Jeff Atkins av 13 grunner til at han 'fortjente bedre' - hans død i Netflix -showet som knuste våre hjerter

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvis du nettopp er ferdig med 13 grunner til at vi gir deg et minutt.



Netflix rystende og hjerteskjærende fortelling om hvordan Hannah Baker kom til å drepe seg selv, er et skikkelig slag i tarmen.



Mens du setter deg sammen igjen, er det en ting vi virkelig, veldig gjerne vil snakke om. Jeff Atkins.



Helten vi ikke ba om, men alle trengte det sårt. Mannen som bare er så utrolig søt og det beste mennesket.

Nick giftet seg ved første blikk

Merkelig, den elskelige jocken faktisk ikke vises i boken. Brandon Larracuente, 22, som spiller Jeff, møtte faktisk Dylan Minnette, som spiller Clay, for å utfolde karakteren hans og lage en historie.

Det er mye kjærlighet rundt sluttresultatet - han har til og med utløst en rekke memes. Alle sier det samme 'Jeff fortjente bedre.'



Det er mange grunner til det. Egentlig 13.

Jeff er Clay sin venn og en flott fyr (Bilde: Netflix)



1. Han var Clay sin venn

Han var Clay sin eneste virkelige venn bortsett fra Hannah.

2. Han var Clays kjærlighetscoach

Mens Clay utdannet ham på, vel, på skolen, underviste Jeff ham i kjærlighetens kunst. Clay tilstår til og med for Hannah at gangene de får være sammen har stammet fra Jeff.

3. Han ga oss DEN dansen

Først var det innsatsen. Clay og Jeff satset på basert på karakterene sine, som endte med at Clay gikk på dansen og den fantastisk vakre scenen med Hannah som danset med Clay.

Les mer

13 årsaker til Netflix sesong 1
Hva er Clay's tape? 13 grunner til at Jeff 'fortjente bedre' Alt om sesong 2 Hvilken sang danset Hannah og Clay til?

4. Seriøst hadde han Clay tilbake

For det andre festen der alt går galt. Før alt treffer fanen presser Jeff Clay til å bli og snakke med Hannah. Det er en mann som har fått kompisen tilbake. I boken Clay er sjenert, støter han ved et uhell på Hannah. I showet Jeff er vår helt, skyver han Clay.

Vi trenger alle en Jeff.

5. Han er en leder, ikke en følger

På dansen sier Justin til Jeff 'There & apos; s vodka in the red shit if you want,' men Jeff slår ham ned. Jeff følger ikke som en sau, han holder seg til sine (gode) våpen. Øyeblikket er enda viktigere når du tenker på hvordan Jeff dør.

6. Drikkekjøringen

Jeff var definitivt ikke full da han kjørte. Vi sier ikke bare det. Larracuente avklarte saken i intervjuet med Thrillist .

'Jeff hva ikke beruset da han kjørte, sa han. 'Vi ville ikke fremstille Jeff som en beruset sjåfør, og du bør aldri ta risikoen for å drikke og kjøre bil.'

7. Det var ikke hans skyld!

Sheri slår faktisk over stoppskiltet, og det antyder at dette resulterer i at Jeff og den gamle mannen krasjer i hverandre.

8. Han var oss alle

Jeff presser Hannah og Clay sammen og ber ham om å stille opp og snakke med henne. DET VAR OSS. Jeff var vår mester og oppmuntret våre to favoritter til å komme sammen. Hvis Jeff ikke gjorde det, hvem ville gjort det?

9. Han er blitt mobbet

I samme intervju sier Larracuente at han føler at Jeff står opp for de små menneskene fordi han sannsynligvis ble mobbet.

10. Hans død ødela Clay og hadde større innvirkning enn noen ante

Jeff OG Clay fortjente så mye mer. De var venner. Jeff i boken er virkelig den ikke navngitte studenten som døde i et krasj og hadde liten innvirkning på Clay, det handlet mer om Hannah og Sheri (Jenny i boken) og konsekvensene av hennes handlinger. Clay i serien rammes hardt av Jeff's død.

11. Han

12. Fortjent

13. Bedre

JEFF FORTJENER BEDRE (I tilfelle du savnet det)

Ikke rart at vi alle er ødelagte og roper det samme.

Det verste er at det var varselskilt . Vi kunne ha beskyttet våre ødelagte hjerter.

VENT, hva ...

Jepp, beklager, hvis du oppdaget disse tegnene så hadde du vært på kanten av setet ditt og ventet på å se når Jeff ville dø, i stedet for ødelagt og gråt (selv om vi fortsatt gråt).

Jeff var der på dansen, men ikke i dagens scener (Bilde: Netflix)

Les mer

Netflix
Hvordan unngå prisstigninger på Netflix Amerikanske Netflix i Storbritannia Skjulte Netflix -koder Netflix i januar 2019

De tilbakeblikkene

Jeff er bare i tilbakeblikkene, vi ser ham aldri i dag. Hvis du la merke til dette før hans død, så hadde du sett det komme. Hvis ikke, er det en trist, trist erkjennelse.

Rektor ga oss en anelse

Når rektor og Porter prater på kontoret, er det en liten anelse - han sier at skolen nå må håndtere to dødsfall.

ronnie o sullivan senior

Selv om du leste boken, var det ingen anelse om at Jeff var den navngitte studenten som døde.

Hvis du, som oss, klarte det, så var de neste øyeblikkene en knusende erkjennelse at det var et annet rystende øyeblikk som skulle komme før Hannahs siste bånd. Stakkars Jeff.

Hvis du ikke har det bra med å si farvel til Jeff, gode nyheter. Han er med i Netflix -film Lys med Will Smith, som snart er ute, så pass på det.

Se Også: