Jeremy Kyle Show: Syv sett med tenner som er mest slated av seere avslørt

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

I sine mer enn 3000 episoder har The Jeremy Kyle Show adressert et bredt spekter av problemer og konflikter: narkotikaavhengighet, små tyveri og omstridt foreldre. Utroskap, løgn og traumer.



Men det er bare en konstant som aldri klarer å få folk til å snakke - tenner.



kanal 4 millioner pund fall

Det er en sjelden episode som ikke inspirerer minst en tweet som beklager den dårlige tilstanden til britisk kosmetisk tannbehandling.



En gjest, Gemma Swift, ble til og med behandlet kosmetisk arbeid for 10 000 pund for å forbedre tennene etter at hun nådeløst ble hånet på sosiale medier.

Og her er noen av settene du aldri kommer til å glemme ...

Stephen

Stephen var involvert i en farskapskonflikt (Bilde: ITV)



Stakkars Stephen satte fyr på Twitter med sitt store sett med gnashere.

Josh

Josh dukket opp i showet for å benekte at han var far til en baby som tilsynelatende ble unnfanget i en skog (Bilde: ITV)



vinnere av tour de france grønn trøye

En DNA -test viste at Josh var far til babyen som han hadde nektet. Men den virkelige utgaven av episoden var tannbehandling, med en seer som kommenterte 'Første gang på lenge har jeg sett #jeremykyle fem mennesker satt på scenen, og jeg tror fremdeles ikke at de kan lage et fullt sett med tenner mellom dem!'

Soloppgang

Dawn, et vanlig Kyle -show, har et betydelig frontal gap (Bilde: ITV)

ektemann fra rosie huntington-whiteley

Dawn har kommet tilbake til showet igjen og igjen. Det ser imidlertid ikke ut til at hun har funnet tid til å besøke tannlegen.

Område

Den 65 år gamle farskapsspørsmålet Alan ble beskrevet av en Twitter-bruker for å ha tenner 'som et heksedokts halskjede'

Siden han er over seksti, er Alan kvalifisert for hjelp med tannlegeutgiftene. Kanskje ingen har fortalt ham det.

perle

(Bilde: ITV)

60 års ekteskap
Gemma Swift

Gemma Swift

Og bare for å vise at disse historiene kan ha lykkelige avslutninger, ble Gemma Swift - Jeremy Kyle -gjesten som satte Twitter i gang på grunn av hennes dårlige tenner - behandlet på en større tannoppgradering av showet.

Damen som tigget: 'Slutt å trakassere meg bare fordi jeg sover med eksen din' endte opp med å finne berømmelse av en helt annen grunn.

Men takket være den vennlige Jeremy og produksjonsteamet hans, ble Gemmas problemer løst. Eller i det minste tannlegene hennes.

Les mer

Jeremy Kyle Show
Homofil prest flaver med yngre modellmann Par forlovet etter & apos; kløende tips & apos; drama Guest forklarer en merkelig rolle i sexbånd Tannløs sex-besatt cougar

Se Også: