Glum Cheryl Cole svikter protokollen i grønn limegrønn mens hun frigjør brystvorten ved kongelig begivenhet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Å bli invitert til et stjernespekket showbiz-arrangement på et kongelig palass burde være nok til å få et smil på ansiktet til alle.



Men Cheryl Cole kunne ikke ha sett mindre begeistret ut da hun ankom St James & apos; Palace for en veldedig lunsj, ledsaget ikke av partneren Liam Payne, men hennes høyre kvinne Lily England.



Sangeren Fight For This Love sviktet kongelig protokoll da hun dukket opp etter å ha frigjort brystvorten og gått bh-fri i en lang, klamret limegrønn søylekjole.



Hun gjorde ingen grep for å rette opp funksjonsfeilen i garderoben da hun ruslet ut av sjåførbilen sin gjennom portene til palasset, der prins Charles og hertuginnen av Cornwall har sin plysjleilighet.

Cheryl frigjorde brystvorten ved en kongelig begivenhet (Bilde: BACKGRID UK)

Det ser ikke ut til at hun merket protokollen feil (Bilde: BACKGRID UK)



Cheryl så sløv ut da hun kjempet mot funksjonsfeil i garderoben (Bilde: BACKGRID UK)

Les dommen til kroppsspråkeksperten om utseendet her



vicky fra geordie shore vekttap

Cheryl, 34, så litt uforskammet ut da hun bar sine lange brunettlåser i en løs og litt forvirret stil, noe som virket i strid med hennes gulvlange kveldskjole.

Hun kombinerte den høyhalsede Galvan-kjolen med sorte sandaler med høye hæler og en matchende clutchpose, mens personlig assistent Lily valgte en minilengde sommerkjole og nakenfargede hæler.

Cheryl holdt fast i en hvit gavepose da hun ledet inn på lunsjen til Prince's Trust - kanskje en gave til kongelige verter.

Cheryl fikk selskap av kompis og PA Lily England (Bilde: BACKGRID UK)

Cheryl hadde på seg en grønn silkegrønn kjole (Bilde: BACKGRID UK)

Hun fikk selskap av en rekke andre kjendisambassadører for tilliten - inkludert Geri Horner, Fearne Cotton, Matt Bellamy, Colin Salmon, Omid Djalili, Sir Ben Kingsley og Jools Holland.

Bemerkelsesverdig ved hans fravær var One Direction-stjernen Liam, som godt kan ha vært hjemme og passet på parets en år gamle sønn Bear.

Men at han mangler arrangementet, betyr at han og Cheryl ikke har blitt sett offentlig sammen siden februar 2018 på BRIT Awards.

De hilste på Christian og Geri Horner utenfor palasset (Bilde: BACKGRID UK)

Det er nå fire måneder siden Cheryl og Liam ble sett offentlig (Bilde: BACKGRID UK)

I stedet dro hun alene til filmfestivalen i Cannes i år, og selv deres romantiske familieferie til Maldivene var blottet for bilder av dem begge.

chelsea stiller sannsynligvis opp

Deres flukt-merket en & apos; make-or-break & apos; tur av noen fans - kom etter at Liam innrømmet at paret hadde et forholdskamp i kjølvannet av Bear 's fødsel.

I mars tilsto han at han ikke visste om de ville ta avstanden og sa: 'Det morsomste var en uke før vi skulle gifte oss. Neste uke deler vi opp.

'Og tingen for meg er at jeg bare liker å tro at vi er et sted i midten. Du vet, vi har våre kamper - som om jeg selvfølgelig ikke kommer til å sitte her og si at alt er helt og greit, for selvfølgelig går du gjennom forskjellige ting, og det er hva et forhold er.

Se Også: