Nicole Scherzinger åpner om spiseforstyrrelsen sin og lever i en 'mørk verden'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nicole Scherzinger blir ærlig da hun åpner opp om kampen hennes med en spiseforstyrrelse og kroppsdysmorfi i forkant av Pussycat Dolls -gjenforeningsturen

Nicole Scherzinger blir ærlig da hun åpner opp om kampen hennes med en spiseforstyrrelse og kroppsdysmorfi i forkant av Pussycat Dolls -gjenforeningsturen(Bilde: www.SplashNews.com 2019)



Midt i den euforiske suksessen til Pussycat Dolls ble Nicole Scherzinger herjet av en hemmelig kamp med bulimi og kroppsdysmorfi fra ung alder.



Det ikoniske jentebandet- som solgte mer enn 54 millioner plater mellom 2003-2010- skal gjenforenes et tiår etter deres bitre splittelse for en blendende gjenforeningsturné neste år.



I forkant av det etterlengtede comebacket har forsanger Nicole, 41, åpnet seg om hennes hemmelige kamp med en spiseforstyrrelse og foreslått at presset fra jentebandet økte problemene hennes.

Under et intervju med Vergen , Nicole innrømmet å & apos; besette & apos; over maten, tilbrakte timer på treningsstudioet og tilsto at hun levde i en veldig mørk verden & apos; på høyden av suksessen.

snø i Kairo 2013
Nicole Scherzinger ble herjet av en hemmelig kamp med bulimi og kroppsdysmorfi fra ung alder

Nicole Scherzinger ble herjet av en hemmelig kamp med bulimi og kroppsdysmorfi fra ung alder (Bilde: WP Pix / SplashNews.com)



Hun fortalte publikasjonen: 'Mye av det stjal gleden over det jeg gjorde, fordi jeg levde i en veldig mørk verden.

'Jeg jobbet eller plaget meg selv.'



X Factor-dommeren innrømmet at lidelsen virkelig tok grep under The Pussycat Dolls, som dannet seg i 2004 og hadde stor suksess på kart frem til 2010, og varte til hun nådde begynnelsen av 30-årene, kort tid før gruppen ble delt.

Det ikoniske jentebandet skal gjenforenes et tiår etter deres bitre splittelse for en blendende gjenforeningsturné neste år

Det ikoniske jentebandet skal gjenforenes et tiår etter deres bitre splittelse for en blendende gjenforeningsturné neste år (Bilde: Getty Images for MTV)

Stjernen merket problemene hennes med kroppsbilde som en 'avhengighet', og husket tragiske øyeblikk der hun våknet på badegulvet etter å ha sviktet fra 'ikke å ta vare på meg selv'.

Superstjernen innrømmet at det ikke var før en lege fortalte henne at bulimien kan ha en innvirkning på sang og stemmebånd at hun kjente igjen problemet og satte i gang restitusjonen.

Hun avslørte at hun var den eneste som kunne ha gjort endringene og sa: 'Det var en virkelig oppvåkning for meg'.

Sangeren antydet også at hennes hemmelige kamp med spiseforstyrrelsen bulimi bidro til gruppens oppløsning da hun slet med å betro sine bandkamerater.

Nicole innrømmet å være besatt av & apos; over maten og treningsstudioet og tilsto at hun levde i en veldig mørk verden & apos;

Nicole innrømmet å ha & besatt & apos; over maten og treningsstudioet og tilsto at hun levde i en veldig mørk verden & apos; (Bilde: Instagram)

Dette er ikke første gang Nicole har åpnet seg om problemene hennes med spiseforstyrrelsen.

I et fortellende intervju med Kosmopolitisk i 2014 innrømmet Nicole at hennes 8-årige hemmelige kamp med bulimi regelmessig forlot henne og ble besvimt på hotellrom. & apos;

Nicole begynte først å få terapi etter å ha forlatt bandet i 2009 og sa at hun skammet seg over å beholde avhengigheten til å spise mye og gjøre seg syk av familien og vennene sine.

Merket hennes kroppsbildeproblemer som en 'avhengighet', husket stjernen tragiske øyeblikk der hun ville våkne etter å ha sviktet

Merket hennes kroppsbildeproblemer som en 'avhengighet', husket stjernen tragiske øyeblikk der hun ville våkne etter å ha sviktet (Bilde: MRM / SplashNews.com)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Turen starter i april 2020, mer enn et tiår etter at de delte seg blant rykter om en splittelse som ble drevet av Nicoles favoriserte posisjon i bandet.

Sammen med Scherzinger for gjenforeningen blir Ashley Roberts, 38, Kimberly Wyatt, 37, Carmit Bachar, 45 og Jessica Sutta, 37.

Melody Thornton, 35, kommer ikke tilbake.

Pussycat Dolls planlegger å starte gjenforeningen med en forestilling i løpet av lørdagens X Factor: Celebrity -finale, etterfulgt av en turné neste år.

Se Også: