Gjennomsnittlig mengde penger spillere bruker på Pokémon GO og nivået deres avslørt i en ny meningsmåling

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vi er sikre på at du ikke trenger oss for å fortelle deg om det populære mobilspillet Pokémon GO som tok verden med storm da den ble utgitt for en måned siden, slik at du kan fange Pokémon 'i det virkelige liv', takket være utvidet virkelighet (AR)-teknologi.

Sjansen er stor for at du i det minste har prøvd det selv, takket være at det er helt gratis å laste ned på de fleste moderne mobile enheter.



er perrie edwards gravid

Men hvis du klikker på 'shop'-ikonet i spillets meny, vil du bli presentert med muligheten til å kjøpe varer som ekstra Poké Balls, eggkuvøser og lokker med valuta i spillet. Du har kanskje til og med blitt fristet til å kjøpe noen, gitt sjeldenheten til noen av disse varene.



Selv om du kan få mynter fra å overta Pokémon Gyms i nærheten, får du en snau sum for å gjøre det, og hvis du er desperat etter å fylle opp varer, virker det som et verdig kjøp å kjøpe valuta i spillet med ekte penger.



Men hvor mye penger bruker folk på spillet?

En ny meningsmåling avslører at londonere bruker mest når det kommer til Pokémon GO

Online lotteriside LottloLand spurte 2049 britiske voksne som innrømmet å spille spillet for å finne ut hvor mye de brukte.



919 engel nummer kjærlighet

Resultatene viste at brukere over hele Storbritannia bruker et gjennomsnitt på £40 på appen - med London som leder på regionalt nivå med et gjennomsnitt på £57 . Bare 14 % av de spurte sa at de ikke hadde brukt penger på appen.

emiliano sala kroppen funnet bilde

Dette er interessant fordi mens Pokémon GO er gratis, ser den gjennomsnittlige brukeren ut til å bruke omtrent like mye som et nytt konsollspill ville kostet ved lansering.



I tillegg til dette innrømmet 63 % at de ville bruke opptil £150 ' på en sjelden Pokémon som Mewtwo eller Moltres hvis de får sjansen, med ytterligere 21 % villige til å betale så mye som £200 .

Undersøkelsen fant også at gjennomsnittsnivået nådd av spillere var 14 , og at de spilte spillet i ca 2,5 timer på en daglig basis.

Pokémon GO

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: