L'Wren Scotts søster i et voldsomt angrep på Mick Jagger over sin 'balkongelsker'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mick Jagger og L.

Tragisk: Mick Jagger og L'Wren Scott(Bilde: Dave M. Benett / Getty)



Tragic L’Wren Scotts søster har iverksatt et voldsomt angrep på Mick Jagger etter at det viste seg at han møtte sin balkongelsker uker før motedesignerens selvmord.



Etter å ha snakket etter Sunday NEWSAMs eksklusive historie som avslørte identiteten til Jaggers siste kjæreste, sa Jan Shane: Jo mer jeg tenker på det, jo sint blir det av meg. Min søster fortjener mer respekt.



Det er ikke engang tre måneder siden hun døde. Jeg tror nå at han var en større del av problemene hennes enn vi visste om.

Jan, 53, i Utah, USA, stemplet også kjæresten til hennes avdøde søster som var grotesk respektløs etter å ha lært at han fløy ballerina Melanie Hamrick, 27, fra USA for å bli hos ham i Zürich, der de ble sett omfavnende på hotellbalkongen hans 1. juni.

Hun la til: Det overrasker meg ikke i det hele tatt. Jeg er bare veldig glad for at L’Wren ikke trenger å holde ut med ham lenger.



Min søster fortjente så mye mer enn det. Det er en forferdelig ting for Mick å ha gjort. Det er trist. Livet hans fortsetter som om ingenting skjedde. Han er fortsatt ute med kvinner, men en enorm del av familien vår mangler.

Hun hadde oppnådd så mye uten ham. Hun var fantastisk i så mange menneskers øyne. Han trenger bare å slutte å dra navnet hennes gjennom cr*p!



Sunday NEWSAM avslørte Rolling Stones -legenden, 70, som møtte Melanie backstage på en Rolling Stones -konsert i Tokyo 11 dager før L’Wren, 49, hengte seg i leiligheten hennes i New York 17. mars.

Kilder sier at Rolling Stone laget en beeline for den vakre danseren.

L & amp; Wren Scotts søster Jan Shane hjemme hos henne i Sandy, Utah. Jan, en gift mor til åtte, har avslørt hvordan L & Wos var misunnelig på familiens livsstil.

Angry: L & amp; Wren Scotts søster Jan Shane (Bilde: Splash)

Mindre enn tre måneder senere fløy hun inn til Sveits for å bo på det femstjerners hotellet hvor han bodde hos Stones på turné. Insidere i Jaggers leir sier at vennskapet ikke ble fullbyrdet før dette møtet.

Den amerikanske ballerinaen, en gang forlovet med en danser 20 år eldre, bor en fem minutters kjøretur fra L’Wrens hjem på Manhattan, New York. I går nektet hun å snakke etter å ha svart på telefonen hennes.

Pappa til syv Jagger tilbrakte i går farsdag i Wien, Østerrike, sammen med familien og eksen Jerry Hall før en konsert med Stones.

Kilder nær sangeren sier at Jerry håper på en gjenforening, men han er glad for å være singel, etter å ha hatt flere kontakter.

L & apos; Wren Scott: 1967 - 2014 L & apos; wren Scott som har de lengste beina i Storbritannia Se galleri

Se Også: