Gemma Owens far Michael Owen 'liker ikke Luca Bish', sier kroppsspråkekspert

TV nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Michael Owen brøt til slutt tausheten over datteren Gemmas Love Island-reise - etter tidligere avslørt at han hadde forlatt landet å unnslippe ITV2-showet - men det kan være en lang vei foran Luca Bish for å få fotballlegendens godkjenning.



En kroppsspråkekspert har antydet at 19-åringens familie kanskje ikke er så glad i Luca etter å ha sett ham på TV.



Under den nest siste episoden av showet, så seerne da Lucas foreldre og Gemmas mamma Louise og venninnen Sarah kom inn i villaen.



Louise henviste til luftvertinneutfordringen, der Luca ble sittende etter at Gemma slikket Adam, selv om det – med Lucas egne ord – bare var et spill.

jeg er en kjendis 2014-besetning

Mens Louise fortalte datteren at hun ikke gjorde noe galt, sa hun at hun hadde ønsket at paret skulle koble seg sammen i begynnelsen.



 Gemma Owen's dad Michael has not yet openly given his opinion on Luca
Gemma Owens far Michael har ennå ikke åpenlyst sagt sin mening om Luca ( Bilde: Michael Owen/Instagram)

Forrige måned, Louise hadde vært kritisk til Luca på grunn av hans oppførsel mot Tasha , og sa at han og Dami var 'nær på å mobbe' danseren.

Mens de andre parene har erklært at de er 'offisielle', har Gemma sagt at hun ønsket å vente til de forlot villaen for å snakke om eksklusivitet og vil at Luca skal møte familien hennes først.



1313 engel nummer betydning

Likevel har kroppsspråkekspert Inbaal Hongiman fortalt det Daglig stjerne at hun tror at Gemmas foreldre er i tvil.

 Gemma's mum Louise entered the villa on Sunday
Gemmas mamma Louise gikk inn i villaen søndag ( Bilde: ITV)

'Enten det er bevisst eller ubevisst, kan alle fange opp kroppsspråklige signaler. Smil, huff, klapp og kryssede armer er alle universelle tegn som viser hvordan folk har det. Ikke-verbal kommunikasjon står for 60-70 prosent av menneskelig kommunikasjon,' sa hun .

'Gemmas foreldre, som ser på sin elskede tenåringsdatter hjemmefra, må analysere hver minste bevegelse på TV-skjermen deres, og de kan umulig danne seg en positiv mening om Luca basert på det de ser.'

 Luca møtte endelig Gemma's family
Luca møtte endelig Gemmas familie ( Bilde: ITV)

Michael har ennå ikke uttalt seg åpent om sin mening om Luca, men en kilde fortalte det E-post på nett: «Som enhver far vil forstå, liker ikke Michael akkurat å se Gemmas kjærlighetsliv utspille seg på skjermen.

TV-programleder for barn dør

'Det er ting en far ikke trenger å være vitne til. Han har sett noen av episodene, og ut fra det han har [sett], synes han Luca og de andre gutta på øya virker som ganske greie karer.'

*Love Island-finalen sendes i kveld klokken 21 på ITV2

polar vortex 2016 uk

Se Også: