southgate og Aidy Boothroyd - om enn uten særlig suksess. Men etter å ha vunnet en frosseri av trofeer som spiller, kan Terry føle at han er mannen til å levere suksess med England U21 -er.

Hans evner som trener bør ikke ignoreres, etter å ha jobbet tett med Jack Grealish de siste tre årene for å fostre talentet sitt til en av de mest begavede spillerne i Premier League.

Den eneste snublesteinen som kan hindre ham i å ta rollen er hans anstrengte forhold til The Football Association.

harry styles og caroline flack

Terry ble utestengt tilbake i 2012 etter at FA fant ham skyldig i å ha brukt rasistisk språk i en hendelse med Anton Ferdinand, til tross for at han ble klarert av Westminster Magistrates & apos; Retten for rasemishandling av QPR -mannen.

Følgelig ble forsvareren fratatt England kapteinskap.

Imidlertid, med et nytt styre og formann på plass, kan Terry kanskje skyve sine tidligere saker under teppet hvis det betyr å lande jobben, selv om Lee Carsley fortsatt er favoritten til å ta rollen.

Derby County

Wayne Rooney har blitt knyttet til avkjøringen ved Derby

Wayne Rooney har blitt knyttet til avkjøringen ved Derby (Bilde: Getty Images)

Kan Terry følge i Lampards fotspor og få litt sårt tiltrengt erfaring i Derby County? Mannen å spørre er Wayne Rooney, den engelske legenden som ble installert som deres manager forrige sesong.

35-åringen guidet Rams til sikkerhet fra Championship-nedrykk på siste dag i sesongen 2020-21, men det er usikkerhet om klubbens fremtid etter at en overtakelse fra Erik Alonso falt gjennom.

Rooney har blitt tipset om å forlate stillingen hvis Derby ikke klarer å gjøre nye signeringer på grunn av en overføringsembargo, mens den tidligere spissen har vært involvert i historier om privatlivet de siste ukene.

Terry ville sikkert hoppe på sjansen til å jobbe med Midlands antrekkets unge lag og veilede dem til sikkerhet. Men det er spørsmålet om å bli sammenlignet med Lampards periode, selv om 42-åringen hadde flere ressurser til rådighet.

Det er en å holde øye med de neste ukene, spesielt hvis Rooney bestemmer seg for å hoppe på Pride Park.

Watford

Xisco Munoz veiledet Watford til promotering etter bare seks måneders ansvar

Xisco Munoz veiledet Watford til promotering etter bare seks måneders ansvar

Det kan ikke understøttes den fantastiske jobben Xisco Munoz har gjort i Watford.

Spanjolen erstattet Vladimir Ivic i desember med Hornets femte i mesterskapet. Da May rullet rundt, hadde Watford oppnådd automatisk forfremmelse - og på en eller annen måte, med Xisco ros for å bringe et positivt fotballmerke til klubben.

støvler online shopping uk

Men selv Watford kan ikke nekte for at deres ledelsesmessige ustabilitet, med 13 ledere som har tatt jobben de siste ni sesongene, fortsatt er en bekymring.

eastenders nyttårsaften 2015

Nå som de er tilbake i Premier League, vil det være forventninger til Xisco om å holde dem oppe, og en dårlig start på sesongen kan se presset stige.

Skulle det skje, vil Terry sannsynligvis være et av navnene som er nevnt som en mulig etterfølger - selv om det ville representere en innsats å ansette en leder for å beholde dem i divisjonen.

Newcastle United

Steve Bruce kan komme i brann hvis Newcastle tåler en dårlig start på sesongen

Steve Bruce kan komme i brann hvis Newcastle tåler en dårlig start på sesongen

Det høres langt ut å antyde at Terry kan hoppe inn i en så kompleks rolle som å være manager for Newcastle, men det har skjedd rare ting på St James ’Park fra Joe Kinnear til John Carver.

Terry er ikke fremmed for kaotiske scener etter sine 17 år i Chelsea, med flertallet tilbrakt under den utløsende glade eieren Roman Abramovich, og det å jobbe under Mike Ashley kan ligne på et kjent partnerskap.

Den nåværende sjefen Steve Bruce ble grundig undersøkt forrige sesong da Magpies falt ned i Premier League, men en sen vekkelse sikret deres fremtid i topprundingen.

Likevel kan en dårlig start på sesongen sette 60-åringen tilbake i søkelyset og uten nye ankomster ennå, kan det bli en vanskelig sesong for Toon.

På samme måte forventes Patrick Vieira i Crystal Palace å komme raskt opp i fart, mens det er mulig Dean Smith kan gå over til en større jobb denne sesongen etter sitt stjernearbeid i Aston Villa.

Hvis begge scenariene blir til virkelighet, venter Terry i vingene.

Vil du ha en eksklusiv forhåndsvisning av Klubben din - både i innboksen og gjennom brevkassen din? Gå hit for å finne ut mer og sikre kopien din.

Se Også: