Familiebillettprisene i Gulliver's Theme Park reduserte til £ 39 i stedet for £ 84

Storbritannia Og Irland

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er turer for å underholde hele familien(Bilde: Gullivers fornøyelsespark)



Familier kan få en billig dag ute i Gullivers temaparker i 2019 ettersom feriestedene har redusert prisene på billetter.



Wowcher har lansert en avtale på familiebilletter med priser fra £ 39 for hele familien, i stedet for den vanlige prisen på £ 84.



Det utgjør kun 9,75 pund for en familie på fire, for ikke å snakke om en besparelse på 54 prosent.

Du kan bestille avtalen på Wowcher nettsted her men du vil være rask ettersom salget utløper ved midnatt onsdag 28. november.

Selv om bestillingsvinduet er ganske stramt, har du god mulighet til å bruke billetten, ettersom kupongen er gyldig ut dager fra 1. mars til 31. august 2019.



Som inkluderer skoleferiedatoer inkludert påske, halvårsperiode i mai og helligdager, og til og med sommerferien.

Gullivers fornøyelsesparker (Bilde: Gullivers fornøyelsespark)



Bilagene er gyldige på ett av tre steder; Gullivers verden Warrington , Gulliver's Kingdom Matlock Bath eller Gullivers land Milton Keynes . (Du velger stedet når du bestiller).

Det er verdt å merke seg at dette er et gavekort - så det kan være en ideell timing for en julegave å tilby hele familien.

Det er mye å holde hele familien underholdt i hver av parkene.

Gulliver's (Bilde: Gullivers fornøyelsespark)

Tenk på berg- og dalbaner, vannturer, sprutsoner, tømmerstokker - alt skreddersydd for mindre barn også. Faktisk er det en av våre toppvalg av beste britiske fornøyelsesparker for småbarn .

Små tuter som fremdeles er for små til turene, kan benytte seg av lekeområdene innendørs og utendørs, samt høydepunkter, inkludert dinosaur- og gårdsparken i Milton Keynes, hvor du finner dyreparker og et tapt rike.

Titanic-2

Det er også mye å tilby for de irriterende dagene når det britiske været slipper deg ned med attraksjoner som NERF Zone, Roller Zone og Splash Zone.

Les mer

Fornøyelsesparker i Europa
De beste fornøyelsesparkene i Europa Disneyland Paris -tilbud Efteling temaparkanmeldelse PortAventura anmeldelse

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon for salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

Se Også: