Rystende siste øyeblikk av par spist levende av grizzlybjørn fanget i kjølende lyd

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

I 13 år tilbrakte Timothy Treadwell sine somre på camping ute i Alaska med ville bjørner.



En tidligere heroinmisbruker, 46-åringen fant trøst med grizzlies-som han snakket med, lekte med og til og med rørte. Han ga hvert navn et navn og klassifiserte dem som sine venner.



Men lykken rant ut en stormfull oktoberkveld da han, bare noen timer fra han skulle hentes av sjøfly for å komme hjem for vinteren, ble slått i hjel foran kjæresten Amie Huguenard, 37, før bjørnen snudde seg mot henne .



Flytaxipiloten Willy Fulton visste umiddelbart hva som hadde skjedd da han landet på Katmai nasjonalpark for å samle duoen bare 24 timer etter at han sist hadde snakket med Timothy.

Timothy Treadwell bodde hos bjørnene i 13 somre

Timothy Treadwell bodde hos bjørnene i 13 somre (Bilde: Trailer Chan/Youtube)

mrs browns guttefamilie

I stedet for å finne paret som ventet på kysten, var det en skummel stillhet og den 'elendigste bjørnen som satt på toppen av en haug med menneskelige rester, og matet fra et menneskelig brystkasse.



Tim og Aimes telt ble funnet kollapset og revet med kveldsmat liggende åpnet og uberørt. Skoene deres lå pent ved døren.

Utenfor det ene teltet lå en 3 meter høy haug med gress, gjørme, kvister og levninger, med ranger Joe Ellis som oppdaget fingre og en arm som stakk opp fra den groteske haugen.



betydningen av tallet 47

I nærheten fant de det som var igjen av Tims nedslitte hode forbundet med et lite stykke ryggrad. Hans høyre arm ble også funnet, armbåndsuret hans var fortsatt festet.

Den tidligere stoffmisbrukeren fant trøst i villmarken i Alaska

Den tidligere stoffmisbrukeren fant trøst i villmarken i Alaska (Bilde: Trailer Chan/Youtube)

Han samhandlet med bjørnene - nesten som om han var en selv (Bilde: Trailer Chan/Youtube)

Men det var videokameraet i Tims telt som ville gi hele det skremmende bildet av hva som virkelig skjedde.

Tim registrerte alle bjørnens interaksjoner, og det voldsomme angrepet var intet unntak. Men i panikken deres hadde enten han eller Amie ikke tid til å fjerne linsen, noe som resulterte i seks lange minutter med bloddempende lyd.

tina brenner og graham norton

Det starter med en skremt Amie som spør om bjørnen fortsatt er der ute før Tim skriker: Kom deg ut her! Jeg blir drept her ute!

Glidelåsen i teltet høres gående mens Amie skynder seg ut i stormen og roper etter kjæresten sin å 'spille død'. Hennes skrik og rop ser ut til å virke, og bjørnen slipper Tim ut av grepet, men så snart hun drar for å hjelpe den tilbake, klemmer han tilsynelatende kjeftene rundt hodet hans igjen og trekker ham mot underskogen.

Registrer deg for våre nyhetsbrev for å få de siste overskriftene sendt rett til innboksen din.

Tim kjæreste Amie sies å ha blitt skremt av bjørnene

Fretisk skriker Tim etter at Amy skal 'slå bjørnen', og hun blir hørt som sier at han skal 'slå tilbake' før han angriper den med en stekepanne.

Gjennom hele bjørnen er det uhyggelig stille, med Tims rop som viker for stønn før Amy får panikk og slipper ut en rekke skremmende skrik.

Der løper tapen ut.

damian lewis helen mccrory

Da bjørnen ble skutt, gjenoppdaget etterforskerne fire søppelsekker full av menneskelige rester fra magen på den 2800 kilo gamle mannen, som skal ha slitt med å mate den sesongen på grunn av hans alder og ødelagte tenner.

Tim ble drept natten før han skulle fly hjem for vinteren (Bilde: Trailer Chan/Youtube)

Les mer

Beste utvalget av showbiz -langlesninger
Curse of the Cheeky Girls Kylie Minogue & apos; broken & apos; ved brudd Robbie og Garys feide

I følge Willy hadde Tim tidligere prøvd å bli venn med bjørnen, men det ‘skjedde aldri’.

Kims nye babys navn

Angrepet i oktober 2003 var gjenstand for den prisbelønte dokumentaren The Grizzly Man av Werner Herzog, som avslørte hvordan Amie var livredd for bjørnene og trodde kjæresten hennes var 'hellbent on destroy'.

Hun hadde fortalt Tim at turen ville bli hennes siste og hadde en ny jobb som ventet på henne tilbake i California.

Når det gjelder båndet, advarte han om at folk 'aldri skal lytte til dette', og det antas å ha blitt låst og låst sammen med en av vennene hans.

Se Også: