Gassfyrforbudet skal skyves tilbake til 2040 blant tilbakeslag over 14 000 pund varmepumpe

Energiregninger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Storbritannias forbud mot gasskjeler kan skyves fem år tilbake på grunn av tilbakeslag over de skyhøye kostnadene ved & apos; netto null & apos; på husholdninger i forkant av klimakonferansen COP26 i år.



Boris Johnson sies å se på å utsette forbudet mot salg av gasskjeler til 2040, i et trekk som vil gi bedriftene ekstra tid til å utvikle rimeligere alternativer, inkludert billigere hydrogenkjeler og varmepumper.



Tilbaketrekking kan imidlertid resultere i at Storbritannia faller bak på sitt nullmål for 2030.



I henhold til planene vil publikum bli insentivert til å kjøpe en miljøvennlig varmepumpe neste gang kjelen bryter sammen, men vil få ekstra tid til å kjøpe en hvis de vil før forbudet starter.

For øyeblikket kan en varmepumpe sette deg tilbake med 14 000 pund i øynene med enda minsters som advarer om at disse grønne tiltakene kan koste husholdningene 400 milliarder pund på toppen av den øye-vanningende Covid-regningen.

Det er en del av statsministerens grønne revolusjon

Gassfyralternativer kan sette husholdningene tilbake tusenvis av pund (Bilde: Getty)



Det er en del av statsministerens grønne revolusjon

Det er en del av statsministerens grønne revolusjon (Bilde: PA)

Hydrogenkjeler er en av de mulige erstatningene for gasskjeler, mens andre inkluderer varmepumper fra bakken eller luftkilden, men de koster oppover £ 11.000.



Andre alternativer inkluderer solcellepaneler eller oppvarming av solvann, som begge kommer inn på rundt £ 5000 for en fullstendig tilpasning.

engel nummer 1033 betydning

En hydrogenklar kjele er ment å være en lignende bytte for en eksisterende gasskjele, men kostnaden er ukjent, med estimater fra £ 1500 til £ 5000.

Som en del av Storbritannias internasjonale klimaforpliktelser under Parisavtalen, som ble avtalt på et FN -toppmøte i den franske hovedstaden i 2015, har Storbritannia forpliktet seg til å kutte klimagasser med 68% innen 2030.

For tiden bidrar 28 millioner hjem i Storbritannia med mer enn en tredjedel til landets karbonutslipp, som må kuttes til 'netto null'. innen 2050 under regjeringens juridiske forpliktelser.

Et tilbakeslag på et kjeleforbud kan imidlertid true Storbritannias sjanser til å nå dette målet.

Som en del av netto nullplanen - som skulle avkarbonisere økonomien innen 2050 - hadde No10 forventet å offentliggjøre våren detaljer om strategien for å bevege seg bort fra gasskjeler foran Glasgow's COP26 -klimakonferanse i november. Men dette har blitt forsinket til høsten midt i stigende alarm om regningen.

Det uavhengige kontoret for budsjettansvar beregnet kostnaden for å gjøre bygninger netto null til £ 400 milliarder, mens regningen for kjøretøyer ville være £ 330 milliarder, pluss £ 500 milliarder for å rydde opp i kraftproduksjon og ytterligere 46 milliarder pund for industrien

Hydrogenkjeler har ennå ikke kommet på markedet, med Worcester Bosch som bygger denne prototypen.

hvor stor er 10 downing street

Under planene om å bli grønne må nye smarte målere som fungerer på hydrogenskjeler installeres i fremtiden.

Næringssekretær Kwasi Kwarteng har allerede innrømmet at smarte målere vil bli overflødige hvis Storbritannia dropper gasskjeler i et forsøk på å bli grønt.

Kwarteng sa til parlamentsmedlemmer i vitenskaps- og teknologiutvalget: Vi utvikler prototype smarte målere som kan installeres for å tilpasses hydrogen.

Hvis det anses som trygt og effektivt, kan hydrogenkjeler erstatte gasskjeler for å hjelpe Storbritannia med å nå målet om avkarbonisering av oppvarming av hus innen 2050.

Nummer 10 har blitt kontaktet for kommentar.

Gassfyralternativer - det du trenger å vite

Tradisjonelle kjeler er forbudt

Andre netto nullendringer, inkludert et forbud mot salg av høyforurensende bensin- og dieselbiler innen 2030 (Bilde: Getty)

Akkurat nå installeres rundt 30 000 varmepumper hvert år i hjem i Storbritannia, men regjeringen ønsker å øke dette til 600 000 i året innen 2028 -målet.

Ofgem har sagt at det også ser på forskjellige måter å gjøre boliger elektriske, for eksempel ved å bruke strøm til å drive varmepumper.

Varmepumper og nettverk med lavt karboninnhold kan legge til 5000 pund i prisen på en nybygg, på grunn av ofte gulvvarme og større radiatorer. Det kan sammenlignes med en typisk kjele på 1000 pund.

Men å bytte ut en gasskjele med en varmepumpe kan spare huseiere i et firesengs hus på 1300 pund i året på varmeregningene, ifølge tall fra Rated People.

En rapport fra More Than viser at 49% av huseierne planlegger grønnere forbedringer av hjemmene sine i løpet av de neste 12 månedene.

Rundt åtte av ti mennesker sa at de håper å erstatte gasskjelen med grønne alternativer, med en av fire som ønsker å installere et solvarmeanlegg.

Andrew Moore, på Mer enn forsikring, sa: Huseiere har muligheten til å omfavne grønnere alternativer for å varme opp hjemmet sitt.

17 engel nummer betydning

'Ved å installere mer energieffektive varmesystemer, kan huseiere spare opptil 8 700 kg karbonutslipp fra å komme inn i atmosfæren hvert år, og opptil 183 pund på den årlige energiregningen.

Hvilke alternativer finnes og hvor mye koster de?

Vi spurte Thomas Goodman, konstruksjonsekspert hos MyJobQuote, for å få råd om hvilke alternativer med lavt karbonutslipp som er tilgjengelige for britiske husholdninger og hvor mye de vil koste å bruke.

'I 2019 kunngjorde den britiske regjeringen sine planer om å forby gasskjeler og oppmuntre til bruk av karbonfattige alternativer i britiske husholdninger, sa han.

'Her er noen grønnere oppvarmingsalternativer du kan vurdere:'

Varmepumper

Varmepumper er et effektivt miljøvennlig alternativ som drives av elektrisitet. De arbeider ved å bruke små mengder strøm for å samle varme fra kalde rom, som deretter slippes ut i varme områder.

Både luft- og grunnvarmepumper er pålitelige hele året. De er også klassifisert som en bærekraftig kraftkilde, ettersom de bruker naturlig varme og ikke avgir noen klimagasser.

Kostnaden for å installere en varmepumpe er betraktelig høy på rundt £ 900 til £ 1300. Å ha en varmepumpe montert kvalifiserer imidlertid til Renhiable Heat Incentive (RHI) -betalinger.

For et typisk hjem med to eller tre soverom kan du motta rundt 1300 pund for en grunnvarmepumpe eller over 2500 pund for en varmepumpe for luft.

De fleste familier bør forvente en reduksjon i energiregningene når de bruker en varmepumpe, ettersom de produserer en stor mengde varme med bare en liten strøm.

Driftskostnader: Driftskostnadene varierer fra 870 pund til over 1 000 pund per år for en firemannsholdning for både romoppvarming og vann.

johnny depp winona ryder

Kostnad for å installere en: Jordvarmepumpe - opptil £ 14.000, luftvarmepumpe - opptil £ 11.000.

Kjeler av biomasse

En biomassekjele er et godt grønt alternativ til en gasskjele, ettersom de i stedet for gass hovedsakelig drives av brennende tømmerstokker, flis, pellets. Imidlertid kan mat, industri- og dyreavfall også brukes.

Prosessen med å brenne materialene er bærekraftig, ettersom nivået av karbondioksid som produseres er lik mengden som frigjøres under anleggets voksende tilstand.

Dette sikrer kvalifisering for RHI -betalinger, ettersom du kan motta opptil £ 2,85 per kWh med en biomassekoker, så lenge du velger en trepelletsdrevet ovn.

Før du investerer i en biomasse -kjele, bør du være oppmerksom på de høye forhåndskostnadene, ettersom installasjon av denne kjelen kan koste alt fra £ 5000 til £ 25.000.

Det kan også ta opp en betydelig mengde plass, så du må sørge for at du har riktig plass før kjelen er montert.

Driftskostnader: Du kan gjøre betydelige besparelser med en kjele av biomasse, ettersom de årlige driftskostnadene for en gjennomsnittlig husholdning har en tendens til å bli priset til 860 pund for en trepelletsmodell eller litt over 890 pund for en flisbiomassefyr.

Kostnad for å installere en: 5 000 til 19 000 pund

winston Churchill v tegn

Hydrogenkjeler

Når de er ferdig utviklet, vil hydrogenkjeler bare kjøre på hydrogengass eller naturgass.

Disse kjelene bruker ikke noe karbondioksid, og kan produseres enten fra vann ved bruk av elektrisitet som fornybar energikilde, eller fra naturgass ledsaget av karbonfangst og lagring.

En hydrogenklar kjele er ment å være en lignende bytte for en eksisterende gasskjele, men kostnaden er ukjent, med estimater fra £ 1500 til £ 5000.

Solcellepaneler

Solcellepaneler genererer fornybar elektrisitet ved å omdanne energi fra solen til elektrisitet.

Alternativene inkluderer takpaneler eller bakkenivåpaneler eller solstein.

Cellene fungerer best i høy varme.

Kostnad for å installere en: £ 4800

Oppvarming av solvann

Solvarmeanlegg, eller solvarmeanlegg, bruker varme fra solen til å varme varmt husholdningsvann.

En konvensjonell kjele eller elpatron kan deretter brukes til å gjøre vannet enda varmere.

Systemet fungerer ved å sirkulere en væske gjennom et panel på et tak, eller på et vegg- eller bakkemontert system.

Panelene absorberer varme fra solen, som brukes til å varme vann som deretter oppbevares i en sylinder.

Kostnad for å installere en: £ 5000

Se Også: