Gary Neville og Jamie Carragher kårer årets Premier League -lag

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sky Sports -ekspertene Gary Neville og Jamie Carragher har kåret årets Premier League -lag for 2020 - etter å ha funnet nesten total enighet.



De tidligere Manchester United- og Liverpool-rivalene gikk sammen om Sky Sports Monday Night Football for å nevne 1-11 når kalenderåret går mot slutten.



Og før han navngav laget sitt, avslørte Carragher at de hadde debatt om bare én posisjon i siden - Virgil van Dijk s midtstopper.



Carragher sa: 'Hvis jeg er helt ærlig, tror jeg ikke det var for mye debatt egentlig med mange posisjoner.

'Vi satt begge fast midtstopperen, det var den eneste.'

De valgte til slutt at Conor Coady skulle bli med på en ellers fem-bakmann i Liverpool med Mohamed Salah, og Jordan Henderson spilte også lenger opp på banen.



Her er en oversikt over hva Carragher og Neville hadde å si da de nevnte sin side.

Gary Neville og Jamie Carragher har kåret sitt Premier League of the Year (Bilde: REUTERS)





åndelig betydning av 50

Keeper: Alisson

Neville sa: Best på en mil. Ederson var enestående i et par sesonger, men standarden har sunket de siste 12 månedene.

Han gjør bare lagre etter lagring. Han tar en god beslutning etter en god avgjørelse. Han gjør færrest feil, som er nøkkelen, og han gir full sikkerhet og autoritet til alle andre i det teamet.

Det er den vanskeligste posisjonen på banen, men for et topplag som kommer til å vinne ligaen eller en Champions League, vet jeg ikke hvordan du kan gjøre det uten å ha en fantastisk keeper, og han er en fantastisk keeper.

Liverpool -stopper Alisson var det åpenbare valget i målet (Bilde: POOL/AFP via Getty Images)

Carragher: Vi snakker om at Van Dijk kommer inn, jeg tror oftere enn ikke at folk sier at Van Dijk gjorde forskjellen, og jeg krangler ikke med det.

Men jeg tror det er like viktig at han kom inn, for se egentlig på resultatene når Virgil van Dijk er ute for øyeblikket.

Mange av oss trodde at Liverpool kanskje ville droppe mer enn de er akkurat nå, fremdeles ser det beste laget i ligaen, fortsatt noen få poeng klart, og det er fordi han er der.

Det er ingen tvil i mitt sinn at mye av dette er opp til målvakten.

Midtstoppere: Conor Coady og Virgil van Dijk

Neville : Jeg har akkurat satt inn to posisjoner - den andre midtstopperen var en av dem - jeg satte bare Dier, Maguire, Coady, Laporte, jeg tror Mings også.

Coady, for å være rettferdig, med Wolves ’defensive record, hans innbrudd i England -laget, var statistikken hans like god som alle andre.

Laporte har savnet kamper. Han er en enestående spiller, Laporte, men han har savnet kamper. Jeg tror han har spilt 31 kamper denne sesongen, Coady, og Laporte har spilt 15.

Han ble nettopp valget. Han er noen du er glad for å se på statistikken for å gå for det.

Conor Coady nikket til partner Virgil van Dijk i midtforsvaret (Bilde: Getty Images)

Carragher : Derfor gikk jeg med ham, like mye for Wolves -forestillingene, for det han har gjort for England.

Det er alltid det spørsmålstegnet til de har spilt på det nivået - det kan være Champions League i en av de beste klubbene eller internasjonal fotball.

Jeg tror det er et steg opp med det internasjonale laget, virkningen han hadde på laget, personligheten også.

hvordan avbryte amazon prime gratis prøveversjon

Vi snakker om hans rene laken, hvor mange kamper han spilte, men pasningen hans bakfra er like god som alle andre.

Jeg vil bare si Van Dijk i Premier League som er bedre enn ham når det gjelder en midtstopper som bytter spill, så det var en stor grunn til at han gikk inn for meg.

Men jeg tror at bak fem nesten valgte seg selv, og det var det eneste vi gikk for, og vi gikk med Coady.

Backer: Trent Alexander-Arnold og Andy Robertson

Neville : Robertson, venstrebacken, er utrolig.

Tre, fire år for å gjøre det han gjør i den fløyen. Intensitet, kvalitet og det store - konsistens.

Trent Alexander-Arnold er en stjerne. Han fascinerer meg som en back for å tro at en back kan gjøre det han kan.

Hvis Trent Alexander-Arnold vil se hvor som helst på hva de skal bli de neste fem årene, er det venstrebacken han spiller med i det laget.

tesco drivstofftilbud 2018

Andy Robertson og Trent Alexander-Arnold ble plukket ut som de to bakspillerne (Bilde: Basseng via REUTERS)

Å bli like god som ham defensivt, å være like konsekvent som ham, å være absolutt like intens som ham i hvert minutt av spillet.

Jeg tror Trent Alexander-Arnold har den perfekte personen i teamet å se på og faktisk få ham til et nivå som er enda bedre enn han er nå, som er et visst nivå.

Midtbanespillere: Jordan Henderson, Kevin de Bruyne og Bruno Fernandes

Carragher : Jeg mener, Jordan Henderson var involvert i Årets sportspersonlighet for et par netter siden, du så det faktum at han var årets fotballspiller i fjor.

Kevin de Bruyne valgte ham til Årets spiller for PFA, og hvis Bruno Fernandes hadde blitt signert om sommeren i stedet for i januar, tror jeg at han også ville vært med i årets spiller.

Jeg tror det ville ha vært alle tre nesten slåss mot det på noen måter, og for meg er De Bruyne den beste spilleren i ligaen. Jeg tror han kommer til å bli en stor Premier League når vi ser tilbake på tiden hans i Manchester City.

Jeg tror Jordan, når du ser Liverpool -laget, er den beste måten å beskrive Jordan på at det bare ikke føles det samme når han ikke er der. Det mangler bare noe, han gir den den tilstedeværelsen, den autoriteten midt på banen.

Og i Fernandes husker jeg at jeg hadde en debatt med, tror jeg, Roy Keane i Chelsea snakket om hvor langt Manchester United var borte.

Bruno Fernandes har hatt stor innvirkning siden han kom til Manchester United

Jeg hadde vært i den posisjonen mer enn han hadde, han var vant til å vinne ting med Manchester United år inn, år ut.

Noen ganger kan en spiller bare gnist noe, til tider for oss var det Torres som kom, han løfter bare alle, det var det samme med Suarez da han kom.

Du er aldri så langt unna som du tror, ​​og jeg tror Fernandes har gjort det med United. Hvis du ser på Uniteds rekord fra da han kom inn der de er nå, er de nummer to eller tredje i ligaen bak Liverpool.

Selve løpeturen fra forrige sesong, fra januar til slutten av sesongen, var også fantastisk. Det er det bare en spiller kan gjøre.

Angripere: Mohamed Salah, Harry Kane, Son Heung-min

Neville: Du kan ikke kritisere Son eller Mane, det er ikke noe negativt om dem.

De er begge i absolutt verdensklasse - hver klubb i verden vil at Son eller Mane skal spille for dem. Barcelona, ​​Real Madrid, Bayern München, Paris Saint-Germain, Manchester United hvis du ikke spiller for dem, Liverpool hvis du er sønn.

Son fikk nikk på venstresiden foran Sadio Mane (Bilde: POOL/AFP via Getty Images)

Hver klubb i verden ville ønske de to, Son og Mane, så bare plugg inn målene og assists, og Son har nettopp gjort det bedre i et lag som ikke er like bra som Liverpool.

Sønn vant akkurat den, men det er ingen refleksjon over Mane, han kunne lett ha vært der inne.

Carragher: Jeg elsker Mane, men han går bare en liten stave for øyeblikket, jeg tror det er ett mål på kanskje ni kamper.

rollebesetning av dr who 2018

Og Son har vært utenfor diagrammet, du kunne bare ikke la være å velge Son. '

Se Også: