iPhone 7 vs iPhone 6s spesifikasjoner: Hvilken av Apples smarttelefoner bør du kjøpe?

Iphone 7

Horoskopet Ditt For I Morgen

IPhone 7 bringer med seg flere store designendringer, for eksempel full vanntetting og en Lightning -port for både lading og hodetelefoner.



Men i fjor er iPhone 6s fortsatt en flott gadget, og nå er den enda billigere. Noe som kan gi deg et reelt dilemma hvis du ønsker å kjøpe en ny telefon.



Så vi har brutt ned spesifikasjonene for de to telefonene og lagt dem head-to-head for å se om det virkelig er verdt å oppgradere til iPhone 7.



Pris

Apple -merket har aldri gjort ting på en billig måte, så hvis det er verdi for pengene du leter etter, må du virkelig vurdere iPhone 6s.

Etter avsløringen av iPhone 7 har Apple redusert (SIM -fri) prissetting av 6 -tallet til 499 pund for 32 GB -versjonen og 599 pund for 128 GB -versjonen. Selskapet avslørte også at det dropper 16 GB -modellen helt.

IPhone 6s Plus fikk også en knockdown, og står på £ 599 for 32 GB og £ 699 for 128 GB.



Derimot vil iPhone 7 være tilgjengelig (SIM -fri) fra en startpris på £ 599 for det billigste 32 GB -alternativet. 128 GB -versjonen er £ 699, og 256 GB -versjonen gir deg hele £ 799 tilbake.

Den større iPhone 7 Plus vil bli enda mer en lommebokbuster enn den er mindre søsken av.



Den billigste (32 GB) iPhone 7 Plus koster £ 719, etterfulgt av en 128 GB -modell på £ 819, og deretter en 256 GB -variant som koster en forbløffende £ 919 i Storbritannia.

Hvis du ønsker å spare penger, er det definitivt verdt å gå for den eldre modellen.

Opptreden

Ikke overraskende er det her iPhone 7 trekker frem. Apple har hatt et helt år på å finjustere og forbedre ytelsen, og selskapet debuterte en helt ny brikke for å håndtere arbeidsmengden.

Det kalles A10 Fusion CPU som ifølge Apple: 'sømløst integrerer to høytytende kjerner som kjører opptil to ganger raskere enn iPhone 6.'

Selskapet sa: 'Grafikkytelsen er også kraftigere, den kjører opptil tre ganger raskere enn iPhone 6 på så lite som halvparten av strømmen, noe som muliggjør et nytt nivå av spill og profesjonell app.'

I mellomtiden er det en oppdatert A9-prosessor inne i iPhone 6s (Apple sier at den er 70% raskere enn iPhone 6s A8-brikke) og en M9-co-prosessor.

M9 tar jobben med å knuse dataene fra bevegelsessensorene - akselerometre, gyroskoper og slikt - for å hjelpe til med helse-, trenings- og kart -appene. Alt i alt er det fortsatt et anstendig tilbud, men du kan forvente at iPhone 7 slår den ut av porten.

Hvilken du bør gå for, avhenger av hva slags ting du bruker telefonen til. Hvis du handler om spillingen, vil du finne at iPhone 7 er en bedre innsats. Men hvis du er fornøyd med bare en vanlig stall med apper, kan 6 -tallet fortsatt håndtere belastningen.

Funksjoner

Når det gjelder funksjoner, endrer iPhone 7 noen ting fra modellen i fjor.

Til å begynne med taper den hodetelefonkontakten. Hvis du allerede bruker trådløse knopper, er det ikke noe problem - og faktisk inkluderer Apple et par Lightning -hodetelefoner med telefonen.

Lightning -tilkoblingen på Apple iPhone 7

Lightning -tilkoblingen på Apple iPhone 7 (Bilde: Reuters/Beck Diefenbach)

Men hvis du allerede har investert i et par avanserte kablede hodetelefoner og ikke vil bruke en vanskelig adapter, anbefaler vi at du holder deg til iPhone 6s.

Imidlertid scoret Apple et poeng med iPhone 7 ved å gjøre den vanntett. Å leve i regnvennlig Blighty betyr at dette er en stor grunn til å velge iPhone 7 fremfor sitt eldre søsken.

Når det gjelder programvare, vil begge telefonene dra nytte av iOS 10 som kommer ferdigpakket på iPhone 7 og tilgjengelig for nedlasting på iPhone 6s.

Den har mange funksjoner som Live Photos og Night Shift som begge telefonene kan dra nytte av.

Les mer

Apple iPhone 7
Utgivelsesdato, spesifikasjoner og pris for iPhone 7 Hvor vanntett er iPhone 7? Anmeldelse av iPhone 7 Rød iPhone 7 utgivelsesdato og pris

Kamera

(Bilde: REUTERS)

Den nye iPhone 7 holder 12MP -sensoren fra iPhone 6s, men Apple skryter av at den er 60% raskere og 30% mer energieffektiv enn tidligere modeller.

chelsea vs arsenal hvilken kanal

Fotografering med lavere lys vil også dra nytte av det faktum at det nå er 4 lysdioder i blitsen. Det betyr at det er 50% mer lys som når 50% lenger.

Den virkelige kamerautviklingen er i den større modellen, iPhone 7 Plus. For første gang har Apple gått for en dual-lens tilnærming.

Denne nøkkelfunksjonen gir brukerne en 2X optisk zoom, noe som betyr at de kan zoome inn og ut av objekter opp til dobbel avstand uten tap av bildekvalitet. Så hvis du er på utkikk etter et bedre kamera, er det sikkert iPhone 7 Plus.

Spesifikasjoner

I en rett teknisk head-to-head er det ikke overraskende å se iPhone 7 komme på topp. Imidlertid er det interessant å merke seg at en rekke viktige spesifikasjoner har forblitt de samme.

Skjermstørrelsene har vært de samme på 4,7 tommer for hovedtelefonen og 5,5 tommer for Plus-varianten. Tykkelsen har ikke endret seg heller - både iPhone 6s og iPhone 7 er 7,1 mm tynn.

(Bilde: REUTERS)

IPhone 7 kommer i tre lagringsalternativer - 32 GB, 128 GB og 256 GB - og dobler effektivt alternativene som tidligere var tilgjengelige for iPhone 6s.

Imidlertid kunngjorde Apple at den nå også vil tilby iPhone 6s i 32 GB og 128 GB lagringsalternativer, så med mindre du planlegger å gå for toppmodellen, er det ingen grunn til ikke å gå for 6-tallet.

RAM -minnet er 2 GB for begge telefonene, og skjermoppløsningen forblir den samme på 1 334 x 750 piksler.

Dommen

Enkelt sagt, det er noen definerende funksjoner som hever iPhone 7 over modellen i fjor. Det kan overleve regnet, det har mye mer rå kraft, og det gjør det litt vondt å koble til hodetelefoner.

Men den er fortsatt i samme størrelse og kjører den samme programvaren som den siste versjonen. Det er også dyrere.

Apple iPhone 6s hoved

Apples iPhone 6s beholder samme design som forgjengeren - men legger til noen nye funksjoner i miksen

Så hvis penger ikke er noe objekt, så er den nye iPhone et verdig kjøp, men hvis du vil ha lignende funksjoner for mindre, så er iPhone 6s det bedre alternativet.

Les mer

eple
Apple nyheter Apple -arrangement live! iPad Pro 2 iPad Mini 5

Se Også: