The Good Pub Guide 2020: Årets pub annonsert som prisen på halvliter stiger med 10 p

Øl

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den gjennomsnittlige halvliter øl i en britisk pub er nå 3,79 pund - med Londonboere som hoster opp mer enn 4 pund en halvliter(Bilde: Getty)



Det er nok til å la ølfans skumme - prisen på en halvliter har steget med 10 p i året.



Kostnaden for en gjennomsnittlig bevvy har hoppet med 2,7% til £ 3,79, ifølge The Good Pub Guide.



Og den fant en massiv 1,11 pund pint nord-sør forskjell med drikkere i Shropshire som betalte 3,46 pund mens de i London hoster opp 4,57 pund.

Den årlige undersøkelsen avslørte mens London var det eneste stedet der gjennomsnittsprisen på øl var over 4 pund en halvliter i fjor, men tre andre områder har sluttet seg til den dyre drikkeklubben, mens de supper i Skottland, Surrey og Sussex også betaler mer enn 4 pund.

myleene klass graham quinn

The Good Pub Guide sier at det er stemning og drillerier som holder folk tilbake til puben - ikke prisen på en halvliter (Bilde: Getty)



Briter som leter etter kuppøl bør gå til Shropshire, Herefordshire, Northumbria, Yorkshire eller Staffordshire som serverer de billigste halvliterne i Storbritannia.

Good Pub Guide-redaktør Fiona Stapley sa at 10 p en halvliter prisstigning ikke ville sette av pub-besøkende.



Hun sa: Folk elsker puber og de elsker ølet sitt, og ved hvert pubbesøk kommer kundene lykkeligere - og det har å gjøre med munter, pratsom atmosfære og menneskene de møter på pubene i stedet for alkoholens effekt.

Ms Stapley sa også at røykeforbudet som kom for 12 år siden, har holdt puber i live ettersom flere kvinner og familier nå drar til den lokale boozer for en drink og et måltid.

Hun sa: Forbudet som forårsaket hyl av offentlig protest med rettighetshavere som fryktet en ødeleggende virksomhet da røykere forlot sine lokale sprit, men tolv år etter det har faktisk vist seg å være i ferd med å transformere.

De barene fulle av fug og mannlig chat ble raskt en saga blott.

Flere og flere familier besøker puber - spesielt etter røykeforbudet (Bilde: PA)

'Puber tilpasset ved å installere røykeresikaler og utendørs varmeovner, og rettighetshaverne innså snart at de gjorde til renere, lysere steder og åpnet opp en massiv ny kundebase - kvinner og familier med små barn som dro til puber for et måltid og til og med en overnatting.

Guiden kåret Inn at Whitewell, Clitheroe, Lancs til årets pub og berømmet elvebruseren for sin 'olde worlde' sjarm, piano for alle å spille, omfattende vinliste, førsteklasses mat og spektakulær utsikt.

Guiden kalte det et veldig spesielt sted, og la til: Pubbyens hovedbar har brusende peiser i attraktive steinpeiser og tunge gardiner på solide treskinner.

Tidlig kveld ser en munter mas som senere legger seg til en mer rolig og avslappende atmosfære. Hvert aspekt av denne nydelige puben er virkelig førsteklasses.

Les mer

Alkoholhistorier
Det er INGEN sikkert alkoholnivå Å drikke vin øker mannlig fruktbarhet Unge foretrekker ugress fremfor sprit Har bakruspiller blitt oppfunnet?

Ølpriser i Storbritannia

Kupp øl

Shropshire, £ 3,46

Herefordshire, £ 3,48

Northumbria, £ 3,52

Yorkshire, £ 3,53

Staffordshire, £ 3,54

Rimelig øl

Worcestershire, £ 3,56

Northamptonshire, £ 3,58

Derbyshire, £ 3,58

Leicestershire, £ 3,60

Wales, £ 3,62

Cheshire, 3,63 kr

Cumbria, £ 3,64

Dorset, £ 3,64

Gjennomsnittlig priset øl

Lincolnshire, £ 3,65

Cambridgeshire, £ 3,65

Lancashire, £ 3,65

Suffolk, £ 3,70

Bedfordshire, £ 3,70

Somerset, £ 3,71

Devon, £ 3,74

Wiltshire, £ 3,76

Cornwall, £ 3,79

Isle of Wight, £ 3,79

Norfolk, £ 3,82

Gloucestershire, £ 3,83

Essex, £ 3,83

Warwickshire, £ 3,88

Hampshire, £ 3,89

Dyrt øl

Buckinghamshire, £ 3,91

Oxfordshire, £ 3,93

Berkshire, £ 3,95

Nottinghamshire, £ 3,95

Kent, £ 3,96

Hertfordshire, £ 3,97

disney on ice 2016 Birmingham

Sussex, £ 4,02

Skottland, 4,03 pund

Surrey 4,06 kr

London, 4,57 pund

Se Også: