Inne i Chris Evans kaotiske uke mens han løper et halvmaraton, fester hele natten og ønsker tvillinger velkommen

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Opptatt Chris har jobbet, drevet og utvidet familien denne uken(Bilde: Facebook/RunningGrandPrix)



Han begynte september med den dramatiske kunngjøringen om at han forlot sitt radioprogram BBC Radio 2.



Imidlertid har Chris Evans absolutt ikke bremset opp da han fullførte en halvmaraton og ønsket tvillinger velkommen de siste sju dagene.



Radio -DJen, 52, har knapt sovet denne uken da han forberedte seg på at kona Natasha Shishmanian skulle føde, sammen med sine vanlige tidlige starter for sitt frokostprogram.

Paret, som giftet seg i 2007, var begeistret over den sikre ankomst Boo og Walt onsdag kveld.

For å holde oversikt over programlederens hektiske liv, har vi samlet en oversikt over de siste dagene hans.



Babyglede: Natasha bærer Boo og Walt når de forlater Frimley Park Hospital på torsdag (Bilde: PA)

søndag

Chris nyter den siste helgen som en familie på fire, og Chris tar med seg brødet sitt til det første Running Grand Prix -arrangementet på Goodwood Motor Circuit i West Sussex.



Mens kringkasteren løper et halvmaraton, velger høygravide Natasha å konkurrere i 5k med sønnene Noah, ni og Eli, seks.

Høygravid Natasha fullførte 5k på Goodwood søndag (Bilde: Facebook/RunningGrandPrix)

Til tross for at de var dager unna å føde sine tredje og fjerde barn, fullførte Natasha og sønnen Eli 5k runder rundt Goodwood Motor Circuit på 55 minutter.

Eldste sønn Noah fullførte 5k på 39 minutter, mens Chris løp halvmaraton på 2 timer 42 minutter.

Etter løpeturen dro familien til puben, og Chris nøt noen festlige halvliter etter en anstrengende morgen.

Hold deg i form: Chris løp et halvmaraton på søndag (Bilde: Instagram)

mandag

Chris er klar og tidlig til å være vertskap for Radio 2 -frokostprogrammet klokken 6.30, hvor han intervjuet Norman Cook, alias Fatboy Slim, og Sir Chris Hoy.

DJ -en så ut til å være nervøs for tvillingenes kommende ankomst da han ga lytterne en oppdatering om de forestående ankomstene.

Han sa: 'Vi er minus 50 timer. Når tvillingene blir indusert. Hva som skjer etter det vet vi ikke ... Tydeligvis kommer de til å bli født.

'Ordet på gaten kommer til å være ganske raskt. Så det er bedre å få skøytene på halv ni på onsdag morgen. '

tirsdag

Den tidligere Big Breakfast -verten innrømmer at han er litt 'trist' når familiens dynamikk endrer seg mellom fire og seks.

Han talte til lytterne og sa: 'I kveld er det vår siste natt som fire ... Og jeg har elsket de fire, og det gjør meg litt trist - jeg kan ikke vente med å møte Ping og Pong - men du vet Eli, Noah, Tash og meg selv, vi har hatt en reise.

'Vi har gjort mye sammen, og i kveld er vår siste natt som firedel, vi går til en seksdeler i morgen, noe som er veldig spennende, men du vet hva jeg mener.'

Chris sa at han hadde en & apos; reise & apos; med Natasha og eldste sønner Eli og Noah (Bilde: Twitter)

Han gjorde også en frekk spøk om kona sin rasende graviditetshormoner, og innrømmet at hennes humør forståelig nok kunne endre seg raskt.

Han smilte: 'I samme halvtime i går trodde kona mi at jeg var den morsomste jeg noensinne har vært siden hun møtte meg, da den minst morsomme jeg noen gang har vært. I samme halvtime! '

onsdag

Chris er under press for å fullføre sitt tre timer lange show og skynde seg til Fimley Park Hospital i Surrey i tide for at Natasha blir påført.

Hans kone ringte inn og chattet med Chris på lufta, mens kringkasteren spøkende gjorde alt om ham: 'Hei Tash - så du har ringt for å se hvordan jeg har det? Jeg har det bra takk. Jeg er ikke veldig nervøs. '

Natasha så imidlertid den morsomme siden og svarte: 'Fikk du sove? Jeg bekymrer meg for deg. '

Den profesjonelle golfspilleren, 38, avslørte at hun mentalt forberedte seg på arbeidet: 'I går var jeg litt av et følelsesmessig vrak, det var veldig overveldende i går. Det er mye kjærlighet og støtte, og jeg er veldig takknemlig, men det var som, 'herregud, dette skjer faktisk.'

Chris forlater Radio 2 for å dra til sykehuset onsdag morgen (Bilde: Michael Wright / WENN.com)

selvstendig næringsdrivende grant martin lewis

Chris klarte å komme til sykehuset i tide og var ved Natasas side under hennes fødsel, før tvillingene deres ble født klokken 22.10 og 22.22 onsdag kveld.

Torsdag

Etter en sen kveld på sykehuset, savner Chris frokostshowet sitt med Sara Cox i.

Paret bekrefter tvillingene sine & apos; ankomst i en uttalelse på Radio 2 frokostprogrammet, og leste: 'Ping og Pong ankom trygt og godt i går kveld. Ping stakk hodet ut klokken 22.10, Pong stakk hodet ut 12 minutter senere klokken 22 minutter over 10. Både frisk, både sterk, glad og velsignet, slik mamma var gjennom.

'Uendelig takk til det fantastiske teamet på Frimley Park Hospital, fantastiske mennesker, fantastiske fagfolk som hjelper drømmer til å gå i oppfyllelse. Takk skal du ha.'

Natasha og Chris mens de presenterer tvillingene sine for verden (Bilde: SWNS.com)

Natasha og tvillingene blir utskrevet fra sykehuset torsdag ettermiddag og poserer utenfor sykehuset med sine eldste sønner Noah og Eli for fotografer.

Golfproff Natasha ser strålende ut og bærer sine to nyankomne da hennes utvidede klan har sitt første familiebilde som seks.

I stedet for å tilbringe resten av dagen med å bosette seg hjemme, tar Chris og Natasha babyene for å møte venner og familie på puben.

fredag

Etter en sen feiring klarte Chris å komme seg på jobb klokken 06.30 og bekreftet at tvillingene het Boo og Walt, ikke & apos; Ping & apos; og & apos; Pong & apos; som han hadde kallenavnet dem mens de var i livmoren.

Han innrømmer at han endte med å sove på sofaen fordi huset var fullt av gjester.

Den stolte nye faren entusiastisk: 'Vi har vært oppe hele natten. Vi gikk ut og feiret i går kveld. Vi tok med oss ​​de nyfødte fordi det er så kult når babyene dine er en dag gamle.

'Vi gikk ut i går kveld, hadde huset fullt. Gikk til å sove på sofaen, våknet på sofaen. Jeg tror dette kommer til å skje mye mer. '

Natasha ringte inn i showet for å forsikre Chris om at alt var 'mer enn OK' hjemme.

Hun sa: 'Jeg har fire barn i sengen min akkurat nå.

«Barna er desperate etter at jeg skal ta dem med på skolen. De vil vise [tvillingene] frem for alle vennene sine. '

Se Også: