Jerry Halls 'advokater serverte Rupert Murdoch skilsmissepapirer etter barnebarnets bryllup'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Rupert Murdoch ble angivelig servert skilsmissepapirer av fremmedgjort kone Jerry Hall sine advokater da han gikk ombord på privatflyet sitt etter barnebarnets bryllup.



Tilbake i juni ble det rapportert at mediegiganten Murdoch (91) og Jerry (65) var det går hver sin vei og var på vei mot skilsmisse.



streaker på banen

Den australskfødte milliardæren og den tidligere modell-skuespillerinnen knyttet bånd i mars 2016 i London sentrum, etter å ha kurtisert i fem måneder.



Etter deres nylige splittelse, Send e-post til mer har rapportert at Murdoch ble overlevert de juridiske dokumentene på parkeringsplassen til RAF Brize Norton i Oxfordshire rett før han gikk om bord på flyet etter barnebarnet Charlottes bryllup.

Murdoch ble angivelig etterlatt 'sjokkert' da han ble overrakt papirene av tidligere Met Police antiterroroffiser - Michael Colacicco, viser amerikanske rettsdokumenter.

  Rupert Murdoch ble angivelig servert skilsmissepapirer av den fremmedgjorte kona Jerry Hall etter et familiebryllup
Rupert Murdoch ble angivelig servert skilsmissepapirer av den fremmedgjorte kona Jerry Hall etter et familiebryllup ( Bilde: REUTERS)

Rapporter har hevdet at milliardær Murdoch, som er verdt anslagsvis 17,7 milliarder dollar (14,7 milliarder pund), avsluttet sitt seks år lange ekteskap med Jerry i en e-post.



graham norton og tina brenner

Den tidligere modellen Jerry søkte etter sigende om skilsmisse i Los Angeles 1. juli, med henvisning til 'uforsonlige forskjeller'.

Det kommer etter at New York Times hevdet at de nære Murdoch ble 'overrasket' over å høre om slutten av det seks år lange ekteskapet.



Før de slo bånd i 2016, hadde både Murdoch og Hall gått ned midtgangen før og ønsket barn velkommen til verden sammen med andre partnere.

er linda carter gravid i det virkelige liv
  Paret var gift i seks år før de skilte seg
Paret var gift i seks år før de skilte seg ( Bilde: Getty Images for Tribeca Film Festival)

Murdoch hadde vært gift tre ganger tidligere, mens fru Hall giftet seg med Mick Jagger - faren til hennes fire barn - i 1990, men ekteskapet deres ble annullert i 1999.

Mediemagnaten Murdoch, som er verdt 14,5 milliarder pund, har seks barn - inkludert to døtre med sin tredje kone Wendi Deng, som han ble skilt fra i 2013.

I januar 2016 kunngjorde Murdoch sin forlovelse med Hall via en melding i avisen The Times før han fortsatte med å bli en gift mann for fjerde gang en uke før hans 85-årsdag i mars samme år.

Det er ikke kjent med sikkerhet om de to stjernene signerte en ekteskapsavtale før de giftet seg på St Bride's, Fleet Street, men det spekuleres i at milliardæren sannsynligvis har tatt skritt for å beskytte sin enorme formue.

  Den's not known for certain whether the two stars signed a prenuptial agreement
Det er ikke kjent med sikkerhet om de to stjernene signerte en ekteskapsavtale ( Bilde: X00177)

Snakker til MailOnline , advokat Mark Stephens, fra Howard Kennedy-firmaet, hevder at Murdoch muligens kunne ha signert en 'ganske sjenerøs' ekteskapsavtale.

shola ameobi jennifer ameobi

Publikasjonen rapporterer hvordan advokaten har forklart hvordan dette ville blitt utformet med 'forventning om ikke å forstyrre arvelinjen', for Murdochs forretningsimperium på flere milliarder pund.

NEWSAM har kontaktet representanter for både Murdoch og Hall for ytterligere kommentarer til denne historien.

Har du en historie å selge? Ta kontakt med oss ​​på webcelebs@NEWSAM.co.uk eller ring oss direkte på 0207 29 33033

Se Også: