Gran, 87, mottar Morrisons matboks fra helvete - men kjeden sier at det ikke er deres problem

Morrisons

Horoskopet Ditt For I Morgen

David [bildet] sier at moren hans har mottatt et brev fra fastlegen om at hun skulle isolere seg i 12 uker(Bilde: NEWSAMPix)



beste feriemål i april

En sønn som bestemte seg for å bestille sin 87 år gamle mor en matboks, har sagt at hun ble sittende i tårer etter at en eksplosjon av ferdige måltider kom på dørstokken hennes.



David og hans partner Hayley kjøpte en Morrisons matboks i forrige uke, etter å ha sett flere annonser om hvordan de kan hjelpe sårbare mennesker på nettet.



Paret gikk på nettstedet, bestilte en hemmer og sørget for at det ble levert til oldemor Doreens hjemmeadresse i County Durham.

'Jeg bor i Norfolk, men mamma bor i County Durham,' sa David til NEWSAM.

'Hun har ikke spist ordentlig, har hørselshemming og har ikke tilgang til internett, så i forrige uke bestemte jeg meg for å bestille en matboks fra Morrisons for å hjelpe henne med å få tilgang til forsyninger. Nettstedet sa at det ville inneholde åtte ferdigretter som ville bli levert via DPD for £ 30. Det hørtes perfekt ut, sa han.



Imidlertid ble hans mor forbløffet ved ankomst da hun oppdaget et fullstendig rot på dørstokken hennes.

Boksen, som har blitt introdusert for å hjelpe sårbare mennesker, koster £ 30 online og kommer via DPD -levering (Bilde: Stoke Sentinel)



'Alle de ferdige måltidene hadde eksplodert, og hun ringte meg i tårer,' sa han.

Boksen, som hadde kommet på Doreens dørstokk, inneholdt fem ferdigretter som hadde åpnet under transport - ingen av dem var spiselige.

'Ved levering ble fem av de åtte måltidene revet opp og alt var dekket av mat, inkludert innsiden av esken,' sa han.

'Feil skjer, så vi ringte Morrisons raskt for å forklare hva som hadde skjedd.'

David sa at esken inneholdt en brosjyre fra Morrisons som inneholdt et kontaktnummer for alle som opplever problemer med bestillingen. Han bestemte seg for å ringe dem for å be om en erstatning.

Men det var da ting tok en annen vending.

Han bestilte Meal Maker -boksen - som skal inneholde åtte ferdigretter (Bilde: NEWSAMPix)

David sa at hans bekymrede mamma ringte ham i gråt etter å ha sett leveransen på dørstokken hennes (Bilde: Leveres)

'Kundeservicerådgiveren var ganske aggressiv. Hun fortalte at hun ikke brydde seg om det. om ordren og at den & apos; ikke hadde noe å gjøre med dem & apos ;. Vi ble helt sjokkert.

'Vi forklarte at alle bekreftelses -e -postene og nettstedet deres tydelig indikerte at kontrakten vår var med Morrisons - men hun nektet å hjelpe. Vi ble deretter bedt om å gå online og fylle ut et skjema kort tid før hun la på oss. '

110 engel nummer betydning

David og hans partner Hayley var bekymret for hvem de skulle snakke med og bestemte seg for å tweet Morrsions - men de fikk ikke noe svar.

NEWSAM Money har siden funnet dusinvis av lignende klager på nettet, med noen kunder som sa at bestillingene deres ikke ankom, eller dukket opp. Kunder hevder at de ikke har vært i stand til å kontakte supermarkedgigantens kundeserviceteam.

'Jeg bestilte kjøttspisere & apos; matboks og kjøttboks for familien som skal leveres torsdag 9.. Alt betalt for. Vi tar vare på min eldre mamma og har en baby og det er ikke kommet mat. Ingen kommunikasjon. Bare kontakt er e-post og har som mål å svare innen 5-7 virkedager. Motbydelig kundeservice, 'skrev en bruker på sosiale medier.

En annen sa at esken hennes kom halvt tom.

Etter hvert fullførte David, som er en vanlig Morrisons -shopper, skjemaet 'min matpakke ble skadet' online og har nå blitt tilbudt en refusjon på £ 30.

'De tilbød oss ​​også en erstatning hver for seg, men mamma sa at hun ikke vil gå gjennom stresset med det igjen. Det er så synd. Vi prøvde å gjøre noe hyggelig for henne, men det har slått helt tilbake.

'Vi forstår at feil skjer, men deres holdning var helt urimelig.

'Moren min bor alene og er isolert. Hun bor i et område der busser bare går to ganger i uken. Nå, på grunn av koronaviruset, er hun helt isolert og sårbar. Hun forstår ikke helt hva som skjer med pandemien og er bekymret.

'Vi skal alle støtte hverandre - men Morrisons & apos; kundeservice har vært fryktelig. Det har gjort alt verre. Nå vil hun ikke lenger at vi skal levere mat, og vi er bekymret.

NEWSAM Money ga David bekymringer overfor Morrisons som siden har beklaget unødig ulempe.

En talsperson for Morrisons sa til NEWSAM: 'Vi beklager virkelig ulempen som oppsto på denne vanskelige tiden og har vært i kontakt med kunden for å avtale refusjon.'

Se Også: