'Jeg ler helt til banken': Dale Wintons strålende svar til mannen som kalte ham en 'poof'

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

En av Dale Wintons nærmeste venner har avslørt TV -vertens glimrende respons den dagen han ble utsatt for homofobisk overgrep.



Dale døde hjemme i går i en alder av 62 år, og venner, fans og kolleger fra showbiz -verdenen har delt historier og anekdoter om TV- og radiolegendens fantastiske liv.



Han ble beryktet for leirens oppførsel mens han arrangerte show som Supermarket Sweep på 1990 -tallet og National Lottery's In It To Win It - men selvbiografien hans snakket om hvordan han slet i mange år med å innrømme sin seksualitet.



LBC -radiovert Steve Allen, 64 - som var nære venner med Dale i nesten 50 år - sendte en følelsesmessig sending på showet sitt i morges, da han snakket om sitt sjokk over og måtte forholde seg til vennens plutselige død.

Dale presenterte National Lottery's In It To Win It & apos; (Bilde: Ken McKay)

ian hindle gift med dianne oxberry

Dales popularitet toppet seg på 1990 -tallet med Supermarket Sweep på ITV



Steve presenterte sitt LBC -program fra klokken 4 som vanlig i morges, og åpnet showet med en følelsesmessig hyllest til vennen hans, som han møtte da han bare var 18.

john diamond nigella lawson

Blant mange historier fortalte Steve sine lyttere om den gangen paret var ute i Sheffield, og Dale ble offer for homofobiske overgrep.



Steve fortalte lytterne: 'Jeg husker en gang vi gikk ut av et hotell i Sheffield, han var alltid veldig bue, noe som betyr at han ikke virkelig holdt igjen noe, og da vi gikk ut, gikk fire personer inn, to par , så det var dale og en av fyrene gikk & pos; Poof! & apos;

'Og jeg trodde at jeg håper han ikke har hørt det & apos; og vi går videre til bilen.

'Og vi setter oss til bilen og jeg tror at' gudskjelov at han ikke har hørt det. Og han sa & apos; Steve, jeg kommer tilbake om et minutt & apos; og jeg tenkte & apos; å nei! & apos;

qatar verdensmesterskap datoer

'Han gikk opp til mannen og sa:' Ja, det er jeg ... og jeg er veldig stolt av det ... og jeg ler helt til banken! '

'Og denne mannen bare sto der sammen med kona som ble helt stum. Jeg tror ikke de hadde ventet at han skulle komme tilbake og si noe. '

Steve Allen

Steve Allen, 64, møtte Dale da han var 18 år og paret var faste venner (Bilde: PA)

Stjernen så syk ut i ukene før han døde, sier naboer (Bilde: REX)

Steve og Dale møttes på begynnelsen av 1970 -tallet da de begge var DJ -er i Richmond. De jobbet også sammen i United Biscuits Radio Network.

nicki minaj lewis hamilton

Det var først i 2002 - og i en alder av 47 - at han kom ut som homofil i sin selvbiografi My Story.

I et intervju i 2008 hevdet Dale at han aldri hadde kommet ut før da, bare fordi han aldri hadde blitt spurt.

Han sa: Sannheten - det er absolutt sannheten - er at ingen noen gang spurte meg. Jeg gjorde utallige intervjuer gjennom årene, og jeg ventet alltid på spørsmålet. Det kom aldri. Det ble et spill, tvetydigheten i det hele.

Og jeg er ikke en banner-viftende homofil, fordi jeg faktisk ikke tror det er viktig. Folk sier aldri 'heftig heterofil Michael Parkinson', men det vil si 'camp gay entertainer Graham Norton', eller 'Dale Winton' siden jeg offisielt kom ut.

Sheree Winton og sønnen Dale Winton i desember 1958

Men han innrømmet at han angret på at han aldri fortalte moren at han var homofil.

eddie murphy mel b

'Hun hørte meg i telefonen til min daværende kjæreste, som tydeligvis var homofil, veldig leir.

'Hun sa til meg: Jeg vil aldri at du skal føle at det er noe du ikke kan fortelle meg, og jeg vil aldri dømme eller diskriminere. & Apos;

'Det var poenget jeg burde gått: Mamma, jeg skal fortelle deg at jeg er homofil.'

Se Også: