Hvorfor Snapchat stadig krasjer – og hva du skal gjøre med det

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Omtrent 200 millioner mennesker bruker nå Snapchat til å sende selvslettede videoer, bilder og meldinger til sine venner og følgere på daglig basis.



Den midlertidige karakteren av kommunikasjon i appen - som ble grunnlagt i 2011 av Evan Spiegel og Bobby Murphy - er ment å oppmuntre til mer naturlige interaksjoner.



Men disse naturlige interaksjonene kan bli forstyrret hvis plattformen plutselig stenges mens du bruker den.



Snapchat , som mange populære apper, har en irriterende tendens til å krasje – noe som er frustrerende for brukere som mister Snap-strekene sine.

argos google piksel 3a

Likevel, hvis Snapchat krasjer, er ikke alt tapt: det er mange måter å feilsøke og fikse problemet på, slik at du kan fortsette å knipse unna.

Hold deg rolig, ikke få panikk, og les denne artikkelen.



1. Start appen på nytt

Selv om det kanskje høres litt ut IT folkemengde , noen ganger er den beste tingen å gjøre å slå av hele greia og begynne på nytt.

Snapchat (Bilde: Getty)



se stephen king's it 2017 gratis på nett

Å starte appen på nytt er den første anløpet for frustrerte brukere, og ofte kan dette oppdatere appen og løse problemet umiddelbart.

Men hvis dette ikke fungerer, sier Snapchat at du bør starte enheten på nytt fordi årsaken til at appen din krasjer kan være på grunn av at telefonen din reagerer, i stedet for et problem med selve appen.

2. Sjekk wi-fi

Problemet med Snapchat kan også ha noe å gjøre med tilkoblingen din, enten mobildata eller wifi-tilkobling.

Snapchat anbefaler å veksle mellom mobildata og wi-fi for å se om det er forskjell i opplevelse på den måten.

Snapchat har mange forskjellige funksjoner (Bilde: PA)

monkey jumper h&m

Feilsøkingsdelen av nettstedet gir råd: 'Prøv å veksle mellom Wi-Fi og mobildata for å se om problemet er relatert til tilkoblingen din. Hvis opplevelsen din er annerledes, anbefaler vi at du tar kontakt med tjenesteleverandøren din for mer informasjon.'

3. Se etter en oppdatering

Noen ganger kan det være at det er en oppdatering du må laste ned.

Apper for sosiale nettverk (Bilde: Getty)

Så hvis ingenting har fungert ennå, gå til enhetens appbutikk fordi oppdateringer kan løse noen av problemene dine, og ofte håndtere eventuelle feil og feil som har vist seg problematiske.

4. Slett appen helt og last den ned på nytt

Den siste anløpet er å gå inn i appbutikken til enheten din og avinstallere appen helt og deretter laste den ned igjen. Det er imidlertid viktig at du venter på at din Minne-sikkerhetskopi er ferdig, slik at eventuelle lagrede Snaps ikke går tapt for tidens eter.

Dette vil også rydde opp plass på enheten din.

chelsea ferguson bare fans

Hvis ingenting av dette fungerer, kast telefonen i havet. (Vi tuller - det er ikke bra for miljøet).

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: