Huawei P10: Utgivelsesdato, pris, spesifikasjoner og funksjoner til den førsteklasses kinesiske smarttelefonen

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nå en legitim utfordrer sammen med slike som Apple og Samsung, kinesisk selskap Huawei is har nettopp tatt innpakningen av sin mest avanserte smarttelefon til dags dato.



Huawei P10 ble avduket på Mobile World Congress i Barcelona. Som, for å være ærlig, virker som litt av en formalitet på dette tidspunktet .



Det har vært et stort antall lekkasjer og spoilere som nesten avslørte telefonen i sin helhet på forhånd.



Her er det du trenger å vite om Huawei P10.

Design

Huawei gikk litt hjemme med P9, som hadde avfasede kanter, minimale rammer og en pen skjerm.

Som et resultat har selskapet ikke blandet seg mye inn i designet. P10 har et slankt metallhus med en matt 'sandblåst' finish og avrundede kanter. Som med de fleste andre smarttelefoner, kommer P10 i to forskjellige størrelser. I tillegg til standardversjonen har Huawei avduket P10+ med en større skjerm.



Interessant nok har fingeravtrykkskanneren og hjemknappen blitt flyttet fra baksiden av telefonen til fronten - på samme måte som Samsung Galaxy S7.

Der Huawei har gjort noen store endringer er i utvalget av tilgjengelige farger. Selskapet har slått seg sammen med Pantone Color Institute for å gi ut telefonen i en rekke trendy farger designet for å 'legemne personlighetene til den moderne forbrukeren'.



Disse inkluderer Pantone Greenery (den offisielle Pantone-fargen 2017), Dazzling Blue, Ceramic White, Dazzling Gold, Prestige Gold, Graphite Black, Rose Gold og Mystic Silver.

Kamera

P10s fremstående funksjon er kamerasystemet.

tess daly gravid tredje barn 2013

P10 bygger i suksessen til P9s Leica-dobbeltlinse-bakkamera, og har et oppgradert Leica-dobbeltkamera med en 12 MP fargesensor og 20 MP monokrom sensor, designet for å fange detaljerte ansiktstrekk.

P10 har også et Leica-selfie-kamera, som Huawei hevder gir «profesjonelle studiolignende effekter for å forbedre portrettfotograferingen din».

Telefonen har en rekke verktøy for å forbedre bildene og selfiene dine, for eksempel lyseffekter og 3D-ansiktsdeteksjonsteknologi.

Huaweis auto-sensing-algoritme sporer endringer i miljøbelysningen og justerer automatisk opptakskonfigurasjonen for mer dynamiske portretter.

'Det nye frontkameraet lar hvem som helst ta perfekt portrettfotografering i Leica-bildestil, mens det bakre kameraet fanger ansiktstrekk med utrolige detaljer, og gjør bildene dine levende,' fastslår Huawei.

hva betyr 104

'Uansett hvordan objektivet ditt er rettet, vil du kunne gjøre hvert skudd til et dekkbilde, og profesjonelle lyseffekter får motivet til å skille seg ut, uansett forhold.'

P10 kommer også med Huaweis Hybrid Zoom-teknologi, som lar brukere fokusere på spesifikke områder av et bilde samtidig som skarpheten i bildekvaliteten beholdes.

Huawei P10

Spesifikasjoner

For tallknuserne der ute, har Huawei P10 en 5,1-tommers skjerm, 4 GB RAM, 64 GB lagringsplass og et 3200 mAh batteri.

P10+ har en 5,5-tommers skjerm og enten 4 GB RAM og 64 GB lagring eller 6 GB RAM og 128 GB lagring. Den har et batteri på 3750 mAh.

Telefonen(e) kommer med Google Android Nougat, men den vil være kraftig skinnet med Huaweis eget Emotion-brukergrensesnitt.

De kommer også med superrask lading, takket være Huaweis proprietære SuperCharge-teknologi.

Pris og tilgjengelighet

Huawei P10 og P10+ vil være tilgjengelig i Europa og Kina fra mars 2017, etterfulgt av Asia, Latin-Amerika, Sør-Afrika og Russland i april 2017.

P10 vil bli utvalgt i Storbritannia av Carphone Warehouse, EE, O2, Three og Vodafone. P10+ vil bli utvalgt i Storbritannia av Carphone Warehouse, EE, Three og Vodafone.

P10 koster €649 SIM-fri, mens P10+ koster €699 for 64GB-versjonen med 4GB minne og €799 for 128GB-versjonen med 6GB minne. UK-spesifikke priser er ennå ikke annonsert.

Mobile World Congress 2017

MWC

Inngangen til utstillingssenteret før Mobile World Congress i Barcelona, ​​Spania, 28. februar 2015.

Inngangen til utstillingssenteret før Mobile World Congress i Barcelona, ​​Spania, 28. februar 2015. (Bilde: PA)

Selvfølgelig, hvis du planlegger å oppgradere mobiltelefonen din i år, så vil du være oppmerksom på Mobile World Congress (MWC) 2017.

Hvert år, i februar, drar teknologiselskaper fra hele verden til Barcelona for å vise frem sine nyeste smarttelefoner, nettbrett og bærbare dingser, og gi et glimt inn i vår digitale fremtid.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: