Inne i Bill Roache og datteren Vanyas kompliserte forhold: Par helbredet endelig et brudd som hadde vart i flere tiår før tragedien

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mens Bill Roaches eldste datter Vanya beskrev skuespilleren som en 'fantastisk far' for noen år siden, snakket Coronation Street -veteranen og hans andre barn ikke i årevis etter at han skilte seg fra Vanyas mor Anna Cropper.



Bill, 85, og skuespilleren Anna giftet seg i 1961, og de ønsket det første barnet, sønnen Linus Roache, velkommen i februar 1964. Vanya kom tre år senere.



Etter Bill og Annas skilsmisse i 1974 bodde Vanya og Linus stort sett hos moren mens Corrie -skuespilleren delte tiden mellom London og Manchester og fortsatte å fokusere på skuespillerkarrieren.



Bill, som har spilt Ken Barlow i såpen i mer enn 50 år, innrømmet senere at han ikke hadde vært trofast mot Anna.

Bill med Linus og Vanya i 1970 (Bilde: REX/Shutterstock)

nummer 45 i Bibelen

Coronation Street -stjernen og Anna Cropper giftet seg i mars 1961 (Bilde: Folket)



I et ærlig intervju med Piers Morgan i 2012 sa skuespilleren at han begynte å drikke etter skilsmissen fra Anna etter at hun oppdaget hans utroskap.

Jeg angrer dypt, innrømmet han.



Jeg hadde muligheten, men det betyr ikke at jeg burde gjøre det. Jeg hadde øvelser oppe i Manchester fra mandag til fredag. Muligheten var der.

Bill med daværende kone Anna, Linus og Vanya (Bilde: REX/Shutterstock)

Vanya døde angivelig 2. mars (Bilde: Facebook)

Han fortsatte: 'Det var mange jenter rundt. Jeg skulle ikke ha gjort det. Jeg hadde ingen kontroll over min egen sexlyst. Jeg hadde ikke styrken til å kontrollere det.

Det deprimerte meg. Jeg er så lei meg for tingene jeg gjorde. Såret var barna. Det kommer jeg alltid til å angre på. Hver morgen våknet jeg og angret og gjorde vondt.

Han innrømmet også at han hadde ligget med opptil 1000 kvinner i løpet av den tiden - inkludert Corrie -medstjernen Pat Phoenix, som spilte Elsie Tanner.

Vanya var ikke til stede i retten da han ble fjernet for voldtekt og seksuelle overgrep i 2014 - men hun delte en melding om støtte til sin far på sosiale medier (Bilde: PA)

818 engel nummer kjærlighet

Da hun snakket lenge før splittelsen deres ble helbredet i 1999, fortalte Vanya - den gang 32 - til Sunday NEWSAM at faren hennes hadde 'gått ut på familien'.

Hun sa: 'Jeg synes ikke synd på ham i det hele tatt om denne konkursvirksomheten etter at han gikk ut på oss. Jeg er sikker på at han som alltid klarer å lande på beina igjen og være OK.

'Jeg har mistet tellingen av årene siden vi sist snakket. Jeg bryr meg ikke om hva som skjer med ham. Vi har ingenting å gjøre med hverandre etter det som har skjedd tidligere. '

Les mer

Vanya Roache dør 50 år gammel
Hvordan døde Vanya Roache? Bill Roache og Vanya sitt forhold Bill Roache & apos; helt hjerteknust & apos; Hvem er Bill Roache sine barn?

Bill ble erklært konkurs i 1999 etter å ha saksøkt The Sun for injurier på grunn av påstander om at han var kjedelig og upopulær blant sine medspillere. Mens han vant, endte han opp med betydelige advokatkostnader.

Bill Roache hyller Anne Kirkbride

'Jeg er ikke stolt av meg selv,' skrev han i sin selvbiografi (Bilde: Yui Mok / PA Wire)

Bill med datteren Verity, avdøde kone Sara og sønnen James etter at han mottok MBE i 2001 (Bilde: PA)

Når han skrev i sin selvbiografi, innrømmet Bill at han skulle ønske han hadde tilbrakt mer tid med sine eldste to barn.

'Jeg er ikke stolt av meg selv. Det er en viss ulykke som jeg savnet som far første gang.

'Jeg er veldig nær Linus nå, noe som er flott, men dessverre ser jeg ikke datteren min.

'Hun har drevet av i en annen retning. Jeg vil helst ikke snakke om ulykke fordi jeg har en så lykkelig familie nå.

hvor lang tid tar isen å fryse

'Hun er der, men utilnærmelig. Jeg har aldri ønsket å være en dårlig mann eller en dårlig far, men noen ganger går det galt.

Det er uklart når Bill og Vanya begynte å snakke igjen, men hun var ikke til stede i retten da han ble fjernet for voldtekt og seksuelle overgrep i 2014.

Anna Cropper ønsket Vanya velkommen 10. februar 1967 (Bilde: )

Skuespilleren ble avbildet forlater Preston Crown Court etter at hans tre og en halv ukers rettssak flankert av hans første sønn Linus og barna James og Verity fra hans andre ekteskap med Sara Mottram.

hva betyr 1041

Imidlertid viste Vanya sin støtte på sosiale medier og berømmet hennes 'fantastiske' pappa.

Hun skrev på Facebook: Min vakre familie, fantastiske far og en veldig glad og sannferdig dag.

Bill giftet seg med Sara i 1978 og paret likte et langt ekteskap til hennes plutselige død i 2009, bare 58 år gammel. De ønsket datteren Verity velkommen i 1981 og sønnen James i 1986. Tragisk mistet de datteren Edwina i lungebetennelse i en alder av 18 måneder i 1983.

Bill sa at han alltid har vært nær sønnen Linus Roache (Bilde: Andy Stenning/)

Tirsdag kveld ble det rapportert at Vanya, som bodde i Chichester, West Sussex, hadde dødd 50 år gammel 2. mars.

Dødsårsaken hennes er ukjent.

Skuespilleren antas å ha fått ubestemt medfølende permisjon fra Coronation Street mens han sørger over tapet hennes. En kilde sa at han var 'fullstendig knust'.

Se Også: