Harvey Price sine helseproblemer fullt ut blant Katie Price's alvorlige frykt over 29. vekt

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

I 18 år har Katie Price uopprettelig ammet sønnen Harvey gjennom et mylder av ødeleggende helseproblemer.



I går kveld henvendte en hektisk Katie seg til fansen for å få hjelp etter å ha avslørt sønnens vekt har steget til 29 stein.



Etter at treningsstudioene var stengt, ba den 42 år gamle tidligere glamourmodellen nylig om hjelp til å finne en tredemølle og romaskin til leie for å holde vekten under kontroll.



'Gjennom lockdown må jeg sørge for at han kan trene hjemme, vennligst hjelp, DM meg,' sa hun til sine Instagram -følgere.

Dette året har vært vanskelig for Katie og hennes funksjonshemmede sønn, som ble slitt for livet på intensiv etter å ha blitt rammet av en ukjent feil i juli.

Harvey ble kjørt til sykehus med brystsmerter, pustevansker og en temperatur på 42 grader Celsius, noe som etterlot ham fare for organsvikt. Heldigvis ble han fullstendig frisk.



Harvey tilbrakte 10 dager på sykehus tidligere i år

Harvey tilbrakte 10 dager på sykehus tidligere i år (Bilde: Instagram)

Dessverre er Katie ikke fremmed for å leve i frykt for sønnens helse. Men da han ble født i 2002, hadde hun ingen grunn til å mistenke at hennes lille bunt med glede var annet enn sunt.



Det var først ved hans seks ukers kontroll at det første røde flagget ble hevet.

Hun fortalte tidligere Loose Women: Jeg hadde et normalt svangerskap - den beste av dem alle faktisk.

'Helsebesøkeren kom for seks ukers sjekk og hun sa' smiler han til deg? ', Og jeg sa' nei egentlig ikke '.

Harvey så ut til å være helt frisk da han ble født

Harvey så ut til å være helt frisk da han ble født (Bilde: Richard Young/REX/Shutterstock)

Jeg oppsøkte lege og ble henvist til en øyespesialist. Han lyste med en fakkel, og alt jeg husker er at han sa ‘han er blind’. Vi ble igjen i mørket og tenkte hva gjør vi?

fifa 20 web app utgivelsesdato uk

Først trodde legene at han hadde et problem med øynene, men da Harvey var ni måneder gammel, var Katie dypt bekymret for den langsomme utviklingen.

I tillegg var Harvey stadig tørst og gikk raskt opp i vekt, noe som førte til forslag fra andre på støttegruppen hennes om at han kunne lide av den sjeldne lidelsen, septo-optisk dysplasi (SOD).

Involverende unormal utvikling av synsnerven og hormonelle lidelser, kan det forårsake hjerneskade hvis det ikke behandles, og ifølge Katie savnet den første legen hun så det.

Det var først da hun søkte en annen mening at diagnosen ble bekreftet, men på det tidspunktet hadde Harvey allerede fylt ett år, og Katie mener at skaden var gjort.

Harvey fikk ikke en diagnose før han var over ett år gammel

Harvey fikk ikke en diagnose før han var over ett år gammel (Bilde: )

Sykehuset innrømmet at det var deres skyld at da de gjorde en MR -undersøkelse, gikk de glipp av hypofysen og sultet ham av medisinen han trengte, noe som ga ham litt hjerneskade, sier hun til Loose Women.

Marerittet hennes var imidlertid ikke over, og i 2005 tilbrakte Harvey seks uker på sykehuset i Great Ormond Street mens medisiner søkte etter en årsak til vektøkningen.

Bare tre og et halvt år gammel veide han fem og en halv stein og hadde på seg klær til 16 åringer - til tross for at han sjelden spiste.

Tot ble diagnostisert med Prader -Willi syndrom - en genetisk lidelse som fører til overdreven spising og fedme - samt diabetes inspipidus, autisme, oppmerksomhetsunderskuddsforstyrrelse og opposisjonell trassforstyrrelse som forårsaker aggresjon.

Katie var bekymret for sønnens økende vekt

Katie var bekymret for sønnens økende vekt (Bilde: PA)

Katie har snakket om sønnens raserianfall - som er forårsaket av autisme - og avslører hvordan han knuser fjernsyn og hodekar i vegger i raserianfall over noe mindre.

Små ting gjør ham forbanna. Hvis du må hoppe over annonsene på YouTube når han prøver å se Peppa Pig, eller en dør smell i huset, eller vinden banker i vinduet, vil han begynne å støte på veggene, sa hun nylig til The Sun.

Jeg må få inn en gips etter låsing da han har slått vegger i mitt nye hus og det er dekket av hull.

Han kan bytte akkurat slik.

I mellomtiden er forholdene til Harvey så alvorlige at han ville dø uten medisiner og krever omsorg døgnet rundt, noe Katys mamma Amy sluttet å jobbe med.

Faren hans, tidligere fotballspiller Dwight Yorke, har bare sett Harvey en håndfull ganger ifølge Katie, som oppvokst ham som alenemor.

Men det har ikke vært lett, spesielt med døtrene prinsesse Tiaamii, 13, og Bunny, seks, og sønnene Junior, 15 og sju år gamle Jett å passe på også.

sky cinema november 2019
Katie sine andre barn har måttet lære å være på vakt rundt Harvey

Katie sine andre barn har måttet lære å være på vakt rundt Harvey (Bilde: )

Og hengivenheten til Harvey har betydd å ofre, spesielt når det gjelder tid med de andre barna.

Hun sa til magasinet Now: 'Noen ganger vil Junior at jeg skal se ham spille fotball på en søndag, men jeg kan ikke fordi Harvey ikke vil dra.

'Junior forstår at jeg ikke kan få Harvey til å gå - han vil knuse bilen når jeg kjører. Men så vil jeg ikke forlate Harvey med noen fordi jeg ikke vil være en fiasko. '

Den diminutive stjernen har også måttet lære å bryte sønnen i en beroligende stilling midt i hans voldelige raserianfall og klarte ikke å la de yngre barna være alene med ham uten tilsyn.

Og da koronavirusutbruddet slo til, låste hun alene sammen med Harvey for å beskytte ham og måtte vente seks lange uker før hun kunne se de andre barna sine, som ble hos farene sine.

For den tidligere glamourmodellen har imidlertid en av de vanskeligste delene vært å la andre klandre henne for sønnens funksjonshemming, som hun har forklart var en en-i-en-million-sjanse.

Katie festet mens hun var gravid, men sier at hun kjørte til arrangementer og ikke drakk

Katie festet mens hun var gravid, men sier at hun kjørte til arrangementer og ikke drakk (Bilde: Getty Images)

'Det er ingen' s skyld ... Det er derfor det er så opprivende når folk sier at det er min feil. Det er det ikke, sa Katie, som ble feilaktig anklaget for å ha drukket under graviditeten.

'Jeg gikk ut. Jeg var singel, jeg skulle ut. Men de vil få bilder av meg som kommer ut av klubben og ser full ut, selv om jeg kjørte bil, la hun til.

'Jeg hadde mange spekulasjoner om problemene hans, og jeg fikk skylden for festen min. Jeg drakk ikke i det hele tatt. '

Men hun bekymrer seg konstant om hennes førstefødtes fremtid, spesielt etter at han ble kjørt til sykehuset med smerter i brystet og ble funnet å ha væske i lungene og en infeksjon tidligere i år.

Katie er bekymret for at Harvey ikke kommer til å se 50

Katie er bekymret for at Harvey ikke kommer til å se 50 (Bilde: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

Leger har advart Katie om at sønnen har stor risiko for å få hjerteinfarkt, og hun innrømmer at hun har merket en kraftig nedgang i helsen.

Han kan ikke lenger passe i visse biler, berg- og dalbaner eller flybelter, og han vil stjele mat til tross for Katie sine beste forsøk på å klare kostholdet.

Mens hun desperat frykter å miste sønnen, er hennes største bekymring at hun skal gå først og etterlate ham uten mor.

'Jeg kan ikke se ham leve over 50 år med mindre vi sorterer vekten og pusten ut. Jeg vet at det er fryktelig å si, men jeg skulle ønske han ville gå foran meg fordi han ikke ville klare seg uten meg. Han ville være så hjerteknust og ville ikke forstå hvor jeg hadde blitt av, sier hun til The Sun.

Se Også: