James Arthur: Homofobe slord, sexskandaler og dårlig singelsalg - fra berømmelse til skam og tilbake igjen

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

James Arthur(Bilde: WireImage)



Etter å ha tatt X Factor -kronen i 2012 - James Arthur må ha trodd at han byttet sin elendige Middlesbrough -sengsete for et liv med berømmelse, formue og glamorøse damer.



louise fra tracy beger

Her tar vi en titt på berg- og dalbaneturen til James & apos; utrolig reise fra berømmelse til skam og tilbake igjen.



X FACTOR 2012

James øser av X Factor -kronen etter å ha blitt veiledet av foxy Nicole Scherzinger. Det var en følelsesmessig avslutning på talentshowet - og James & apos; hard luck -historien vant over hjertene til mange i Storbritannia.

Under X Factor-auditionsprosessen forklarte James sin fortid, inkludert en kort stave i pusterom og omsorgstid i leiligheter og sengeplasser etter samlivsbrudd i familien. Han avslørte også at far og mor knapt hadde snakket med hverandre på over 20 år, og dette var et slags gjenforening for dem å delta på auditionen hans.

Han sang A Million Love Songs på auditionen.



Kyss og fortell helvete: mars 2013

X Factor-vinner James ble venn med den 18 år gamle blonde skjønnhetsterapeuten Danielle Withey over Twitter etter at de sendte hverandre en serie med & apos; slem & apos; meldinger.

Deretter tok den umulige sangeren det neste trinnet og inviterte henne rundt til leiligheten hans - levert som en del av vinnerpakken hans. Danielle solgte deretter historien sin til en nasjonal avis, og avslørte at James fikk henne til å gå til garasjen for å hente en flaske Rose -vin på 5 pund og deretter ha sex med henne mens hun fortsatt var i genseren og sokkene.



Han stoppet til og med halvveis i den skitne gjerningen for å se Rylan vinne Big Brother.

MER SOCK DRAMA: mai 2013

Akkurat da James trodde det ikke kunne bli mer skam - en prostituert og Ria Vincent utførte en sexhandling på James mens han hadde på seg sine hvite sokker.

De solgte deretter historien sin og stilte opp i undertøyet.

EN RETNING ER RUBBISH: September 2013

Kaller alles favoritt femdeler et 'markedsføringsprodukt'. Cue -opprør fra millioner av 1D -fans.

Han spøkte sarkastisk at han har plakater av One Direction -sangeren 'over' veggene, og sa at han liker å lytte til gruppen bare for å høre stemmen hans.

Han la til: 'Jeg har plakater over veggene mine til Louis Tomlinson, han er mitt favorittmedlem.

'Jeg hører ofte bare på sporene deres for å høre vokalen hans i sangene.'

NOVEMBER VAR EN LANG MÅNED: November 2013

rita ora split leg mtv awards

Leggy Rita Ora er på James & apos; toppliste (Bilde: NEWSAMpix)

X Factor -vinneren la til Rita Ora - som kort daterte ham i februar - mens han var på BBC radio 1Xtra.

Med de frekke biter som blåste ut, spytter han: Jeg gir 10 millioner f **** mindre enn Rita gjør, og det er mye f ******.

Ja, det er mye f ******.

Noen menneskers Oras [auraer, geddit?] Og væremåte kan lure oss, men det de virkelig vil ha er et stykke av din p ****.

Så kommer det fram at James sov med en 17 år gammel fan og overtaler henne til å utføre en sexhandling mens han spiser pizza og ser på fotball.

EN BESKYTTELSE: Desember 2014

Når han snakket med seriens vert Dermot O & apos; Leary et år etter seieren, sa James: 'Det har vært et fantastisk år for meg. Det har vært noen fantastiske høyder, men også noen nedturer.

'Jeg har gjort noen veldig dumme feil. Jeg vil takke X Factor for å gi meg denne muligheten.

'Jeg vil si unnskyld for at jeg misbrukte posisjonen min som en X Factor -vinner fordi jeg skylder alt dette.'

HOMOFOBISK: Februar 2014

Lucy Spraggan og James Arthur

Lucy Spraggan og James Arthur

Fans av James Arthur ba om refusjon av albumet etter at Lucy Spraggan publiserte en bitter tekstutveksling mellom paret.

Umulig sanger James ble involvert i enda en ordkrig med den tidligere X Factor -deltakeren Lucy etter at James brukte ordet 'queer' i en rap.

I forrige uke viste det seg at Impossible -sangeren James brukte det nedsettende begrepet da han utførte en diss -rap om den ukjente rapperen Micky Worthless, og stemplet ham som en 'f ** king queer'.

James brukte også ordene 'scrubber', 'bonde' og 'motherf ** ker' for å fornærme den kommende musikeren.

Og den tidligere X Factor -mesteren ble slått av sjokkerte fans på Twitter for bruken av de nedsettende begrepene med at sangeren til og med sluttet på det sosiale nettverket og insisterte på at bare ledelsen hans ville tweetet på hans vegne i fremtiden.

I en tekstmelding skrev James: 'Lucy, hva spiller du med å grave på meg. Er det fordi du er en homofil rettighetsaktivist du måtte si noe så ekstremt som at mennesker dreper seg selv hver dag på grunn av ord som queer & apos; er du på ordentlig?

'Tror du ikke at du er litt over toppen? Vil du ha oppmerksomhet eller noe? Beklager at jeg ikke tweetet albumlinket ditt Jeg har vært opptatt, men du trengte ikke å være så to ansikter ...

'Albumet mitt solgte 10 ganger ditt (sic) i den første uken, slik at du kan fortsette med karrieren din. Slutt å lese pressen & apos; mate & apos ;. Ekte mennesker bryr seg ikke. '

Tweeting etter å ha lagt ut skjermbilder av tekstmeldingene, la Lucy til: 'Og det ble tweetet fordi det må være f ** king sa. D ** k ... Jeg er ny på Twitter -drama ... herregud, det er en riktig latter. '

En tilsynelatende rasende James sa: 'To møtte lunefull oppmerksomhetssøker. Forsvinner. '

m&s svart fredag ​​2019

SNAP CHAT: februar 2014

Den umulige sangeren kastet drivstoff på brannen i hans siste Twitter-feide med Teddy Edwardes da kameraten hans la ut et X-vurdert bilde av glamourmodellen som hun tilsynelatende sendte til James for mer enn et år siden.

Hans beste venn Daniel McCauley twitret det frekke skuddet til sine 4000 følgere.

Han la til kommentaren: Du har ikke nattbord med randoms, men du sender bilder av skjeden din, og igjen sier jeg MORALER?

Bildet har blitt tweetet på nytt av hundrevis av Twitter-brukere-inkludert James 'stemor Jackie. Oh-kaaay.

En venn av Teddy, 23, sier: Hun er helt forskrekket over at et bilde hun hevder å ha sendt James i fortrolighet, har havnet over hele internett.

Teddy sier at hun sendte det intime bildet til James i fjor da de først begynte å sende sms.

Gitt en siste advarsel av Cowell

FIRED: mars 2014

Ny singel Get Down klarer ikke å bli blant de 40 beste etter at den ble svartelistet av flere radiostasjoner.

Har en massiv gå på PR -teamet sitt, og forteller deretter Simon Cowell.

I et sjokkerende siste fall fra nåde, ble James Arthur FIRED av en sydende Simon Cowell.

Det siste skuddet fra Simon kommer over tekster som ser ut til å forherlige terrorisme ble oppdaget på X Factor -vinnerens nye materiale, inkludert den forstyrrende linjen: Jeg kommer til å sprenge familien din som om jeg er en terrorist, '

BREAKDOWN: september 2016

I de to årene som fulgte holdt James hodet nede og jobbet med å komme seg etter et 'voldsomt sammenbrudd'.

Når han så tilbake, forklarte James: Jeg var tapt. Jeg ser tilbake på karakteren jeg var da, og jeg er flau. Jeg er flau over hvordan jeg oppførte meg og hvor negativt mitt perspektiv var og hvordan jeg håndterte presset.

Når jeg ser tilbake nå, er det klart å se at det var et psykisk problem jeg hadde, og igjen taklet jeg alt på en helt feil måte. Det er flott å være i tankene mine og være bevisst igjen og glede meg til bare å fokusere på musikk og alt det positive som skjer.

TILBAKE I TEGNINGENE: September

The Back From the Edge -albumet er en stor suksess med å ta James nr. 1, og den første singelen Say You Won & tos Let t Go er nummer to i iTunes -hitlistene.

'Det som skjedde med denne sangen er hinsides drømmer,' la han til. 'Jeg trodde bare at det ville skrape topp 100.'

Se Også: