Hvordan finne billig ferie i Orlando og besøke fornøyelsesparkene på et budsjett

Usa Og Canada

Horoskopet Ditt For I Morgen

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Orlando -ferier kan gjøre en ganske magisk tur for familier, spesielt med fornøyelsesparker som f.eks Walt Disney World og Universal Orlando Resort .



Dessverre, som foreldre vil vite, kommer disse pausene ikke billig, og det som er en drømmeferie kan fort virke som et økonomisk mareritt.



Men det er mulig å gå og utforske Orlando og fornøyelsesparkene mens du er på et budsjett.

Det handler om å vite hvor du skal lete, i tillegg til noen ekstra gode tips for å strekke budsjettet ditt litt lenger.

For å gi deg en hjelpende hånd har vi søkt etter de beste stedene for å finne billige pakkereiser til Orlando, samt hvor vi kan finne billige billetter eller rabatter, inkludert måltidstilbud.



God jakt på ferien!

Hva er inkludert i guiden vår?



  • Hvor finner jeg billige ferier i Orlando
  • Hvordan besøke fornøyelsesparkene på et budsjett
  • Gode ​​pengebesparende tips for Orlando-pauser

(Bilde: iStock Unreleased)

Hvor finner jeg billige ferier i Orlando

Hvis du ønsker å få best mulig valuta for pengene, kan pakkereiser ofte være det beste alternativet, spesielt når du reiser med barn.

Det er fordi de ofte inkluderer flyreiser, overnatting og ekstra fordeler som gratis transport til parkene og bonuser fra ekstra timer til eksklusive tilbud.

jenson button kjæreste splittet

Imidlertid inkluderer ikke alle pakker tilgang til fornøyelsesparkene - det er verdt å sjekke med reisebyrået før du bestiller, slik at du ikke står overfor en ekkel overraskelse!

Disney-verdensferie

Virgin Holidays kan være en flott kilde for familier etterpå Disney helligdager ettersom firmaet har mange pakker inkludert Disney -hotellene og spesialtilbud .

De har også en policy der hvis du bestiller en pakke med attraksjonskort og finner den samme billetten billigere innen 14 dager etter bestillingen, de vil matche prisen .

I mellomtiden tilbyr First Choice all-inclusive-pakke for Walt Disney World - men det er verdt å merke seg at det er bare stor verdi hvis du bare planlegger å gjøre Disney -parkene, ellers begynner kostnadene å øke.

Hvis det er universelt at det vekket din interesse, da British Airways har noen pakker inkludert feriestedets hotell på stedet som kan være ideelle.

Expedia , ReiseSupermarked og Lastminute.com kan også være gode kilder for billige flyreiser og hotellpakker - men det er verdt å merke seg at disse ikke inkluderer parkbilletter.

Du kan også finne mer inspirasjon på vår Florida Holidays -side.

Universal Orlando Resort, Florida (Bilde: Universal)

Hvis du ikke vil gå på en feriepakke ...

Hvis du ikke er opptatt av å bo på et av feriestedets hoteller eller bare tilbringer et par dager i Orlando som en del av en større tur, kan det være verdt å se på å bestille fly og hotell separat.

Nettsteder som f.eks Hotels.com , Booking.com og Lastminute.com ofte har tilbud og tilbud på billige hotellopphold - noen ganger for så lite som under £ 20pp per natt - noe som betyr at du kan frigjøre mye budsjett å bruke på selve parkene.

Når det gjelder flyreiser, British Airways og Virgin Atlantic tilby direkte ruter, men hvis du sparer krone og ikke har noe imot mellomlandinger, så Cheapflights.co.uk og Skyscanner har mange billigere alternativer.

(Bilde: Bloomberg)

Slik besøker du fornøyelsesparkene i Orlando på et budsjett

Enten du har valgt en feriepakke eller bestilt fly og hotell separat, er det sannsynlig at du trenger å bestille dagbilletter til parkene.

Selv om Disney -pakkereiser ofte inkluderer tilbud på billetter til parkene, inkluderer disse ikke Universal -billetter - og omvendt.

Det er mange parker å komme seg gjennom også. Disney har seks parker; Magic Kingdom, Epcot, Hollywood Studios, Animal Kingdom, Blizzard Beach og Typhoon Lagoon. Når det gjelder Universal, er det tre parker: Universal Studios, Islands of Adventure og Volcano Bay.

Sjekk ut de tre beste tipsene for å finne billige billetter nedenfor ...

(Bilde: Universal Studios)

1. Hold øye med bilag og billettnettsteder

For å gi deg en hjelpende hånd har vi allerede samlet de beste Walt Disney World -billetttilbudene her og de beste Universal Orlando Resort -billettilbudene her.

Attraksjonstix kan være en flott kilde for dager ute og tilbud om fornøyelsesparker.

For eksempel har de for øyeblikket en & apos; 14 dager for prisen av 7 & apos; billett til Walt Disney World , samt en to til tre Universal park explorer -billetter med ubegrenset tilgang i 14 dager på rad - inkludert The Wizarding World of Harry Potter.

Du kan også finne tilbud året rundt med slike Picniq , Groupon og Floridatix .

lynsey de paul begravelse

2. Vurder kombinasjonsbilletter

Planlegger du å mose de forskjellige parkene? Da kan en kombinasjonsbillett bare være ... vel, bare billetten.

Disse inkluderer ofte ubegrenset tilgang til alle parkene, slik at du kan utforske mens du får mest mulig ut av favorittene dine.

Attraksjon Billetter Direkte og FloridaTix kan være gode kilder til disse.

3. Se opp for måltidstilbud

Hvis det er Disney -parkene du planlegger å besøke mesteparten av oppholdet ditt, kan det være lurt å vurdere en Disney spiseplan .

Disse blir regnet ut per person, per natt, men kan trene til stor verdi.

For eksempel inkluderer de mer grunnleggende planene 2 selvbetjeningsmåltider, to utvalgte snacks og ett påfyllbart feriekrus per opphold (med ubegrenset påfyll av brus, kaffe og te på et hvilket som helst Disney Resort -hotell).

Universal Orlando Resort tilbyr også en spiseplan som inkluderer minst et selvbetjent måltid, et hurtigmat og en alkoholfri drikke. (Du kan hugge og blande planene som passer dine behov, enten du er der hele uken eller bare for dagen!).

En statue av Walt Disney og Mikke Mus, sitter foran Askepott slott ved Magic Kingdom (Bilde: Bloomberg)

Gode ​​pengebesparende tips for Orlando-pauser

VisitOrlando har delt noen gode tips og råd for briter som besøker Florida, slik at du kan få feriebudsjettet til å strekke litt til.

Sjekk dem nedenfor ...

1. Bestill tidlig

Det er lurt å bestille tidlig for det beste valget av fly og overnatting; reiser i mai og september gir best valuta for pengene.

2. Kjøp tidlig

Kjøp billetter til fornøyelsesparker og attraksjoner før du reiser hjemmefra, ettersom temaparkens nettsteder, reisebyråer eller Visit Orlando tilbyr de beste tilbudene på forhånd.

3. Benytt deg av de ekstra fordelene

Å bo på en av fornøyelsesparkens eiendommer på stedet har store fordeler, for eksempel tidlig opptak og utvidede timer; gratis frokost og transport; praktiske barneomsorgstjenester som barnevakt på rommet og aktivitetssentre for barn; front-of-the-line tilgang og spesielle rabatter.

4. Sjekk ut gratis attraksjoner

Det er en mengde aktiviteter i Orlando som gjestene kan nyte i attraksjonene eller utenfor allfarvei som spenner fra gratis til under $ 25, inkludert: Charles Hosmer Morse Museum of American Art, Andretti Indoor Karting & Games, SAK Comedy Lab , Ripley's Tro It or Not! Orlando, Odditorium, Madame Tussauds og The Coca-Cola Orlando Eye.

5. Se etter attraksjonstilbud

Dra fordel av destinasjonsbesparelser ved å besøke BesøkOrlando.com/deals for rabatter på alt fra attraksjoner, butikker og restauranter til spa, golfbaner og kulturelle kunststeder.

For de som ikke kjøper på forhånd, kom innom et av Visit Orlandos billettsalgssteder, inkludert det offisielle besøkssenteret, som er tilgjengelig året rundt for å tilby planleggingshjelp til besøkende, The Mall at Millenia, United States Tennis Association National Campus eller på Florida Turnpike Plazas.

6. Bruk ressursene til turister

Last ned gratis Besøk Orlando App med utvidede virkelighetsopplevelser som besøkende kan utforske, ha det gøy og tjene penger på hele reisemålet.

Tilgjengelig i Apple App- og Google Play -butikker.

7. Å komme seg rundt

Orlando er mye lettere å navigere med bil, selv om mange av hotellene tilbyr gratis transport til fornøyelsesparkene. Rittdelingstjenester er tilgjengelige.

8. Planlegg en bassengdag

Orlando-feriestedene tilbyr alt fra vannsklier og late elver til hvite sandstrender, så sørg for å sette av tid til å nyte fasilitetene på stedet, som kommer uten ekstra kostnad og tilbyr en sårt tiltrengt nedetid.

9. Spise ute

Vær oppmerksom på tre magiske ord: 'Barn spiser gratis'. Mange restauranter har spesialtilbud der barn spiser gratis med en betalende voksen, som The COOP in Winter Park, mandag til onsdag eller Kobe Japanese Steakhouse på tirsdager.

Fornøyelsesparkene tilbyr også spesielle spisepakker, med måltider og snacks inkludert i en avtale. I løpet av september tilbyr Visit Orlando's Magical Dining Month treretters måltider på noen av områdets beste restauranter til rabattert pris.

dr. som skurker

10. Handle smart

Orlando mangfoldige shoppingutvalg spenner fra kjente merker fra høy mote til mindre eklektiske butikker. Hver av de store kjøpesentrene og rabattbutikkene tilbyr kuponghefter til en verdi av hundrevis av dollar.

Shoppere bør besøke Simon Guest Services Booth på The Florida Mall for å motta Style Savings Booklet som inneholder over $ 900 i besparelser hos mange av sine forhandlere og restauranter.

Les mer

Amerikanske fornøyelsesparker
Billige Universal Orlando -billetter Billige Walt Disney World -billetter Legoland Florida tilbud Harry Potter i Universal Studios

Se Også: