Google Pixel 2 og Pixel 2 XL: Utgivelsesdato, pris, design og spesifikasjoner for Android -svaret på iPhone X i Storbritannia

Pixel

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gadget -fans som venter spent på Googles neste store produkt så endelig den ferdige versjonen på selskapets maskinvareevent onsdag.



Selskapet tar imot Apples iPhone X med sitt eget par neste generasjons telefoner. Søkegiganten lanserte 5-tommers Pixel 2 og 6-tommers Pixel 2 XL på sitt arrangement i California.



I likhet med fjorårets enhet vil den fungere som en standardbærer for selskapets Android-operativsystem som viser hvordan maskinvaren kan integreres med programvaren.



Vi har samlet alle de siste nyhetene på den nye telefonen, slik at du kan se om det er verdt å slippe iPhone til fordel for Googles Android -alternativ.

Utgivelsesdato

Både Pixel 2 og Pixel 2 XL er tilgjengelig for forhåndsbestilling nå her i Storbritannia.

Men enheten sender ikke før 15. november. Så vi må vente litt lenger før vi faktisk kan få tak i en.



Aktuelle saker quiz uk 2020

Pris

I likhet med den første Pixel kommer de nye telefonene ikke billig.

Prisene for 5-tommers versjonen starter på 629 pund for 64 GB-modellen og 729 pund for 128 GB-modellen.



arsenal vs chelsea avspark

Prisene for 6-tommers versjonen starter på 799 pund for 64 GB-modellen og 899 pund for 128 GB-modellen.

Design

Google fulgte Apples ledelse og droppet 3,5 mm hodetelefonkontakten. Det står imidlertid at det inkluderer en dongle i esken.

Pixel 2 og Pixel 2 XL kan skilte med den samme AMOLED -skjermteknologien som den første telefonen, men de større enhetene tilbyr en buet skjerm med reduserte rammer som ligner på Samsung Galaxy S8 og iPhone X.

Telefonene har fortsatt glasspanelet på baksiden som var så særegent på den første modellen, men den har blitt krympet noe. Det er også nå en farget strømknapp.

Selskapet har beholdt fingeravtrykksskanneren på baksiden 'der fingeren din hviler naturlig' og har gjort det raskere enn i fjor.

Android Oreo

De nye pikslene kommer med Android Oreo forhåndsinstallert. Dette er den nyeste versjonen av selskapets mobile operativsystem og bør tilby raskere lastetider og lengre batterilevetid.

Android på Pixel er en av telefonens viktigste salgsargumenter fordi maskinvare og programvare blir optimalisert for hverandre. Det finnes ingen ubevegelig bloatware som har en tendens til å tette til tredjepartstelefoner.

(Bilde: Google)

bundet og kneblet

En av nøkkelfunksjonene kalles Bilde-i-bilde og lager en liten boks for en YouTube-video eller en videochat som finnes på hovedskjermen.

Android Oreo har nye grenser for bakgrunnsplassering og WiFi -skanninger, og endringer i måten apper kjører på i bakgrunnen. Disse grensene forhindrer overforbruk - bidrar til å øke batterilevetiden og frigjøre minne.

Se Også: