Inne i Kevin Clifton og Karen Hauers 'splittelse -' verbale angrep, kamper og sjalusi '

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kevin Clifton og Karen Hauer var ikke fremmed for ekteskapet da de knyttet knuten i 2015. For Strictly Come Dancing -mester Kevin var det hans tredje ekteskap. For Karen var det hennes andre.



Den dansende duoen møttes mens de opptrådte på New York-etappen av det langvarige live danseshowet Burn The Floor i 2011.



hva betyr 201

På den tiden var Kevin fremdeles sammen med sin andre kone, ballettdanser Clare Craze, som han møtte i en salsabar i London i 2007 og giftet seg i St Marys kirke i Clares hjemby Wivenhoe, Essex.



Men forholdet deres kollapset etter at de flyttet tilbake til Storbritannia med showet, og Kevin - som tidligere giftet seg med amatør -verdensmesteren Anna Melnikova i 2003 - ble sammen med Karen like etter.

Og ifølge Kevin, 38, var venezuelansk danser Karen alt han hadde lett etter.

Karen Clifton og Kevin Clifton på & apos; Strictly Come Dancing & apos; Lansering av TV -serier, Elstree Studios

Karen Hauer og Kevin Clifton ble skilt etter tre års ekteskap i 2018 (Bilde: Splash)



På den tiden sa han en gang: 'Jeg var ikke meg selv - mange venner og familie fortalte meg det. Det var bare en litt rar tid.

'Da jeg møtte Karen, kunne jeg fortsette med henne på et helt annet nivå.'



Han foreslo på scenen under en forestilling av Burn the Floor på Karen sin fødselsdag i 2015, og de giftet seg samme år på One Great George Street i Westminster, London.

Men når hun så tilbake, sa Karen, 38, at det kan ha vært for mye, for tidlig, og sa til magasinet Closer: 'Jeg tror ikke vi var klare for ekteskap.

Kevin og Karen møttes i danseshowet Burn the Floor i 2011

Kevin og Karen møttes i danseshowet Burn The Floor i 2011

Vi vokste fortsatt som utøvere, som mennesker, som elskere, og noen ganger kan du bare ikke finne den riktige måten å fikse ting på.

I 2016 virvlet ryktene om problemer i paradiset, og Karen avslørte nylig at forholdet deres ble veldig ekkelt over natten da hun kjempet med sin økende sjalusi.

Det er seks år på tide og ting begynte å gå galt, bare små ting, som en telefonsamtale, som: 'Du ringte meg ikke hele dagen, & apos;' hun fortalte The Divorce Club podcast .

Av Kevins reaksjon på utfordringene fortsatte hun: Noen ganger ville jeg få 'Du er ikke veldig snill, du er ikke veldig hyggelig', og jeg var som 'Hva mener du? Jeg forstår ikke. & Apos;

Kevin og Karen, avbildet i 2016, var forelsket pladask før ting raskt smuldret

Kevin og Karen, avbildet i 2016, var forelsket pladask før ting raskt smuldret (Bilde: WireImage)

Det var små angrep som vi ville gjøre mot hverandre.

Men ifølge Karen satte roten seg virkelig inn da hun holdt seg tettere til ekteskapet blant sin egen usikkerhetsfølelse - et trekk som bare forårsaket flere rader.

Hun forklarte: Etter kampene ble jeg sjalu, men jeg var bare sjalu fordi jeg ikke fikk den oppmerksomheten jeg ønsket fra mannen min, og da forsto jeg ikke hvorfor, så jeg begynte å gripe og prøve å trekke ham.

‘Hvorfor gjør du ikke dette? Hvorfor gjør du ikke det? ’

danielle lloyd pringle bilde
Karen sa at hun holdt fast ved Kevin hardere da usikkerheten hennes steg

Karen sa at hun holdt fast ved Kevin hardere da usikkerheten hennes steg (Bilde: Rex)

Akkurat det du ikke skal gjøre, jeg ville bare ha svar.

Og så ble det skikkelig ekkelt over natten. '

beste barberkrem uk

De prøvde terapi, men Karen sa at det var 'for mye sinne og følelsesmessig bagasje' for at det skulle fungere. Og til slutt våknet de en morgen, så på hverandre og & apos; visste & apos; det var over.

Til slutt orket vi ikke mer, sier hun.

Kevin og Karen bekreftet splittelsen tidlig i 2018, men fortsatte å jobbe sammen om Strictly Come Dancing, noe som forståelig nok gjorde det vanskeligere å gå videre.

Spesielt da Karen innrømmet at hun ønsket å redde ekteskapet.

'Jeg ville aldri gi slipp på det. Jeg ville aldri, aldri gi slipp på det, fortsatte hun.

Jeg skulle gjerne ha kjempet for det, og det tok meg et år etter at vi separerte å faktisk gi slipp på ham. Det tok meg lang tid å kutte navlestrengen som jeg hadde koblet til ham.

Fordi det var sammenkoblet så lenge og på et helt annet nivå enn mitt første ekteskap, fordi dette ekteskapet var det jeg alltid lette etter. '

Kevin begynte senere å date sin 2018 Strictly -partner Stacey Dooley, 33, mens Karen fortsatte med operasanger David Webb.

Paret forblir venner og støtter jevnlig hverandres & apos; karriere, med Karen en av de første som gratulerte Kevin og Stacey med seieren i 2018, mens han jublet henne og kjendispartneren Jamie Laing videre i fjorårets finale.

Var du trist av å se Strictly's Kevin og Karen skilles? Del dine synspunkter i kommentarfeltet nedenfor ...

Se Også: