Få 10% rabatt på bilseter på Halfords for Barnesikkerhetsuke, pluss billige setestoler med høy rygg som vil holde barnet ditt trygt under de nye lovene

Barneseter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Baby som ligger i barnesete i bil

For å prøve å demystifisere endringene har Halfords lansert kampanjen Safer Seat(Bilde: Getty)



Denne uken (5. - 11. juni) markerer den offisielle barnesikkerhetsuken, som øker bevisstheten om risikoen for barneulykker.



ron atkinson storebror

For å vise sin støtte, Halfords tilbyr 10% rabatt på utvalgte Britax bilseter både på nett og i butikk.



Vi har avrundet de beste Britax -bilseter som er inkludert i avtalen, samt noen billigere tilbud, for å gi deg litt sjelefred.

Erstatte du det gamle bilsetet med et helt nytt?

Som et resultat av årets nye lover om bilseter, Halfords lanserte også kampanjen Safer Seat, og ga foreldre 20% rabatt på et nytt sete med høy rygg når de handler med sine gamle seleputer.

For å kreve rabatten er alt du trenger å gjøre å plassere klikk og samle bestillingen din for den nye høyback -booster, ved hjelp av koden tryggere sete i kassen. Bare ta med deg den gamle puteforsterkeren når du skal hente den, og du kvalifiserer for rabatten.



Hvis du ikke er sikker på hva de nye reglene er for barneseter, kan du lese vår fullstendige oversikt over de nye bilsetereglene her.

Men for å si det enkelt - de nye lovene tar sikte på å forbedre barn & apos; sikkerhet ved å stoppe produsenter med å introdusere nye ryggløse setestoler for barn som er mindre enn en viss størrelse.



Babygutt festet i bilsetet på en reise

Sørg for at barnet ditt er trygt i bilen (Bilde: Getty)

Som mange forhandlere tilbyr Halfords også demonstrasjoner i butikken, og gir deg råd om hva som er det mest passende setet for barnet ditt.

De vil også legge butikk for høyde og vekt, pluss kopier av retningslinjene, for å hjelpe foreldre med å velge riktig sete for barnet sitt.

10% rabatt på Britax bilseter

Britax Romer KIDFIX SL setestol, £ 71,96 (var £ 110)

Dette setet er lett å passe, og er ideelt for foreldre som ønsker å investere i en super sikker stol

Britax har satt sikkerheten først med dette fagmessig utformede bilsetet, som har et innovativt ISOFIT-system med myk lås.

euromillions resultater 14. mars

Designet har som mål å begrense misbruk, pluss at det er intuitivt plasserte setebelter for å holde barna så trygge som fysisk mulig.

Britax Romer Eclipse barnesete, £ 71,99 (var £ 135)

Denne stolens pitchkontrollsystem reduserer barnets bevegelse fremover hvis det er en ulykke

Dette bilsetet ble oppfunnet for mindre biler, for eksempel de med tredører.

Den tar sikte på letthet og komfort for både deg og babyen, og kan installeres med enten et trepunkts setebelte eller et topunkts hoftebelte.

Les mer

Babysalg og tilbud
Slik sparer du hvis du får en baby Hvor kan man kjøpe billige bleier? Støvler gratis Child & apos; s Farm babysett Tesco baby salg

Topp 5 erstatningsbilseter for mindre

Hvis barnet ditt er kortere enn 125 cm eller veier mindre enn 22 kg - trenger du et sete med høy rygg som denne gruppen 2,3.

maxine carr bryllupsbilder

Halfords: Essentials høy ryggsete , £ 25

Halfords selger høye bakseter for bare £ 25

Du trenger ikke å bruke mye penger for å holde barnet ditt trygt. Denne kommer til og med med et vaskbart deksel, som vil være nyttig for rengjøring av alle de uunngåelige sølene. Kjøp her.

Prisen inkluderer ikke 20% innbytte rabatt.

Mothercare: Disney Frozen Car Seat, £ 69,99

Barn over hele landet vil elske dette Frozen bilsetet

Ha alltid dine Frozen -venner med deg når du reiser takket være dette kule bilsetet, som også har et justerbart hodestøtte - ideelt for all den uunngåelige veksten. Kjøp her.

Robert Thompson Twitter-bilde

Kiddicare: Traffic Red Car Seat, £ 29,99

Et verdisete som ikke sparer på sikkerhetsfunksjonene

Dette fargestolte bilsetet passer fra 9 måneder til 11 år, og vil holde tankene og lommeboken glad for de fleste av dine små problemer og barndom. Kjøp her.

Argos: BabyStart Racer Group 1-2-3 svart bilsete , £ 32,99

Dette setet tilpasser seg etter hvert som din lille vokser, fra 9 måneder til 12 år

Med et polstret sete og 5 -punktssele er dette diskrete bilsetet lett og bærbart, men holder barnet ditt trygt. Gå til siden Argos kupongkoder for flere tilbud.

Les mer

Ny lov om barnestol
Nye barnesete -lover nå De nye forskriftene og reglene Billige setestoler å oppgradere til Krasjopptak viser behov for lovendringer

Halfords: høy ryggsete , £ 35 (var £ 40)

Dette fengende røde fargesetet har også en innebygd koppholder

Med et justerbart hodestøtte vil dette bilsetealternativet vare lenge, i tillegg til vaskbare trekk, har det også en uttrekkbar koppholder, noe som gjør det mye mer attraktivt for eldre aldre. Kjøp her.

Se Også: