Hvordan Emma tjente 2000 pund på å selge søppelsko på eBay - og det kunne du også

Ebay

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dine brukte sko kan være mye verdt for noen andre



Tenker du på å ha en sommerfugl, for å gjøre plass for alle de flip -flops og sandaler du kommer til å kjøpe?



Ikke kast ut skoene som faller fra hverandre som du er litt flau over å bli sett på, for du vil ikke tro prisene folk vil betale for dem.



ANSVARSFRASKRIVELSE: Dette kommer til å dele dere, dere vil enten tenke 'Wow, jeg får gjennom et par billige sko i måneden, og jeg skal tjene en formue', eller du kommer til å føle deg kvalm.

Emma, ​​som driver pengebloggen Aldi til Harrods , er en sko som selger proff, og har tjent over £ 2000 på å gjøre det. Hun fortalte oss: Jeg snublet over noen som solgte sine gamle, stinkende sko eBay tilbake i 2011, og jeg visste at jeg måtte prøve det!

beste ps4-spill 2016

Jeg viser mine gamle sko som ikke er bra for en veldedighetsbutikk, og ikke bare har jeg tjent 2000 pund i kontanter, jeg har kjøpt gaver til en verdi av nesten 500 pund for meg av fornøyde kunder.



Det er ikke bare kvinner som kan en pen krone som selger gamle sko, menn kan tjene rundt 10 - 30 pund på å selge gamle trenere, selv om det riktignok er mindre interesse, men også mindre konkurranse.

Så hvor mye kan du tjene?

Ubrukelig for deg, verdifull for andre



Emma tjente 2000 pund med litt engasjement, med ett par vanlige leiligheter fra Primark som solgte for 70 pund. Hun har også funnet ut at kjøpere også ønsker å kjøpe ting for henne fra Amazon -ønskelisten hennes, med at hun ble gitt 400–500 pund med spill, sko og DVD -er.

åndelig betydning av 25

Det er mange selger fra £ 10- £ 35+, og selges hver dag. Det er et tallspill.

Hvis du vil se hvor mye folk selger sine gamle sko på eBay for, er det et lurt triks. Søk etter noe i stil med søppel sko , deretter på venstre side, under tittelen Vis bare, merker du av for Solgte oppføringer. Dette viser alle søppelsko som er solgt, og prisen de ble solgt som.

siste nytt om dani og jack

Tips om skosalg

  • Sett prisen lav - 99p er et godt utgangspunkt, ettersom sko med høyere startpriser ser ut til ikke å selge så bra eller i det hele tatt. Du vil ha en budkrig på hendene.

  • Søkeord er alt - Folk leter etter spesifikke søkeord som søppel, ødelagt, godt slitt og brukt. Hvis du er en mann, kan du bruke ordene scally og gutt. Unngå lukt eller noe som får eBay til å tro at du selger fetisjmateriale.

  • Opprett en ny eBay -konto - Spesielt hvis du er fan av gratisoppføringshelgene som kommer, for hvis skoene blir trukket på grunn av samsvar (som kan skje med denne typen varer), vil du ikke være kvalifisert til å liste gratis.

  • Inkluder så mange bilder som mulig - Sørg for å bli kjent med eBay's salgsregler - ingen bare føtter for eksempel, men legg til så mange bilder som mulig (du kan legge til 12 gratis).
  • Gå internasjonalt - Ikke begrens deg til bare britiske kjøpere. Emma fortalte oss at omtrent 80% av skoene hun har solgt har blitt lagt ut internasjonalt, med Amerika som favoritt, tett fulgt av Frankrike.
  • Vær vennlig - Gjenta kunder er bra for virksomheten.

Er dette lovlig?

Kvinne i høye hæler

Dette bildet er OK, tusenvis er ikke (Bilde: Getty)

eBay har strenge regler når det gjelder salg av brukte sko eBay .

Reglene inkluderer at du ikke refererer til elementets lukt eller flekker det måtte ha, du kan ikke referere til selgeren (ingen personlige pronomen som jeg, meg, deg osv.) Og viktigst av alt, ingen bilder av over kneet - selv om det kutter en stor del av varen for bud (det inkluderer deg, lårhøye støvler!)

Hvem kjøper dem?

(Bilde: Getty)

Så hvem kjøper disse gamle (og noen ganger motbydelige) skoene?

justin bieber kysser en jente

Det er vanskelig å vite sikkert, men fordi du bruker bestemte søkeord, vil det være rimelig å si at oddsen er at folk som kjøper skoene sannsynligvis vil ha fotfetisj (men ikke nødvendigvis hele tiden).

Sørg for at du holder deg trygg og ikke får deg til å føle deg ubehagelig når som helst. Alt du gjør er å selge sko på eBay - ikke noe mer.

- Jeg har hatt veldig interessante forespørsler, men jeg har alltid klart å ta avstand fra det og tenke på de kalde, harde kontantene, sa Emma.

Ikke la selgere hente skoene fra deg, og sørg for at du beholder meldingene dine mellom eBay -meldingssystemet - ikke del ut e -postadressen din.

Hvis du skal ha en ønskeliste fra Amazon, fjerner du etternavnet ditt og sørger for at varer ikke bare er fra markedsplassselgere (Amazon kjenner allerede adressen din, markedsførere vil gjerne vite det).

Husk at hvis du føler deg ubehagelig når som helst, kan du alltid rapportere en kjøpers oppførsel til eBay .

spore cyrus' tatoveringer

Les mer

eBay selger tips
Hvordan selge på ebay eBay -kjøper svindel eBay -tilbud og kupongkoder 3 hemmeligheter for supersmarte budgivere

Se Også: