Hvordan ta fantastiske bilder om natten med iPhone 7 -kameraet ditt

Iphone

Horoskopet Ditt For I Morgen

Å ta fotografier om natten er alltid en utfordring, med mangel på lys som kan føre til potensielt uskarpt kamera, kornete bilder og motiver som ikke kan skilles.



Den åpenbare løsningen er å slå på blitsen, men dette kan få motiver til å virke utskylte og etterlate bakgrunnsfunksjoner innhyllet i mørke.



Tidligere krevde god fotografering i svakt lys bruk av et DSLR-kamera, men smarttelefonkameraer har kommet langt de siste årene.



Nå, ved å justere noen av innstillingene, er det mulig å ta kreative og atmosfæriske bilder uten behov for spesialutstyr.

Phil Schiller, Senior Vice President of Worldwide Marketing hos Apple Inc.

Phil Schiller, senior visepresident for verdensomspennende markedsføring hos Apple, diskuterer kameraet på iPhone 7 under en Apple media -hendelse i San Francisco, California (Bilde: REUTERS)

For å markere lanseringen av kampanjen 'One Night on iPhone 7', har Apple slått seg sammen med to britiske fotografer - Ruairidh McGlynn og Arif Jawad - for å sette sine nyeste smarttelefoner på prøve.



IPhone 7 og iPhone 7 Plus har begge en rekke funksjoner designet for fotografering i lite lys, inkludert optisk bildestabilisering, blenderåpning f1./8 og et objektiv med seks elementer.

Den større ƒ/1.8 -blenderåpningen gir opptil 50% mer lys på kamerasensoren enn iPhone 6s, og optisk bildestabilisering reduserer uskarphet forbundet med bevegelse og håndtrykk.



'Jeg ble umiddelbart overrasket over telefonens evne til å kompensere for mangel på lys,' sa McGlynn.

er chloe simms gravid

'Fra det øyeblikket du aktiverer den opprinnelige kameraappen og forhåndsviser rammen på skjermen, er det tydelig at iPhone -kameraet lar deg ta skarpe, skarpe bilder med flotte farger og toner i svakt lys.'

Ruairidh McGlynn reiste med hundeslede gjennom Island og stoppet for en pause i denne isgrotten

McGlynn reiste til Island for å fotografere det fryktelige terrenget i Arktis, og reiste over natten med hundeslede.

Et av McGlynns mest spektakulære skudd ble tatt inne i en hule, og fokuserer på en figur som bruker en brannfakkel for å navigere seg ut av hulen.

'Det var noen bilder hvor jeg blåste ut inngangen til hulen ved hjelp av eksponeringskontrollen, så det så ut til at figuren gikk inn i denne fantastiske lysveggen,' sa han.

'I andre tilfeller gjorde jeg ikke det, og du kunne plukke ut de store istappene ved inngangen til hulen, og det var en fantastisk kontrast mellom varmt og kaldt lys som fungerte veldig bra.'

I mellomtiden brukte Jawad sin iPhone 7 til å ta bilder av en forestilling på Brixton Jam i London.

Flere bilder er tatt på iPhone enn noe annet kamera i verden

- Det var ganske vanskelig å få skuddene jeg ønsket, men etter en tid og tilvenning til miljøet der klarte jeg å ta skuddene, sa han.

'Å holde lyskilden i rammen hjelper telefonen med å sette opp eksponering raskere, og hjelper deg med å fange det øyeblikket skarpt til rett tid. '

stemmen til grisfar

For å hjelpe iPhone -brukere med å ta bedre bilder på sine mobile enheter, har Apple satt sammen følgende liste med triks og tips:

Start kameraappen din

    • Sveip til venstre på låseskjermen for å få enda raskere tilgang til kameraet ditt med iOS 10.

    • Be Siri om å 'ta et bilde' for å starte Kamera -appen.

    • Be Siri om å 'ta en selfie' for å starte selfiemodus i Kamera -appen.

    Komponer bildet ditt

      Reuben Wu reiste fra Chicago til vulkanene i Indonesia (Bilde: Reuben Wu)

      • For å vise et rutenett som kan hjelpe deg med å justere bilder, gå til Innstillinger> Bilder og kamera, og slå deretter på rutenett.

      • Trykk på skjermen og hold den inne for å låse eksponering og fokus. Dette er spesielt nyttig når du skyter et bestemt punkt i en scene med mye bevegelse.

      • iPhone 7 Plus -brukere kan trykke én eller to ganger på bilder og videoer for optisk zoom på 2x. De kan også trykke og holde inne for å zoome opp til 10x.

      Mote portrett

      • iPhone 7 Plus-brukere har en ekstra innstilling som kalles Portrettmodus som veileder deg i sanntid med en live forhåndsvisning av dybdeeffekten, inkludert hvordan du kan distansere kameraet best fra motivet.

      • Jo lenger motivet er fra bakgrunnen din, jo mer uttalt blir uskarphetseffekten.

      • Skyt mot en ikke-solid bakgrunn for å få mest mulig ut av dybdeeffekten.

      Jennifer Bin søkte å vise et annet perspektiv på Shanghai (Bilde: Jennifer Bin)

      Ta bildet ditt

      • Vil du ta et bilde mens du spiller inn? Ta tak i den ved å trykke på den hvite sirkelen til venstre for opptaksknappen.

      • Du kan bruke Burst -modus til kontinuerlig å ta 10 bilder per sekund. Bare gå til Kamera -appen og hold lukkeren.

      • Hvis du har det travelt, kan du eventuelt bruke hodetelefonene til å ta et bilde.

      Redigerer bildet ditt

      • Du kan nå legge til et filter i Live Photos og justere eksponeringen.

      Se Også: