Green Homes Grant aksjerte - siste sjanse til å søke om huskuponger på 5000 pund

Energiregninger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ordningen er blitt beskrevet som en

Ordningen har blitt beskrevet som en 'shambles'



Green Homes Grant (GHG) vil bli satt ned fra onsdag, mindre enn seks måneder etter lanseringen, for å hjelpe titusenvis av lavinntektshusholdninger med å spare penger på energiregninger.



Den mye hyped energibesparende ordningen skal skrinlegges denne uken blant en rekke offentlige fiaskoer som har ført til at bare 10% av de 600 000 hjemmene den lovet å forbedre, blir tatt opp.



Initiativet stoppes onsdag og budsjettet på 300 millioner pund tildeles et eget isolasjonsfond som drives av råd for husholdninger med lav inntekt.

Den kommer blant tusenvis av klager som beløper ordningen, som regjeringen stort sett skylder på offentligheten - og hevdet at husholdninger var motvillige til å få utført boligforbedringer under Covid -krisen.

Imidlertid sa installatører i noen deler av landet at de var overveldet av etterspørsel, med noen henvisninger til forsinkelser i å motta finansiering fra regjeringen.



hvor mange kuler for et tre på 6 fot

Søknadene er fortsatt åpne (Bilde: Getty)

Hold-ups var så tidkrevende at noen installatører måtte si opp ansatte mens andre gikk av drift.



Kunder sier også at de ble låst ute av ordningen etter å ha forsøkt å søke, med mange tvunget til å 'hoppe gjennom bøyler' for å få støtten avmeldt.

Jose De Barros, en pensjonert 54-åring, søkte om Green Homes Grant i september.

Han sa at det virket greit i begynnelsen, men nesten syv måneder senere venter han fortsatt på kupongen sin.

Selve systemet var ganske klart først, sa han til The NEWSAM.

Det var ikke før jeg prøvde å ordne noen tilbud, at jeg innså at folk som hjalp til med å levere ordningen ikke var opplært til å gjøre det. '

polly james radio x

De Barros sa at han ble fortalt å sende inn skjemaet på nytt flere ganger på grunn av at det kom i feil format.

De sa da at det var problemer med førerkortet mitt, kredittsjekk og adresse. Det føltes som de bare stoppet det. Det har vært en absolutt farse.

Fra denne uken vil ordningen nå bli erstattet av et kommunestyreinitiativ som vil prioritere borettslag og folk på statsstøtte.

Da energisekretær Kwasi Kwarteng kunngjorde dette, sa han: 'Oppgradering av landets hjem med energieffektiviseringstiltak betyr at vi kan kutte utslipp og spare penger på energiregningene.

'Dagens finansieringsøkning vil bety at enda flere husholdninger over hele England får tilgang til disse viktige tilskuddene gjennom sin lokale myndighet.

'Denne siste kunngjøringen tar våre totale energieffektivitetsutgifter til over 1,3 milliarder pund i neste regnskapsår, noe som gir installatører den sikkerhet de trenger for å planlegge fremover, skape nye arbeidsplasser og utdanne neste generasjon byggherrer, rørleggere og handelsfolk.'

Greenpeace UK beskrev utrullingen av drivhusgassordningen som «sjambolisk».

Organisasjonen Kate Blagojevic sa at det 'største hullet' i Englands energieffektivitet var private husholdninger, og du kan ikke øke situasjonen med en mindre pott penger.

Hun la til: 'Regjeringen tar helt feil i å prøve å ramme det inn slik.'

Ed Matthew, fra tankesmien E3G for klimaendringer, sa: 'Slutten på regjeringens flaggskip for grønne hjem er en tragedie som kunne unngås.

'Det var stor etterspørsel etter tilskuddene, men ordningen ble plaget av inkompetent administrasjon. Realiteten er at vi ikke kan komme til netto-null uten å kullsyre våre hjem. '

Registrer deg på NEWSAM Money & s nyhetsbrev for de siste rådene og nyhetene

Fra universell kreditt til permisjon, ansettelsesrettigheter, reiseoppdateringer og nødhjelp - vi har alle de store økonomiske historiene du trenger å vite om akkurat nå.

Registrer deg på vårt nyhetsbrev fra NEWSAM Money her.

nicole scherzinger matt frotté

Hva skjer med applikasjoner som er under behandling?

Ordningen er fortsatt på plass til onsdag, noe som betyr at søknader fortsatt behandles og godtas - men du har ikke lang tid.

En uttalelse lød: 'Etter en gjennomgang vil Green Homes Grant Voucher Scheme som ble lansert i fjor, stenge for nye søknader 31. mars kl. 17.00.

'Søknader som er fremsatt før slutten av mars vil bli respektert, og eventuelle kuponger som allerede er utstedt, kan forlenges på forespørsel.'

Det betyr at huseiere må søke så snart som mulig hvis de vil ha onsdagens frist.

Hva kan jeg bruke bilagene på?

Forbedringer inkluderer å isolere hjemmet ditt for å redusere energibruken din eller installere lav-karbonoppvarming for å redusere mengden karbondioksid hjemmet ditt produserer.

De tilgjengelige tiltakene er delt inn i & apos; primær & apos; og & apos; sekundær & apos; målinger.

Primære tiltak

når har alex jones baby termin

Kupongen må brukes til å installere minst ett hovedmål. Dette kan være et isolasjonstiltak og/eller et lavt karbonoppvarmningstiltak.

Isolasjonstiltak:

Følgende isolasjonstiltak dekkes av kupongen:

  • solid vegg
  • under gulvet
  • hulrom
  • loft
  • flatt tak
  • rom i taket
  • isolere et parkhus

Lavt karbonvarme måler:

Følgende tiltak for lavt karbonoppvarming dekkes av kupongen

  • luft- eller bakkepumpe
  • solvarmeanlegg (væskefylt flat plate eller evakuerte rørsamlere)
  • kjeler av biomasse

Sekundære tiltak

Hvis du installerer minst ett hovedmål, kan kupongen din brukes til å dekke kostnadene for noen av følgende sekundære tiltak:

  • utkast til korrektur
  • doble/trippel vinduer (ved utskifting av enkeltvinduer)
  • sekundær glass (i tillegg til enkelt glass)
  • utvendige energieffektive dører (bytte enkeltdører eller solide dører installert før 2002)
  • oppvarmingskontroller
  • varmtvannstank termostater og isolasjon

Ordningen kan ikke brukes til å dekke utgifter som å bygge et tilbygg, vinterhage eller installere en gasskjele, men den kan brukes til å 'fylle opp' forbedringer på disse områdene.

Hvem kan søke om et Green Homes Grant -kupong?

Alle eiere eller utleiere i England kan søke om kupongene på 5 000 pund, selv om nybygde eiendommer som ikke har vært okkupert før ikke er kvalifiserte.

Personer som kvalifiserer for lavinntektsordningen (som får et større tilskudd på opptil 10 000 pund) må motta offentlige ytelser.

321 engel nummer betydning

Slik søker du

For å søke må du først bruke Simple Energy Advice (SEA) nettsted for å se hvilke energibesparende forbedringer som kan gjøres i hjemmet ditt.

SEA -nettstedet tar deretter opp akkrediterte handelsmenn i ditt område som kan utføre arbeidet - det anbefales at du får minst tre tilbud for å sikre at du får den beste prisen.

Når du har funnet en pris, kan du søke om kupongen søk om bilagene på Gov.uk -nettstedet.

Du bør bare godta at arbeidet skal fortsette når søknaden om kupongen er godtatt.

Se Også: