Det er på tide å begynne å søke om julevikarer - forhandlerne ansetter og hvor mye de betaler i timen

Jobbsenter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Julen er en stund unna ennå, men arbeidsgivere er allerede ute etter talent for sitt hektiske shoppingvindu ved slutten av året



Argos ansetter allerede til jul - med 10 000 jobber som skal fylles foran kjedens mest hektiske tid på året.



Forhandleren er på utkikk etter 9 800 kunderådgivere, lagerassistenter og 1000 leveringsdrivere for å hjelpe alle 800 filialer med å håndtere etterspørselen over den vanvittige trylleformelen.



Argos eies av Sainsbury & s, og samler 110 millioner kundetransaksjoner i året, hvorav en stor prosentandel er fra oktober til januar.

Men det er ikke alene. Midt i oktober er det på høy tid for julerekrutter med hele high street -fiske etter talent - sett deg på radaren nå og lås inn en jobb, før alle plassene er fylt.

Rekruttererne - og hvor mye de vil betale deg

Arbeidere forbereder fasaden til Londons berømte varehus Harrods foran Harrods vintersalg

Harrods vintersalg starter 24. desember - og det er for øyeblikket ute etter arbeidere for å hjelpe til med å forberede seg på det (Bilde: IF)



Marks & Spencer søker for tiden etter midlertidige kundeserviceassistenter - det står at det er etter 'folk som vil gå ut av deres måte å yte fremragende service i travle perioder' - ta en titt på hva som tilbys online her .

Hvis du vil at kjendiser skal oppdage - og en jobb, selvfølgelig - søker Harrods også etter vikarer for å bringe festlig jubel til Knightsbridge -herskapshuset. Dette er de ledige stillingene - du får også 33% rabatt i butikken.



Det kan også være lurt å komme på John Lewis & apos; radar - det er dusinvis av jobber som allerede går, og slik søker du om en .

Hvis du ikke har noe imot skiftarbeid, har Royal Mail nok en gang hundrevis av uformelle skift som går over jul, og de ansetter allerede .

liverpool v aston villa på tv

Det er mer til Boots enn bare sine 3 for 2 -salg i julen. Finne ut hvilke filialer leter etter arbeidere (og du kan også få en god rabatt).

Les mer

Tips for å få ny jobb
De 25 beste jobbene i Storbritannia Hvordan avslutte jobben godt Unnskyldninger for å få fri til et intervju De hvite løgnene som kan koste deg en jobb

Toy Shop har åpninger for jobber fra 9. oktober 2017 til 30. desember 2017. Standard mannskapskontrakter er 20 timer og 10 timer i uken med flere timer i byggingen frem til desember. Natskiftemannskap vil ha en kontrakt på 37,5 timer. Søk her .

Juleunderholdningsprodukter

  1. God jul Ya Filthy Animal t-skjorter og gensere , £ 16,80
  2. God Far gratulasjonskort , £ 2,37
  3. La det snø Jon Snow t-skjorte og gensere , £ 14,99
  4. Christmas Cheer Elf iPhone -deksler og skinn , £ 25
  5. OMG SANTA! Morsom alv t-skjorter og gensere , £ 13,47

Hvis du kan modige det, er Primark også på utkikk - med dusinvis av 20 til 24 kontrakter som du kan ta tak i - men du må starte umiddelbart. Slik blir du involvert .

Debenhams har også 8 000 åpninger akkurat nå - i alt 175 butikker i Storbritannia og ROI denne julen.

Vellykkede søkere starter i midten av november og jobber til begynnelsen av januar, og dekker viktige hendelser som Black Friday, Christmas Spectacular & apos; og 1. juledagssalg.

Debenhams, Oxford Street

Debenhams har 8.000 jobber på gang (Bilde: PA)

Farouk Mangera, leder for HR for britiske butikker på Debenhams, sa: 'Julen er vår travleste tid på året. Vi begynner å planlegge måneder før festlighetene begynner å sørge for at vi leverer det høye servicenivået som forbrukerne forventer av Debenhams. '

cheryl cole coronation street

Forhandleren ønsker å høre fra kandidater som har en sterk 'kan-gjøre' -tilnærming og er ivrige etter å lære tauene. Tidligere erfaring er ikke avgjørende.

Mer informasjon om ledige stillinger og hvordan du søker finner du på www.debenhams-careers.com . Kandidater kan også sende tekst til JOBS til 81066 for en lenke for å søke om roller.

Faktisk de 10 beste rekruttererne til jul 2017

Anya Mugridge har fått jobben med å løsne julelys

Mange av disse jobbene vil være best egnet for studenter hjemme til jul

lady gaga buet på vmas
  1. Neste - 7,94 pund i timen

  2. Debenhams - £ 7,25 i timen

  3. H Samuel - £ 7,28 i timen

  4. Sports Direct - £ 7,32 i timen

  5. Støvler - £ 7,31 i timen

  6. MELLOMROM - £ 7,38 i timen

  7. kongelig post - £ 7,92 i timen

  8. Primark - £ 7,65 i timen

  9. Superdrug - 7,59 kr i timen

  10. SPILL - £ 7,28 i timen

Hvor mye får du betalt

Rundt en av fem vikarer på denne tiden av året fortsetter med fast arbeid hos arbeidsgiveren (Bilde: Getty)

I år er gjennomsnittlig timelønn for en & sesongmedarbeider & apos; rollen ligger på 7,61 pund i timen - det er litt mer enn den nasjonale minimumslønnen på 7,50 pund i timen - ifølge stillingslisten Indeed.

Lønnen for sesongansatte som ikke bare vil jobbe i julen - men være jul - er høyere. Den gjennomsnittlige britiske nissen har en timelønn på 9,84 pund, mens den gjennomsnittlige julelven tjener 7,75 pund i timen. Dette er hvordan søke om en nissejobb .

811 engel nummer betydning

Mariano Mamertino, økonom i Faktisk , forklarer: 'Det flotte julejobbsøket er i full gang, og mange arbeidsgivere har et presserende behov for kandidater av god kvalitet for å hjelpe til med sesongens rush.

'Likevel er det stereotype bildet av en vikar som er på plass i en uke på hver side av juledag rett og slett ikke sant lenger. Ettersom arrangementer som Black Friday finner sted i god tid før høytiden, er det avgjørende at julekveld er på plass for å støtte ansatte på heltid så tidlig som mulig.

'De siste årene har noen arbeidsgivere slitt med å finne nok kandidater til å fylle disse midlertidige stillingene, og med mange arbeidssøkere som begynner søket i begynnelsen av august kan det være verdt å annonsere disse rollene om sommeren.'

Les mer

Ansettelsesrettigheter
Hva er minstelønnen? Forstå null-timers kontrakter Hva du skal si til sjefen din er du syk Hva skal jeg gjøre hvis du blir overflødig?

Andre steder som ikke aktivt ansetter til jul, men som har jobber å fylle, inkluderer:

      Gode ​​tips for å gjøre CV -en din klar til jul

      Marks og Spencer
      • Gjør det ikke mer enn to sider - bare inkluder det som er absolutt nødvendig.

      • Vær kort om mindre viktige detaljer, for eksempel jobber du hadde for lenge siden.

      • Presentasjon: Hold det enkelt og rent.

      • Bruk hvitt mellomrom i stedet for linjer eller grafikk for å skille seksjoner, og bruk samme skrift hele veien.

      • Skriv ut på hvitt A4-papir av høy kvalitet-førsteinntrykket teller.

      • Feil: Stavefeil, dårlig stavemåte og dårlig grammatikk slår av arbeidsgivere, så sjekk og sjekk igjen - få noen andre til å lese den.

      • Skreddersy: Hver jobb trenger en annen CV som matcher dine ferdigheter og erfaring.

      • Ærlighet: Det er en forskjell mellom å selge deg selv og finne på ting.

      • Sov på den: Gi deg selv en pause når du oppretter CV -en din, og kom tilbake til den frisk dagen etter. Dette vil gjøre det lettere å oppdage potensielle hull eller feil.

      Se Også: