Gaz Beadle hevder Charlotte Crosby 'rotet' til romantikken sin og nektet å forplikte seg til et forhold

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Charlotte og Gaz vil ALDRI snakke igjen

Charlotte og Gaz vil ALDRI snakke igjen



Gaz Beadle har slått tilbake på Charlotte Crosby og insisterte på at det var hun som 'ødela' forholdet deres.



Etter en rekke intervjuer der Geordie Shore -skjønnheten hevdet at hun var 'ferdig med' Gaz etter påstander om at han koblet til minst tre kvinner mens han filmet den nye serien Ex On The Beach i Thailand, bestemte Newcastle Lothario seg for å si ifra, påstår at Charlotte ikke var så uskyldig.



'Det er hun som har rotet og ikke meg,' sa han til Heat Magazine.

Han hevdet at hun hadde vært motvillig til å merke romantikken deres, og fortsatte: 'Jeg ville spørre henne om vi var i et forhold, og jeg fikk ikke svar, da (selvfølgelig) skulle jeg tro at jeg var singel.

Gaz har sitt å si om Charlotte -kontroversen

Gaz har sitt å si om Charlotte -kontroversen (Bilde: FameFlynet)



'Hvis hun hadde sagt & ja, vi er i et forhold, & apos; da hadde det vært lettere. Det er hun som har rotet og ikke meg. '

Charlotte lot seg rykke etter at hun fant ut om en treveis boltring med Charlotte Dawson og Olivia Walsh under EOTB og hevdet at mens de ikke offisielt var et par, hadde hun trodd at det var noe som foregikk mellom dem.



Les mer:

Les mer:

Men Gaz sa at han var lei av å bli 'skapt' når det gjaldt ham og Charlotte og sa at han 'ikke hadde satt en fot feil' mens de hadde datert seg fra kameraene.

Gaz Beadle og Charlotte Crosby på Instagram

Stevnemøte kveld (Bilde: gazgshore/Instagram)

emmerdale barneskuespiller dør

Han hevdet at Charlotte virket litt redd for å bli alvorlig, og han skyldte på de hektiske timeplanene deres for å holde paret fra hverandre.

Mens Charlotte sier at hun ikke vil 'snakke eller omgås Gary igjen', innrømmet den hardt festende hunken at han var åpen for en gjenforening.

Den neste serien av Geordie Shore begynner om noen uker, og Gary innrømmet at det ville være en make-or-break for paret.

Geordie Shore fyller fem år

Geordie Shore fyller fem år (Bilde: FameFlynet)

'Vi blir låst inne. Jeg tror mye vil ordne seg da, 'sa han,' Vi trenger bare å snakke, jeg har ikke hatt en skikkelig sjanse ennå.

'Dette er den store,' innrømmet han, 'helt til jeg snakker ordentlig med Charlotte og ser henne personlig og ser hvordan hun opptrer, vet jeg ikke for oss.'

Charlotte Crosby og Gary Beadle blir sett på å ta en fotoshoot med masker på MTV

På-av-paret kommer tett på (Bilde: Splash)

Men kommer Charlotte til og med tilbake til Shore -huset? Hun antydet nylig at hun kunne forlate showet, og med forholdet til Gaz i ruiner kan det være snart.

Gaz innrømmet at nedfallet fra deres splittelse kunne forandre Geordie Shore for alltid, med en av dem uunngåelig å måtte gå hvis de ikke greide ting.

'Hvis det gikk rundt i sirkler, ville det ta en eller begge av oss å gå for å gå videre til neste kapittel av våre liv,' innrømmet han.

Charlotte er ikke den eneste damen i Gazas liv som gir ham hodepine.

Søndag kveld ble han oppdaget krangling med ekskjæresten Lillie Lexie Gregg utenfor et nattklubb i London.

Gaz og Lillie støter utenfor nattklubben i London (Bilde: FameFlynet)

Geordie Shore -stjernen så rasende ut da han ble avbildet og snakket med sin tidligere kjæreste utenfor, og mens ansiktet hennes var skjult - så hele utvekslingen alt annet enn minnelig ut.

De fikk selskap av Gary & apos; s Ex on the Beach-stjernene i Libertine Club i London, og til tross for innkjøringen fortsatte Gaz i ytterligere 10 timer.

Se Også: