Hvordan være en ferierepresentant - om sommeren og vinteren

Arbeidsplasser

Horoskopet Ditt For I Morgen

For Jamie Barnes er livet en stor ferie-som en helårsferierepresentant får han feste på stranden om sommeren og slappe av i fjellet etter vinteren.



Jeg har virkelig det beste av alle verdener og alle sesonger, sier Jamie, 23, og prøver å ikke være for selvglad. Jeg er besatt av ski og liker likevel utfordringen og spenningen ved et sommersted.



De siste to årene har han jobbet for TUI UK (Thomson Holiday Travel Group) ved å kjøre den rundt de beste stedene i Europa fra Italia til Mallorca og fra den italienske til de franske Alpene.



I år avsluttet han i Magaluf 1. november og denne uken skrånet han til Val Thorens i de franske Alpene som skirep for Crystal.

Det er en ganske stram vending, smiler han. Når han får fri, vil Jamie ikke mer enn å komme hjem til Montgomery, Powys i Wales.

Jeg får ikke hjemlengsel når jeg er borte, men jeg liker å gå hjem, se venner og familie - og spise vanlig mat.



Han kan få tak i favorittmatene sine på de fleste steder - til en pris: Prisen på ost på Mallorca er utpressende.

Jeg blir rystet hjemme, men en uke eller så er nok, så jeg klør etter å komme meg ut igjen.



the full monty jenter

Jetsetting til side, det er mangfoldet av jobben Jamie elsker, selv om timene hans kan være lange og det er det store ansvaret for å sikre at ferierende har den beste tiden mulig.

Den største forskjellen er at på et skianlegg er det bare en ankomstdag, men på noen sommersteder kommer kundene nesten hver dag.

Han synes det er vanskelig å velge en favorittsesong.

Vinter handler om ski og du får god tid til å treffe bakkene, noe jeg elsker.

Men om sommeren handler det om fantastiske nye opplevelser og møte mennesker. Om sommeren blir vi litt bedre kjent med kundene, og vi spiller en massiv rolle i ferien, noe som virkelig er givende.

Jeg elsker begge jobbene, og jeg kunne ikke gjøre en hele året. Men jeg tror ski bare stjeler det for meg. Med ski er alle der av samme grunn, på ski og bruker hver dag på å gjøre det og snakke om det du liker.

Det var bakkene som lokket Jamie inn i drømmejobben.

Jeg var desperat etter en forandring. Jeg hadde brukt tre år som selvstendig næringsdrivende innen stålproduksjon. Det var erfaring, men det var egentlig ikke for meg. Jeg tok steget og gjorde min første skisesong.

Jeg har aldri vært før, men hadde alltid ønsket å prøve det. Det skulle bare være en sesong eller to, å se noen forskjellige steder og bestemme hva jeg ville gjøre i fremtiden.

som var x på bgt

Når jeg begynte visste jeg at jeg hadde funnet drømmejobben min.

Hver dag gir nye opplevelser.

Du vet aldri hva som kommer til å skje, fordi du har med så mange forskjellige mennesker å gjøre.

Fra å omorganisere en etterlatt kundes reise hjem, til å hjelpe en kunde med å planlegge den perfekte måten å foreslå, må du alltid tenke på beina. Jeg elsker alt ved jobben, og jeg er hekta på reiser.

BETAL BOKS

Resortrepresentanter kan tjene fra £ 11 000 i året til £ 15 000 eller mer. De får også gratis overnatting og forsikring.

BARE JOBBEN

Å være en representant trenger ikke å være sesongbasert, mange ferierepresentanter for TUI Travel UK jobber i vintersol eller på ski destinasjoner mens noen kommer tilbake for å jobbe som detaljhandelsagenter eller på hovedkontoret.

TUI rekrutterer nå - gå til www.tuitraveljobs.co.uk

Jamies tips for toppene

1. Vær åpen-du får ikke mye valg om feriestedet, men uansett hvor du går vil det gi en opplevelse og en mulighet.

2. Bare gå for det. Hvis det er noe du tror du vil gjøre, så ikke tenk på det, det vil være en av de beste beslutningene du noen gang vil ta.

Kate Middletons brudekjole

3. Snakk med noen som har gjort det før for råd og tips.

4. Forbered deg. Sorter ut de kjedelige tingene som internett og telefonbank før du drar. Ikke mange minibanker i utlandet vil fortelle deg balansen din, så det kan være vanskelig å holde oversikt.

5. Velg sesongen nøye. Tenk på hva du vil få ut av tiden din.

Se Også: