Gemma Atkinson slår tilbake på kropp-shamers som hevdet at hun 'så ut som en mann', og snakker plastisk kirurgi

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gemma smeller kroppskritikere(Bilde: Instagram)



Gemma Atkinson har slått tilbake på grusomme kropps-shamers, etter at ett troll sa at hun 'så ut som en gutt' i et av hennes sosiale medier-bilder.



Den blonde skjønnheten, 31, deler jevnlig fantastiske bilder i treningsutstyret sitt på nettet, mens hun fremmer sin sunne livsstil.



Men en grusom bruker på sosiale medier bestemte seg for å kritisere figuren hennes i stedet, og kommenterte angivelig: 'Du er så stor, du er som en gutt.'

Gemma slo tilbake på kommentaren og sa til magasinet Closer: 'Vel, hvis du begynte å løfte tyngre vekter, ville du kanskje også sett mer ut som en mann!'

Gemma Atkinson

Gemma Atkinson har slått tilbake



Stjernen insisterte på at kritikken stammer fra 'sjalusi', da hun forsvarte figuren sin og sa at hun har fått mer muskler gjennom årene når hun konsentrerer seg om et strengt treningsregime.

Men det er ikke det eneste som har forårsaket stjernen usikkerhet tidligere, ettersom hun innrømmet at hun hadde en boob -jobb da hun var yngre etter å ha gått ned kiloene.



Til tross for at hun gikk opp til en 32DD, insisterte Gemma på at hun ikke kommer til å gå under kniven igjen.

'Nå innser jeg at alt du vil gjøre, kan du gjøre på treningsstudioet, og du trenger ikke å ty til kirurgi,' la hun til.

Stjernen innrømmet selv at hun pleide å bli kalt 'tordenlår' på skolen, men insisterte på at hennes bekymringer for figuren hennes er solid bak henne nå.

Det kommer etter at stjernen nylig slo tilbake på kropp-shamers med en lidenskapelig melding på nettet.

Stjernen forbløffet på Instagram (Bilde: Instagram)

Emmerdale -skuespilleren delte en lang og lidenskapelig melding med sine fans og sa at hun hadde en tøff tid etter et vanskelig samlivsbrudd da bildet ble tatt - før hun sa om disse følelsene er det som skal til for å være 'superslank'. 'vis meg kaken!'

Snap -så Gemma i et blått skjørt og topp, viser slanke ben og en liten midje.

Hun skrev: 'Dette bildet var da jeg filmet Command & Conquer for 7 år siden. Så mange mennesker kommenterer dette og sender meg beskjed om hvor mye tynnere jeg var da og hvor mye bedre jeg så ut.

Instagram

'Sannheten er, JA. Jeg var mye slankere da. (For slank for min høyde etter min mening).

'Men det ingen visste bortsett fra familien min, nære venner og agenten min, var at jeg hadde en helt fryktelig tid. Jeg kom ut av et forhold og leste / hørte så mange historier om meg selv som alle var falske.

Gemma bedøver i svart (Bilde: WireImage)

'Jeg var syk av bekymring og på kant 24/7 i flere uker. Det var forferdelig. Jeg kunne ikke spise. Hvis det føles som om det er det som trengs for at jeg skal være 'superslank', så vis meg kaken !!!

'Det får meg til å føle meg trist nå når jeg tenker på hvordan jeg følte den gang. Jeg er så glad for at selv om jeg er tyngre og større og sterkere, er jeg mentalt på et bra sted.

storebror-nominasjoner 2014

Stjernen er lidenskapelig opptatt av formen hennes (Bilde: REX)

(Bilde: REX)

'Jeg er bekymringsfri, stressfri og kan nyte maten min og sove lett.

'Utseende er ikke alt. Mindfulness og helse er. '

Se Også: