Slik henter du arkiverte meldinger i Gmail og flytter dem tilbake til innboksen din

Google

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Photographer's Choice)



Gmail er en av verdens største e -postleverandører, med rundt 1,5 milliarder aktive brukere globalt.



Det er bygget på ideen om at e -post kan være intuitivt, effektivt og nyttig - og for det meste er det sant.



Men det er et problem som kommer opp igjen og igjen, og det har å gjøre med at brukere ved et uhell arkiverer e -post når de ruller gjennom innboksen på iPhone eller Android -enheten.

Dette er fordi berøringsbevegelsen for å arkivere en e -post fra Gmail -innboksen, sveiper den til siden.

Hvis du ruller gjennom innboksen med tommelen din, er det veldig enkelt å sveipe horisontalt i stedet for vertikalt ved et uhell, noe som resulterer i at e -posten blir arkivert ved en feiltakelse.



Gmail gir deg muligheten til å reversere handlingen ved å trykke på 'angre' -knappen nederst på skjermen, men denne vises bare i noen få sekunder etter at du har arkivert meldingen.

Det er ingen mappe i Gmail for arkiverte meldinger, så hvis du er for treg til å trykke på knappen, kan det virke som om du har mistet e -posten din for alltid.



Men arkiverte meldinger blir faktisk ikke slettet. Du kan hente dem når som helst - du trenger bare å vite hvordan.

Hvis du vet hvem avsenderen av e -posten var, eller kan huske emnelinjen, kan du bare trykke på forstørrelsesglassikonet øverst til høyre og skrive inn søkeordet.

Når du søker i Gmail, inneholder resultatene alle meldinger som er arkivert, så det burde være relativt enkelt å finne det.

Les mer

Siste Google -nyheter
Google -triks lar deg nynne for å finne sangen Google Pixel 5: 5 -funksjoner vi liker Google forvandler deg til malerier Google lanserer ny Google TV -tjeneste

Alternativt kan du trykke på de tre horisontale linjene øverst til venstre på skjermen for å åpne Gmail -menyen, og deretter trykke på 'Alle e -postmeldinger'.

Dette åpner en mappe som inneholder alle meldingene dine, inkludert de som er arkivert, slik at du kan bla gjennom og finne den du arkiverte ved et uhell.

For å flytte arkiverte meldinger tilbake til innboksen, åpner du den aktuelle e -posten, klikker på de tre prikkene øverst til høyre og velger 'Flytt til innboks'.

Etiketten 'Innboks' blir tilordnet den meldingen på nytt, og når du går tilbake til Gmail -innboksen din, bør meldingen være der.

Se Også: