Ghislaine Maxwell fløy 6 britiske sosialister for å høne på Jeffrey Epsteins herskapshus

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ghislaine Maxwell

Ghislaine Maxwell fløy 6 britiske sosialister for å høne på Jeffrey Epsteins herskapshus(Bilde: Getty)



Ghislaine Maxwell fløy seks av Storbritannias mest profilerte sosialister til en hønsefest i Jeffrey Epsteins ørkenherskapshus, hevder kilder.



amazon prime day 2019 Storbritannia

Etterforskere har begynt å avhøre ansatte som jobbet på det fire dager lange arrangementet i 1999, og spurte om de så noen jenter på ranchen der unge kvinner hevder at de ble utsatt for seksuelle overgrep.



Nå oppfordrer advokater for Epsteins ofre festgjester til å snakke med FBI i forkant av Maxwells rettssak mot seksuelle overgrep.

Milliardærpedofilen Epstein var ikke på den store Zorro Ranch i New Mexico den gangen, og flygelogger viser ham flyr inn og ut av nærliggende Santa Fe flyplass på hans private jetfly dager før og etter hendelsen.

Etterforskerne viste festpersonale bilder av unge jenter og spurte om de kjente dem fra ranchen.



Men arbeidere hevder at det hadde vært klart for alle påståtte ofre, med sexleketøy og massasjeoljer også fjernet.

Ghislaine Maxwell

Ghislaine fløy sosialister til Jeffrey Epsteins herskapshus (Bilde: Paul Bruinooge/Patrick McMullan via Getty Images)



En tidligere servitør sa: Kvinnene, som alle snakket med veldig elegante engelske aksenter, ble fløyet til Santa Fe flyplass. De var av den høyeste profilen, fortalte Ghislaine. Hun gikk langt for å imponere dem.

Jeffreys sjåfører måtte hente dem i to store SUV -er. Da de dro opp til ranchen, ble de møtt av denne mannlige modellen kledd som Zorro.

12 homofile premier league fotballspillere navngitt
Jeffrey Epstein

Zorro Ranch, en av eiendommene til finansmannen Jeffrey Epstein (Bilde: REUTERS)

Han holdt tømmene til Ghislaines hest, Max. Plutselig pisket en ranchhånd hesten bak, og den reiste seg før han tok av. Hun ville få det til å ligne de berømte bildene av Zorro med hesten Tornado. Den stakkars mannen hadde ingen anelse om at det var i ferd med å skje. Han var så sint, men Ghislaine brydde seg ikke. Hun planla det hele for å prøve å vise seg fram.

Det var ikke klart hvem hønsefest det var, og en av de spurte fortalte NEWSAM at de var usikre på hvilken betydning gjestene måtte ha for sonden.

Lisa Bloom

Lisa Bloom (advokat som representerer påståtte Epstein -ofre) (Bilde: ITV)

Liker du å lese om kjendiser? Registrer deg for alle de beste kjendisnyhetene fra NEWSAM her .

Festgjester likte bassengfester, tennis, ridning og skyting på ranchen. Påståtte ofre sier at de ble utstyrt med de samme aktivitetene av Maxwell før, hevder de, at hun og Epstein misbrukte dem seksuelt.

I en bønn til sosialistene sa advokat Lisa Bloom, som representerer fem av Epsteins ofre: Hva visste du? Har du lukket øynene? Det er ikke for sent å gjøre det riktige. Mens Maxwell går til rettssak, bør alle med kjennskap til hennes oppførsel kontakte FBI umiddelbart slik at ofrene kan få rettferdighet.

Til tross for dusinvis av rettsanklager om overgrep på ranchen, har tjenestemenn i New Mexico nektet å starte en kriminell etterforskning av Epstein og Maxwell. Riksadvokat Hector Balderas kontor har gjentatte ganger nektet å si hvorfor.

kim kardashia sextape

Se Også: