Hvordan Kerry Katona og babyens datters skremmende nesten-dødsfall 'utløste' George Kays dødelige spiral

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kerry Katona sies å være & rdquo; ødelagt & apos; etter sjokkdøden til den urolige eksmannen George Kay, som døde av en mistenkt overdose av kokain lørdag.



Sangeren Kerry - som hadde et besøksforbud mot eks -rugbystjernen på tidspunktet for hans død - er angivelig knust over muligheten til å fortelle datteren Dylan -Jorge, fem, at faren hennes er borte.



Kerry er hjerteskjæret, han er far til DJ og hun elsket ham en gang. Hun orker ikke tanken på å forklare datteren sin hva som har skjedd, sier en kilde til The Sun etter at George, 39, ble funnet kollapset hjemme i Warrington, Cheshire, og ble erklært død på sykehus.



Kerry, Goerge og datteren Dylan-Jorge (Bilde: Kerry Katona / Twitter)

fiona phillips esther mcvey
Kerry Katona, George Kay og datteren Dylan-Jorge Rose, også kjent som DJ Rose

Kerry og babyen hennes døde nesten under den traumatiske fødselen (Bilde: Steve Meddle/ITV/REX)

Hans død markerer slutten på et tragisk kapittel der George kjempet mot alvorlige psykiske problemer etter den dypt traumatiske fødselen til DJ i april 2014.



Lider av pre-eclampsia, Kerry, 38, døde nesten i leveringssuiten. Og datteren hennes døde også fullstendig & apos; og måtte plasseres på livsstøtte.

Marerittet begynte da Kerry fikk en epidural og begynte å ha en 'out of body' -opplevelse.



Det var som om jeg ble besvimt, men… Jeg kunne fortsatt høre alle andre snakke. Jeg skulle virkelig ønske at jeg ikke hadde fått epidural, sier hun til This Morning.

Kerry Katona og tredje ektemann, George Kay

Kerry lovet å holde seg til George (Bilde: TREVOR ADAMS / MATRIXPICTURES.CO.UK)

DJ er Kerrys eneste barn fra ekteskapet med George Kay (Bilde: Instagram)

Når DJ kom, la legene henne på Kerrys bryst - men hun visste umiddelbart at datteren hennes var alvorlig syk.

Noe føltes bare ikke riktig ... babyen puster ikke. Så et krasjlag kom og tok henne av meg, og hun døde fullstendig, sa hun.

De hadde 101 grunner til at det kunne ha skjedd ... hun kom så fort ut at hun gikk tilbake til hvordan hun var i livmoren, levde av morkaken ... de satte henne på en livsstøttemaskin.

Men Kerry var ikke ute av skogen og morkaken ble sittende fast og forårsaket en livstruende blødning.

Jeg hadde gått i fullstendig sjokk og spurte 'hvor er babyen min?', Og jeg fortsatte å si til George: 'Jeg beklager, det skal ikke være slik. & Apos; '

Hun fortsatte: 'Jeg mistet masse og mye blod, morkaken sprakk og måtte fjernes.'

Og etter traumet innrømmet hun at hun og George drev og forklarte: 'etter det var det veldig vanskelig å finne tid for oss selv.'

Kerry Katona og George Kay

Traumet satte avstand mellom Kerry og George (Bilde: Hvis)

Bare fire måneder senere ble en bekymret George arrestert under psykisk helseloven etter at han ble sett løpe inn og ut av biler i nærheten av herskapshuset i Oxfordshire og ropte: 'De slår meg med hammeren. Hvorfor lar du dem gjøre dette? Ring meg en f ****** ambulanse. '

George - som møtte Kerry på skolen som tenåring i Warrington før de tok kontakt igjen i 30 -årene - skyldte senere på en kombinasjon av sprit, sovepiller og steroider for utbruddet og forklarte at han hadde vært borte i flere dager om gangen uten søvn.

Kerry lovet å stå ved ham, og de giftet seg i september 2014 før de delte seg i oktober påfølgende da hun anklaget overgrep mot sportsstjernen, som sonet tre og et halvt år for utpressing i 2004.

'Jeg er fortsatt forelsket i George. Jeg er fremdeles gift med ham. Men noen ganger må ting komme til en slutt. Og det er det egentlig, sa hun til Loose Women etter å ha anklaget ham for å banne og spytte i ansiktet hennes.

De ble gjenforent i 2015 og prøvde å gi ekteskapet et nytt forsøk (Bilde: Getty Images for Nickelodeon)

De ble gjenforent i 2015 og prøvde å gjøre ting, men det siste strået kom da George led en ny offentlig sammenbrudd i juli 2017.

Under en urovekkende to timers avstand klatret George naken opp på taket på en eiendom i Formby, Liverpool, og skrek om hjelp før han ble lokket av politiet.

For meg var det spikeren i kisten, sa Kerry, som Kerry også har barna Molly, 16, og Lilly-Sue, 14, Heidi, 10 og Maxwell, ni. 'Jeg tenkte bare at du er en far, og har litt selvkontroll.

Han har hatt så mye makt over meg så lenge, men jeg kan ikke la barna mine gå tilbake til det, selv om jeg kunne.

Splittelsen deres ble enda surere i fjor da George angivelig fremsatte trusler mot Kerry og hennes mamma Sue etter en irriterende videosamtale med DJ.

'Kerry fryktet for livet hennes etter samtalen, og det var det siste strået etter det som har vært et vanskelig brudd,' sa en innsider til The Sun.

'Barna hennes vil alltid komme først, så hun har fått et besøksforbud på plass.'

På tidspunktet for hans død antas han ikke å ha sett datteren på et helt år.

Kerrys datter Molly hoppet til hennes forsvar (Bilde: Instagram)

Men hennes eldste datter Molly, 17, fra ekteskapet med Westlife -stjernen Brian McFadden, slo tilbake på en & apos; elendig & apos; tweet av kampanjegruppen Fathers4Justice som antydet at Kerry på en eller annen måte var skyld i hans død.

Fathers4Justice -grunnlegger Matt O'Connor twitret: Tragiske nyheter om bortgang av George Kay som kom til Fathers4Justice for å få hjelp.

Han ble hjerteknust etter at @KerryKatona7 nektet ham tilgang til datteren Dylan-Jorge. Katona er ikke 'hjerteknust'. Hun har blod på hendene.

Men en opprørt Molly sluttet seg til mange og ba om at tweeten skulle fjernes.

Hvor tør du komme med uttalelser så ekkelt på et så sårbart tidspunkt, beskyldningene dine er unøyaktige og ekstremt ufølsomme, 'svarte hun.

Jeg håper virkelig at du aldri kommer i en slik situasjon. Stygge ord fra en stygg person du burde skamme deg over.

Se Også: