Grand National 2021 planen for Walk In The Mill etter at årets løp er avlyst

Hesteveddeløp

Horoskopet Ditt For I Morgen

Aintree -spesialisten Walk In The Mill vil holde seg til en utprøvd rute neste sesong, med Grand National 2021 fast på agendaen.



Robert Walfords tiåring var en av de ledende britisk-utdannede kandidatene for årets løp, som skulle avholdes 4. april før koronavirusutbruddet tok tak.



Fjerde i 2019 bak den doble vinneren Tiger Roll, Walk In The Mill & # 39; s kampanje var rettet rundt Aintree maraton, etter at han ble den første hesten som vant back-to-back fornyelser av Becher Chase i desember.



Etter en oppvarming over hindringer i Chepstow, var Walfords jager i form av sitt liv, så avbestillingen av Aintree var et stort slag for hans lille hage.

ray j/ kim

'Vi følte Walk In The Mill var en bedre hest i år, så det er skuffende,' sa han.

'Vi prøver igjen neste år. Han blir et år eldre, så det kan være vanskeligere å vinne en Grand National som 11-åring, men vi får se.



'Den første planen ville være å gå for en tredje Becher Chase.'

Tiger Roll var den generelle 8–1-favoritten som ble den første hesten som vant tre fornyelser på rad, med seier fra Red Rum som kom i 1973, 1974 og 1977.



Gordon Elliotts lille store er på samme alder som Walk In The Mill, og det er håpet at han også vil være med i neste års felt.

Grand National -møtet i Aintree er avlyst i år (Bilde: PA)

'Det er synd at han ikke kunne dra dit i år, selv om det handler om å sette ting i perspektiv,' la Walford til.

billigste måten å feriere i florida

'Ingen kan forberede seg på noe slikt. Vår sesong er ferdig tidlig ettersom vi ikke har sommerhoppere, heldigvis liker vi ikke stallen som har toåringer klare til å løpe. Det må være et mareritt.

'Vi har ikke klart å gå på Grand National i år, men det er ikke verdens ende.'

Keith Donoghue syklet Tiger Roll under Glenfarclas Chase på Cheltenham -festivalen 2020 (Bilde: Getty)

En virtuell Grand National vil bli kjørt i stedet for den virkelige tingen på lørdag, sendt klokken 17.00 på ITV.

Den spesielle hendelsen vil inneholde de 40 hestene og rytterne som mest sannsynlig ville løpe i Aintree spektakulære.

Les mer

Sportshistorier
F1 bekrefter de to første Covid-19-positive Glorious Goodwood skal testes for fans Stewart avviser at F1 har et stort rasismespørsmål McGregor roper Pacquiao

Vi bruker den nyeste CGI -teknologien og algoritmene og var klare til å gå foran som et forløp for det store løpet, men nå ønsker vi å muntre opp nasjonen og spør datamaskinen om historien kunne ha blitt laget, sa utøvende produsent Rob McLoughlin.

Det er veldig trist å ikke ha det virkelige løpet, men dette er fascinerende og morsomt og som bevist siden 2017 utrolig nøyaktig. '

Se Også: