Venner som startet klesfirmaet i lockdown, ville tjene sine første 1 million pund

Små Bedrifter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Luke Powell og Andy Gibson er eierne av Hex MCR

Luke Powell og Andy Gibson er eierne av Hex MCR



peter kay sykdom kreft

To venner som startet et klesfirma i lockdown, sikter mot å nå en million pund i salg innen neste år etter å ha blitt godkjent av en rekke kjendiser.



Streetwear -merket Hex MCR er hjernebarnet til Luke Powell og Andy Gibson, begge bygningsarbeidere fra Manchester, 31 og 39 år.



Opprinnelig lansert som et pandemiprosjekt i fjor, startet paret med å tilby bare noen få hatter på nettet for å skjule låst hår.

Men etter å ha sett salget stige med 1.000% siden lanseringen, har Hex MCR nå et komplett utvalg av klær å kjøpe - inkludert gensere, t -skjorter, joggere og shorts.

Noen av stjernene som nå bærer merkevaren inkluderer Manchester United -fotballspiller Danny Simpson, tidligere Coronation Street -skuespiller Ryan Thomas, Sigma DJ Joe Lenzie og Love Island -stjernen Callum Jones.



Klær fra den nye Hex MCR ORGANICS -kolleksjonen

Klær fra den nye Hex MCR ORGANICS -kolleksjonen

Luke og Andy opprettet Hex MCR med bare £ 5000 hver i juni 2020 og begynte å handle offisielt i oktober 2020.



Ingen av dem har bakgrunn fra mote, men begge er det du ville vurdere forretningskyndige.

Andy har sitt eget firma som selger byggematerialer opp og ned i Storbritannia, hvor han har et lite team av partnere og ansatte, mens Luke er en kvantitetsmåler og har en portefølje av utleieeiendommer.

Virksomheten startet med å tilby hatter for å dekke låst hår

Virksomheten startet med å tilby hatter for å dekke låst hår (Bilde: HEX MCR)

Luke sa: Andy og jeg var begge budsjettbevisste gitt at ingen av oss er fra moteverdenen.

Vi er begge veldig klar over at det er flott å dyppe tåen i vannet med andre næringer, men hvis budsjettene ikke er på plass, kan kostnadene raskt gå ut av kontroll.

få av deg trusa

Andy og jeg var fast bestemt på at vi ønsket å skape noe med lang levetid, så heller enn å ta en spilt tilnærming til betting.

Både Luke og Andy sier at de ikke har erfaring med mote

Både Luke og Andy sier at de ikke har erfaring med mote

Hex MCR begynte i det små og tok £ 1.200 i den første måneden, og vokste til £ 14.000 i salg i juni i år - en økning på rundt 1.000%.

Andy og Luke sier at de har reinvesterte en stor sum av pengene de har tjent tilbake på virksomheten og reklamen, og har nå fire samlinger av klær.

Deres nyeste sortiment kalles ORGANICS, med klærne laget av GOTS-sertifisert organisk bomull og resirkulert polyester, levert i biologisk nedbrytbar emballasje som oppløses i varmt vann.

Begge investerte 5000 pund for å få Hex MCR i gang

Begge investerte 5000 pund for å få Hex MCR i gang

hvor gammel er barbara knox

Andy sa: En ting var veldig klart - online shopping var blomstrende mer enn noen gang før. Vi brainstormet noen ideer, og så på nye trender og hull i markedet.

Lockdown har absolutt hatt sine utfordringer, men hvis vi er helt ærlige, vet vi egentlig ikke hvordan markedet er utenfor lockdown, ettersom vår første produktlinje var inspirert av det.

Lokkene ble veldig godt mottatt, noe som ga oss selvtilliten til å lage og lansere en unisex loungewear -serie, som vi gjorde ved hjelp av organiske materialer.

Å se fotballspillere, reality -tv -stjerner og andre kjendiser som har på seg Hex MCR -produkter, er det største tillitsløftet for oss.

Paret sier at de ønsker at virksomheten skal vokse jevnt, men håper å nå £ 1 million i salg neste år

Paret sier at de vil at virksomheten skal vokse jevnt, men håper å nå en million pund i salg neste år

Paret sier at de ikke har hengt på å være en suksess over natten, og går inn for en mer treg og jevn tilnærming til virksomheten sin.

Men de forblir ambisiøse og sier at de håper å oppnå £ 1 million i salg i 2022 gjennom nye kleskolleksjoner.

Luke sa: Hvis virksomheten fortsetter å vokse på samme bane som den er for øyeblikket, vil vi ikke være i stand til å klage.

paula yates begravelsesbilder

Den største buzz for oss er å gå forbi noen som har merket vårt. Det er mange mennesker i Storbritannia, så hvis vi klarer å se noen som bærer merkevaren vår, vet vi at vi gjør noe riktig.

Vi ønsker å vokse organisk, autentisk og gi merkevaren et formål. Vårt mål er ikke å skalere raskt og miste vår kreative gnist.

Se Også: