Hvordan en mor tjente 1 million pund på eBay ved å selge brukte klær

Ebay

Horoskopet Ditt For I Morgen

Roannas mann begynte i eBay -imperiet for fem år siden(Bilde: NEWSAMPix)



En mamma som ble inspirert til å bli med på eBay etter å ha solgt en uønsket Pearl Jam -CD online i 2001, har avslørt at hun nå er på vei til å slå 1 million pund - og til og med har et team med ansatte.



Roanna Korling, fra Cobham, Surrey, husker det øyeblikket hun ble inspirert henne til å starte sin egen virksomhet, år før hun tok spranget til å slutte i jobben for å stifte familie og bli sin egen sjef.



-Jeg jobbet som PA, men partneren min, Martin og jeg, var klar til å starte en familie da jeg sluttet ni-til-fem i 2015, sier Roanna til NEWSAM Money.

'Jeg har vært på eBay siden tjueårene. Jeg ville sette meg et budsjett på 200 pund og gå på jakt etter ting å kjøpe og selge for å tjene penger, sier hun.

Jeg ville gå til TK Maxx og kjøpe £ 30 designerhåndvesker for å selge for £ 80. Jeg begynte å besøke markeder - ved en anledning kjøpte jeg en stor del av magedans -antrekk som jeg deretter listet opp på nettet.



'Ting tok fart derfra - jeg solgte alt fra parfymer til byttebutikk. Jeg ville besøke merkevarelager og kjøpe restlager for å selge på nettet. Før notering, ville jeg kutte av etikettene og deretter selge dem videre for en liten fortjeneste. Ofte ville jeg fylt hele kofferter med lager - men saken er at det ikke tjente mye penger på meg, og prosessen som ble tatt opp igjen, ble utmattende. '

Så Roanna fortsatte å jobbe og ledet prosjektet sitt som en sidehas til 2015, da hun bestemte seg for at hun var klar til å ta spranget for å starte familien.



Slutten på 9-5

Hun begynte med å kjøpe skjulte perler i hovedgaten - og så selge dem videre for å tjene penger

'I 2015 leverte jeg min melding og gikk ut for å forfølge akkurat dette. Jeg ønsket fleksibilitet og frihet til å stifte familie - og jeg visste at det ikke ville være mulig med min daglige pendling til London. '

at vi ikke glemmer meningen

Roanna sa at hun begynte å besøke messer hvor hun ville bygge relasjoner med leverandører - noen av dem bruker hun fortsatt.

Det var da hun begynte å fokusere elementene sine på rockabilly, punk og 1950 -tallsmote - som hun sier av personlig erfaring hun hadde oppdaget var vanskelig å spore.

russell watson helen watson

'Jeg oppdaget et hull i markedet - så jeg gikk for det.

Fra dette første konseptet, Ro Rox Boutique var født.

I dag skifter paret mer enn 1300 varer i uken (Bilde: NEWSAMPix)

'Jeg tok noen få kontakter med leverandører og la noen minimumsordrer - som var rundt 8 varer i forskjellige størrelser hver for rundt £ 250. Alle varene var helt nye.

'Jeg gikk deretter på eBay, begynte å se på ferdige salgsdata og regnet ut hvor mye jeg kunne selge hvert produkt for for å tjene penger.

'Suksessen tok fart, og nå selger vi rundt 1300 varer i uken på eBay og via nettstedet vårt - vi kan ikke tro suksessen.'

Fire år senere har Roanna og hennes partner, Martin, nå et lager i New Malden, Sør -London, hvor de sysselsetter fire personer til å styre salget og transaksjonene. Paret har også partnerskap med fabrikker rundt om i verden som produserer sine egne design.

Og responsen har vært fenomenal. Deres inntrykk av Michael Jacksons Parade Jacket har vært deres største hit hittil, etter å ha blitt kjøpt av Ant & Dec, Strictly Come Dancing-artister og X-Factor-stjerner.

Ektemannen Martin har vært ansvarlig siden hun fødte sitt andre barn for seks måneder siden (Bilde: NEWSAMPix)

Roanna har nettopp født sitt andre barn, nå seks måneder gammelt, og hun sier at det ikke var nødvendig å ta svangerskapspermisjon.

Ektemannen, Martin, driver for tiden lageret daglig-mens hun tar seg av barna hjemme.

Mens de var gravid i fjor, nådde paret imidlertid sitt første millionpund - deres største milepæl til nå.

'I fjor omsatte vi for mer enn en million pund, og vi forventet bare ikke å vokse så raskt, etterspørselen har vært jevn.

'Når du finner noe som fungerer, trenger det bare tid og engasjement. Så snart jeg gikk på heltid med eBay -butikken min, kunne jeg bytte lager mye raskere. Jo mer tid du har, jo flere varer kan du få online og vokse. '

& apos; Hemmeligheten er i salget & apos;

Roanna og hennes ordre - som hun sier handler om å ha en lidenskap for det du liker

Roanna snakker om rådene sine til alle andre som ønsker å tjene penger på eBay, og sier at hemmeligheten er å 'ikke være grådig'.

ksi logan paul fight time uk

Ikke vær grådig med overskudd - start lavt og forvent en liten fortjenestemargin. Det er den første suksessen som vil holde deg i gang.

'Selg i mengder - jo mer du kan selge, jo bedre,' sier hun. 'Dette kan være alt fra en gammel eske med DVDer til et bunt med klær eller en ny koffert med merkevarer - trikset er å selge så mye som mulig.

'Og vær spesifikk. Jo mer konkurranse du har, desto lavere er sjansene for et salg, så prøv å begrense det til varene ingen andre har å tilby.

'Start auksjonene dine på 99p - i det minste til å begynne med. Ebay -algoritmer betyr at kjøpere er mindre sannsynlig å se varer som har høye startpriser, så sikt lavt og se budene bygge opp.

'Til slutt, sier hun, er et minneverdig navn alltid verdt å ha - ettersom kjøpere vil huske deg og komme tilbake for mer.'

Tenker du på å starte en bedrift på eBay? Her er det du trenger å vite .

Se Også: